Ботев Пд - Черно море 13.30 Неделя
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Ботев Пд - Черно море 13.30 Неделя
Викам да уволним Мъри ....големия треньор, голямата работа ...още като го назначиха на мястото на Феро по някакъв мизерен начин ме беше хванало много яд за тази несправедливост. Феро е мн по-симпатичен и се справяше по-добре, като остави Ботев Пд отбора беше на 3 място ...и кво направи Мърльо с големите си селекции и потока на пари?! Точно нищо. Затова победа в Неделя и Черно море напред 

- botevist_75
- Контакти:
Re: Ботев Пд - Черно море 13.30 Неделя
ogrizko написа:Викам да уволним Мъри ....големия треньор, голямата работа ...още като го назначиха на мястото на Феро по някакъв мизерен начин ме беше хванало много яд за тази несправедливост. Феро е мн по-симпатичен и се справяше по-добре, като остави Ботев Пд отбора беше на 3 място ...и кво направи Мърльо с големите си селекции и потока на пари?! Точно нищо. Затова победа в Неделя и Черно море напред
Благодарим за загрижеността.Трогнати сме.

Културно 2:0 и Гонзовата шайка стяга куфарите за Варна! 

-
- Контакти:
Не искате ли да ви отървем от хасковския пъпеш 

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
- Dexter Lord
- Контакти:
Наще са много ядосани ще си го искарат на моренцето.Според вчерашния спаринг ще почнем с
Стаховяк
Христов
Грънчаров
Артур
Минев
Иршак
Сърмов
Педро
Анисе
Вандер
Цветков
прогноза 4-0
Стаховяк
Христов
Грънчаров
Артур
Минев
Иршак
Сърмов
Педро
Анисе
Вандер
Цветков
прогноза 4-0
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
ogrizko написа:Викам да уволним Мъри ....големия треньор, голямата работа ...още като го назначиха на мястото на Феро по някакъв мизерен начин ме беше хванало много яд за тази несправедливост. Феро е мн по-симпатичен и се справяше по-добре, като остави Ботев Пд отбора беше на 3 място ...и кво направи Мърльо с големите си селекции и потока на пари?! Точно нищо. Затова победа в Неделя и Черно море напред
Потока от пари тече в базата и стадиона.Мисиджан и Гари бяха трансферна цел само че пари а трансфери не даваме и знаете каде отидоха.Първо си приберете Кривия

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Едно хиксче 1-1 ми звучи добре 

Кривия да си го прибират рогатите ( за ваше добро е заедно със Синоптика). Иначе мисля че ще загубим мача и Ботев ще продължи. Трагедията е пълна като сме гости.