Черно море върви към златните медали

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hide_and_seek

Черно море върви към златните медали

Мнениеот hide_and_seek » 09 юли 2009 08:16

По-добре щеше да е, ако играем на естествена трева за "Лига Европа", откровен е нападателят
Йордан Юруков започва новия сезон с гол за 1:1 в контролата с Левски. Данчо, който беше голмайстор на моряците в "А" група в най-успешното им първенство - 2008/2009, е един от тези, на които феновете възлагат надежди да донесат и титлата на "Тича".

Голмайсторът на Черно море Йордан Юруков не пропусна възможността да се разпише във вратата на Левски във вторник на Герена

- Данчо, коментарът ви за спаринга с Левски?
- Добър и полезен мач за нас. Играхме правилно, записахме и добър резултат.
Като старт не е зле. Времето ще работи за нас
- При гола, който вкарахте, бяхте като хищник, дебнещ жертва.
- По-голямата работа свърши Даниел Димов, който надскочи вратаря и отклони топката с глава. Аз имах късмет, че бях добре пласиран, връхлетях върху кълбото и нямаше как да сбъркам.
- Малко по-рано също можехте да вкарате?
- Миро ми подаде, но топката бе хлъзгава и дойде дълга. Аз пък и за момент се спрях, защото помислих, че съм в засада.
- Със Здравко Лазаров сте на един и същи пост. Как ще се разбирате?
- Видяхте, че срещу Левски си сменяхме местата в атака. Не е проблем да го правим и в официалните мачове. С футболисти като Здравко всичко става по-лесно на терена.
- Кой от двамата ще бие фауловете?
Продължава тук

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Re: Черно море върви към златните медали

Мнениеот ncbs » 09 юли 2009 09:36

ZYKLON написа:Черно море,заедно с Литекс и Берое са най-неприятните отбори в България.За щастие друг такъв-заводския отбор от Бургас,вече е в историята.

ZYKLON,що не евеш у гъзо ,добитък кух!Изображение :o

Браво, за думите на Данчо,такова самочувствие се иска от всички играчи! :lol:
ПП:Черно море извади адски късмет с привличането на Юрука,миналата година,страхотен играч,Благодарим ти Данчо!
Изображение
Последна промяна от ncbs на 12 юли 2009 10:44, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 09 юли 2009 09:43

Неприятни са защото трепериш когато играете срещу тях.

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 09 юли 2009 09:46

На мен Морето са ми много симпатични! :) Пожелавам им успех! Ще се радвам да влязат в групите на ЛЕ. Дано всички български отбори направят нещо запомнящо се тази година! За златни медали ще е много трудно, но не е и невъзможно. Всички помним какво направи Литекс 1998 г. Въпреки всички писания за уговорки, имаха и страхотен състав. Не загубиха от Левски и станаха шампиони. Дано има повече такива отбори, така се вдига класата на първенството! ;)
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 09 юли 2009 09:55

ZYKLON написа:
ncbs написа:
ZYKLON написа:Черно море,заедно с Литекс и Берое са най-неприятните отбори в България.За щастие друг такъв-заводския отбор от Бургас,вече е в историята.

ZYKLON,що не евеш у гъзо ,добитък кух!Изображение :o

Браво, за думите на Данчо,такова самочувствие се иска от всички играчи! :lol:
ПП:Черно море извади адски късмет с привличането на Юрука,миналата година,страхотен играч,Благодарим ти Данчо!

Което на български означава?

Няма как да разбереш "добитък кух",обяснява всичко! :mrgreen: Мууууууу Изображение
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
МироСлав Велев
Контакти:

Мнениеот МироСлав Велев » 09 юли 2009 10:01

Какво ти пречи БЕРОЕ, Бастун :?:

На Майка ти пИтката :!:

МЕРСИ :!:
СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 09 юли 2009 10:01

много хубави думи на Данчо и не само в това интервю.Винаги ми харесва какви изявления дава,и най-важното,че на терена го показва.Много ме развълнува с думите си,че тук на Тича получава всичко,което иска от футбола и че е щастлив тук.И това не го казва само той,а и повечето ни футболисти,което е една предпоставка да показват и играят красив и успешен футбол,и да вървят все нагоре.
А за Циклона естествено,че ще сме му неприятни.Все пак не сме от онези отбори,които да лягат на силните и да идва тук да си пие бирата спокойно,отбора му да победи без дори да се напрегне и да си ходи с мисълта,о колко сме велики.Без значение от кой отбор е,това се отнася и за левски и за цска ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
waFry BSFC
Контакти:

Мнениеот waFry BSFC » 09 юли 2009 10:17

Данчо е страхотен ! Относно онзи ФЕН на лефски или цесика естествено ,че ще сме ви омразни и все повече ще ви бъдем .. !
ТИЧА ДО ГРОБ !
Изображение

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 09 юли 2009 10:26

Само така Данчо то се вижда в кой отбор дават най-голям шанс да развиеш футболните си качества.В морето стана не само един от основните играчи,но и голмайстор на отбора дано още дълго да ни радва и да стане зелено-бял шампион!!! :)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 09 юли 2009 10:39

Алекс и Кольо Спасов,също говорят подобни неща.Това показва самочувствие и вяра в собствените възможности.А това са неща които са изключително важни и до преди две години,ние ги нямахме.С назначаването на Кольо и трансфера на Алекс,нещата започнаха да се нареждат.Този отбор ще върви напред,и е нормално да притеснява не само родните''грандове'',а и техните псевдофенчета.Защото трезвомислещите фенове,искат да има повече добри и стойностни отбори в България,защото по този начин има силна конкуренция и нивото на футбола се вдига.А кой ще спечели шампионата,божа работа.Аз естествено съм за моряците.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”