Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Red_champions написа:Няма от какво да бъдете недоволни,Х със новия шампоан Левски,победа над шампиона ЦСКА и сигурно участие в Лита Европа,подплатено с бронзовите медали от първенството
най-силния сезон на Черно море
veselin72 написа:най добрият сезон на черно море предстои , и има от какво да сме недоволни , защото цска и левски ни превъзхождат само по организация от ораганизиране на сателитни отбори и услужливи съдий и раководители в федерацията!!!!!!!...мисля че отминава времето от социализма , когато първите две места бяха резервирани , а третият беше обевяван за най-добър извън столичен отбор.
garfild8 написа:veselin72 написа:най добрият сезон на черно море предстои , и има от какво да сме недоволни , защото цска и левски ни превъзхождат само по организация от ораганизиране на сателитни отбори и услужливи съдий и раководители в федерацията!!!!!!!...мисля че отминава времето от социализма , когато първите две места бяха резервирани , а третият беше обевяван за най-добър извън столичен отбор.
И аз съм уверен, че най-добрия ни сезон предстои.Напред, Моряци.
Red_champions написа:garfild8 написа:veselin72 написа:най добрият сезон на черно море предстои , и има от какво да сме недоволни , защото цска и левски ни превъзхождат само по организация от ораганизиране на сателитни отбори и услужливи съдий и раководители в федерацията!!!!!!!...мисля че отминава времето от социализма , когато първите две места бяха резервирани , а третият беше обевяван за най-добър извън столичен отбор.
И аз съм уверен, че най-добрия ни сезон предстои.Напред, Моряци.
Пичове,нека ви предстои най-добрият сезон-групи на Лига Европа,ако щеш и второ място,но предстоящото първенство ЦСКА е шампион!
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта