Черно Море-ВСИЧКО(Трансфери,сегашни играчи и др.)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Alexandrov93
Контакти:

Черно Море-ВСИЧКО(Трансфери,сегашни играчи и др.)

Мнениеот Alexandrov93 » 01 юни 2009 18:26

Какво смятате каква оценка давате на Моряците за тази година?Аз лично им давам 5.50 за есента и 6 за пролетта,защото през есента имаше пропуски като (0-1 Черноморец,2-0 Беласица 2-2 Ботев и др),но през пролетта са просто супер.Мисля,че за да има сегашния дух в отбора трябва да останат всички без Флорес и Пихоцкис както каза Кольо и да не се правят големи трансфери-един нападател е достатъчен.Трансферни слухове за сега са-Даксон,Здравко Лазаров,Владо Манчев,Дани Кики,Георги Мечечиев,Светльо Тодоров,Спас Делев,а дори и ЖУНИНЬО ПЕРНАМБУКАНО :lol: Като изключим последния,който не ми се вярва дори да е чувал за Тича,от другите бих предпочел Светльо Тодоров или Даксон(повече Тодоров,може би защото е българин),но задължително ни трябва нападател.Спас Делев също ми харесва,но ако дойде незнам къде ще намери място в титулярните 11(освен резерва на Юруков).Останалите са напълно ненужни.Най-добър футболист немога да кажа кой е,може би Алекс(не защото съм му фен),но бих казал,че просто всички се справиха с колектив,което е много важно.Нямам забележки към никой без изключение,доволен съм от цялото ръководство,Кольо доказа,че има място на Тича и че е един от малкото български треньори,които могат да направят един отбор добър.Надявам се на една добра подготовка,достойно представяне в Лига Европа и Шампионска Титла :)

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: Черно Море-ВСИЧКО(Трансфери,сегашни играчи и др.)

Мнениеот more » 01 юни 2009 19:30

Една причината мисля,че е имаме равностойни играчи на всеки пост доста играчи бяха контузени,но тези които ги заместиха играха на тяхното ниво.Ако бяхме играли 1-я сезон както 2-я дори можеше да се намесим за титлата. :) Трансферите само Кольо си знае кои само нужни,но със сигурност ще вземат някой друг играч за да направим едно достойно представяне в Европа.Айдеее моряци догодина още по-силни!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 01 юни 2009 19:59

Няма от какво да бъдете недоволни,Х със новия шампоан Левски :lol: ,победа над шампиона ЦСКА и сигурно участие в Лита Европа,подплатено с бронзовите медали от първенството :arrow: най-силния сезон на Черно море
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 юни 2009 20:30

Red_champions написа:Няма от какво да бъдете недоволни,Х със новия шампоан Левски :lol: ,победа над шампиона ЦСКА и сигурно участие в Лита Европа,подплатено с бронзовите медали от първенството :arrow: най-силния сезон на Черно море

Е,остана малко съжаление,че есента загубихме много глупаво доста точки с Чц,Ботев,Локо Пд,Литекс и най-вече с Беласица.Но сами сме си виновни,можеше и да сме и по-напред.Но сезона наистина беше прекрасен за Черно море.Доживях да ги видя с медали.Евала, Моряци,евала.
Само Черно море.

Потребителски аватар
veselin72
Контакти:

Мнениеот veselin72 » 01 юни 2009 20:36

най добрият сезон на черно море предстои , и има от какво да сме недоволни , защото цска и левски ни превъзхождат само по организация от ораганизиране на сателитни отбори и услужливи съдий и раководители в федерацията!!!!!!!...мисля че отминава времето от социализма , когато първите две места бяха резервирани , а третият беше обевяван за най-добър извън столичен отбор.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 юни 2009 20:41

veselin72 написа:най добрият сезон на черно море предстои , и има от какво да сме недоволни , защото цска и левски ни превъзхождат само по организация от ораганизиране на сателитни отбори и услужливи съдий и раководители в федерацията!!!!!!!...мисля че отминава времето от социализма , когато първите две места бяха резервирани , а третият беше обевяван за най-добър извън столичен отбор.

И аз съм уверен, че най-добрия ни сезон предстои.Напред, Моряци.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 01 юни 2009 21:27

garfild8 написа:
veselin72 написа:най добрият сезон на черно море предстои , и има от какво да сме недоволни , защото цска и левски ни превъзхождат само по организация от ораганизиране на сателитни отбори и услужливи съдий и раководители в федерацията!!!!!!!...мисля че отминава времето от социализма , когато първите две места бяха резервирани , а третият беше обевяван за най-добър извън столичен отбор.

Пичове,нека ви предстои най-добрият сезон-групи на Лига Европа,ако щеш и второ място,но предстоящото първенство ЦСКА е шампион!
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 01 юни 2009 21:44

Red_champions написа:
garfild8 написа:

Пичове,нека ви предстои най-добрият сезон-групи на Лига Европа,ако щеш и второ място,но предстоящото първенство ЦСКА е шампион!

Нали знаеш всеки фен на любимия си отбор иска за него те да са шампиони така че престоящото първенство Черно море е шампион.А Цска втори. ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 01 юни 2009 22:02

Ще видим,аз ти казвам още отсега,тази година изпуснахме титлата нелепо,догодина няма да стане пак така :!:

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 01 юни 2009 22:34

ЧЕРНО МОРЕ ПАК Е ШАМПИОН,ШАМПИОН,ШАМПИОНННН

Дано Дано..имаме отбор,дано направим сполучливи трансфери и да атакуваме златните медали,с този отбор ако трябва да правя титулярен отбор за този сезон:

26.Илко Пиргов

7.Станислав Стоянов
15.Александър Александров
6.Танко Дяков
84.Мамуту Кулибали

10.Алекс(c)
21.Георги Илиев
8.Атанас Борносузов
22.Милен Петков
77.Йордан Юруков

31.Мирослав Манолов

Какалов резерва,защото той ни е златната резерва :D