Черно море - ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Черно море - ЦСКА
Ами ....надявам се на нашия стадион поне да постигаме положителни резултати, че възстановяването след Наглия трябва да почне отнякъде... 

Re: Черно море - ЦСКА
Оптимистичен 0:1
Песимистичен 2:1
Както винаги ще играете на ръба на позволеното... очаквам много единоборства, блъскане и т.н.
6 години вече... време е
Песимистичен 2:1
Както винаги ще играете на ръба на позволеното... очаквам много единоборства, блъскане и т.н.
6 години вече... време е

Последна промяна от Teo на 31 авг 2014 18:20, променено общо 1 път.
- trokadero_
- Контакти:
Интересен мач ще е . Х2 

Тоя мач съм го гледал... Гледам всяка година запис на един и същ мач. Дузпа за Черно Море, кюскане, никаква игра от двата отбора и Х
1Xtrokadero_ написа:Интересен мач ще е . Х2
- trokadero_
- Контакти:
ЕМИЛ написа:1Xtrokadero_ написа:Интересен мач ще е . Х2
Всеки мисли различно

bub написа:Тоя мач съм го гледал... Гледам всяка година запис на един и същ мач. Дузпа за Черно Море, кюскане, никаква игра от двата отбора и Х
Мачовете са еднакви с ЧМ винаги.. борба става на терена

Последният треньор, при който ви бихме на Тича е Кольо мастиката...6 години сме без победа, във възход сме, играем футбол, имаме добър и сравнително млад, борбен състав...Очакванията са ми за победа, в най-лошия случай хикс.
0:0, 0:1.
Venko123 написа:Последният треньор, при който ви бихме на Тича е Кольо мастиката...6 години сме без победа, във възход сме, играем футбол, имаме добър и сравнително млад, борбен състав...Очакванията са ми за победа, в най-лошия случай хикс.
Мисля, че последния успех е при Стойчо ако не се бъркам с 0:2

- Sinite ot Sofia
- Контакти:
0:0 и отново рев от тройчо за някаква директива. Последната беше снощи - директива "картони"..
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...