Ръководство,имаме ли или не?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

filev
Контакти:

Ръководство,имаме ли или не?

Мнениеот filev » 05 яну 2014 17:16

Не е ли време някой от "ръководните кадри" на Тича да излезе и с няколко думи да потвърди или отрече всичко което се пише за разпад,финансова криза и т.н.
В Левски се обясняват на феновете си за всяка стъпка (не че го смятам за правилно),а тук няма кой да каже две думи на фенове,журналисти и ако щеш обикновените хорица които поне малко се интересуват(ме) от този отбор?????????? Кратко и ясно-СПЕКУЛАЦИИ ИЛИ НЕ
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

Потребителски аватар
stefani

Re: Ръководство???

Мнениеот stefani » 05 яну 2014 17:32

Така ли не разбрахте, че на ТИМ не им пука за вас ? Тича е необходимото зло, за да имат нужното им одобрение в част от варненци. Урокът който получи Марешки, помагайки на Локо Пд е обеца и за тяхното ухо! Вегетиране в А група е тяхното желание :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 05 яну 2014 17:54

Май приключвате курса!Това става.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 05 яну 2014 18:56

greenlandia написа:Май приключвате курса!Това става.

Незнам какво кой пиключва ,но вие със сигурност от следващият сезон приключвате .Няма го вече тъпата мутра Борисов ,няма и договор с ТЕЦ-а ,който ако не знаеш е поел ангажимент да издържа Борооойййтуууу до края на сезон 2013/2014 :) ......
А ти за Чено Море не се безпокой ,ТИМ ще издържат отбора още много години ,с или не толкова пари едно е ясно -няма да го оставят .И ще ти кажа защо -Марин Митев (ако знаеш кой е той ) е наистина фен на отбора от ранни детски години !!! Знам го от човек който му е личен приятел и му го е споделял ,че никога няма да остави отбора !!!!

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 05 яну 2014 19:01

stefani написа:Така ли не разбрахте, че на ТИМ не им пука за вас ? Тича е необходимото зло, за да имат нужното им одобрение в част от варненци. Урокът който получи Марешки, помагайки на Локо Пд е обеца и за тяхното ухо! Вегетиране в А група е тяхното желание :)

Не прави никакви асоциации с Марешки и ТИМ .Марешки е Варненски Бизнесмен който и грам не му пука за футбол као ли за някокво си Локо -Доко .А ТИМ в частност М.Митев е фен на Черно Море .Ако не му пукаше едва ли всички сериозни отбори тази година щяха да бъдат размазани на Тича .

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 05 яну 2014 19:09

filev написа:Не е ли време някой от "ръководните кадри" на Тича да излезе и с няколко думи да потвърди или отрече всичко което се пише за разпад,финансова криза и т.н.
В Левски се обясняват на феновете си за всяка стъпка (не че го смятам за правилно),а тук няма кой да каже две думи на фенове,журналисти и ако щеш обикновените хорица които поне малко се интересуват(ме) от този отбор?????????? Кратко и ясно-СПЕКУЛАЦИИ ИЛИ НЕ

Спокойно !! Нека да изчакаме още една седмица и тогава да коментираме . Убеден съм ,че повечето неша са спекулации .Много от хората ни завиждат за спонсора ни .ТИМ издържа отбора от 10 г и през това време е нямало никакъв катаклизъм .Погледни другите отбори Ботев - В,Б група ,Берое- Б група , Локо ПД - накосъм се спасиха от Б група , а ние СТАБИЛНОСТ и фактор от много години в А група .

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 05 яну 2014 19:45

fraport написа:

Незнам какво кой пиключва ,но вие със сигурност от следващият сезон приключвате .Няма го вече тъпата мутра Борисов ,няма и договор с ТЕЦ-а ,който ако не знаеш е поел ангажимент да издържа Борооойййтуууу до края на сезон 2013/2014 :) ......
А ти за Чено Море не се безпокой ,ТИМ ще издържат отбора още много години ,с или не толкова пари едно е ясно -няма да го оставят .И ще ти кажа защо -Марин Митев (ако знаеш кой е той ) е наистина фен на отбора от ранни детски години !!! Знам го от човек който му е личен приятел и му го е споделял ,че никога няма да остави отбора !!!!

Внимавай как изписваш имената на отборите, да не напиша някои истини за майка ти :!:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 яну 2014 20:35

fraport написа:

Марин е толкова фен на футболния Черно море колкото аз на хокей на пустинен пясък от Сахара! :evil:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 05 яну 2014 20:54

baltimore написа:
fraport написа:

Внимавай как изписваш имената на отборите, да не напиша някои истини за майка ти :!:

Не говори в множествено число ! В написаното от мен има един отбор и това е Черно Море ,другото което съм имал в предвид е много правилно изписано ,но то не е отбор !
А относно "майка ти" -предлагам да се съсредоточиш върху твоята .....все пак когато човек говори за жени е хубаво да споменава такива с които е имал чести сексуални контакти !!!

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 05 яну 2014 20:57

зеления написа:
fraport написа:

Марин е толкова фен на футболния Черно море колкото аз на хокей на пустинен пясък от Сахара! :evil:

Зелен не така както си мислиш ! И какво по дяволите е накарало М.Митев да издържа футболен клуб 10 год ,ако поне малко не е фен ?

Върни се в “Черно море”