Амбициите на Гонзо
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Амбициите на Гонзо
Пускам тази тема във връзка с изказването на Гонзо относно последното му изказване за това какво иска да постигне и какво му липсва в тази връзка.В общи линии са неща които ние знаем,но все пак Гонзо е човека който трябва да отстоява тези си виждания и искания пред шефовете.Вече се убедих че точно той е човека за треньор на Морето точно в този момент.Вдигна отбора в най-трудният момент,смени стила с безцелно изританите топки напред и докара играчи които определено вдигнаха нивото ни.Визирам Мишо на първо място,Райков,Котев,Дани Г и колкото и странно да звучи-Станчев.Успя да задържи Жоро Илиев/колкото и това да не му е приятно на Капитана се радвам че остана при нас/,Китанов и Божилов.С още малко усилие от страна на Гонзо и босовете,ще имаме отбор който да се пребори не само за първата седмица,а и за евроквоти/макар да трябва да се обърне внимание и на Тича/.Посрещаме всички кандидати за първата седмица на Тича/без Лудогорец/ и имаме реален шанс за Европа при добро стечение на резултатите.Отново се връщам на тази тема,във връзка с изказването на Гонзо,че му е къса резервната скамейка и излиза винаги за победа.Ако натисне още малко босовете,може и да му отпуснат още някоя бройка,особено ако освободи и Бакари за да има ресурс за заплати.В тази връзка виждам още един халф тип Жоро Илиев,един централен нападател и още двама в дясната зона. Дани Младенов и малък Сашо ми се струват пътници,а и при привличане на класен халф,Паланков трябва да си ходи и той.Вие какво мислите относно нови имена в тези зони?Сигурен съм че Гонзо е намислил какво точно да иска и чака само удобният момент,но е хубаво ако можем да "откраднем" някое от имената спрягани за Тича от щаба му.Желая му успех в разговорите с босовете и дано докара тези,които са му на сърцето.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Re: Амбициите на Гонзо
Да видим онея кога ще врътнат кранчето, че най-накрая да се отървем от тях. Евроквоти изключително много ме съмнява да стигнем
wolf написа:Да видим онея кога ще врътнат кранчето, че най-накрая да се отървем от тях. Евроквоти изключително много ме съмнява да стигнем
Без да съм адвокат на ТИМ,ако те "врътнат" кранчето ,ще играем мечтани дербита с плебеите в Б група,а може и във В.
Готвача написа:wolf написа:Да видим онея кога ще врътнат кранчето, че най-накрая да се отървем от тях. Евроквоти изключително много ме съмнява да стигнем
Без да съм адвокат на ТИМ,ако те "врътнат" кранчето ,ще играем мечтани дербита с плебеите в Б група,а може и във В.
Ако те се разкарат ти сериозно ли мислиш че ще останем без спонсор? Започвам да предпочитам дерби с плебейте /които пък имат база но нямат отбор/ отколкото да сме им вечно роби и да си тънем посредствено в средата на таблицата вече толкова години. Едно и също, като не искат да дават да си ходят.
Сериозно го мисля и то не от вчера.Познавам повечето от "благодетелите" на футбола минали през Варна/не само през Морето/ и знам какво точно ще се случи като се махнат ТИМ/пу-пу,да не ме чуе дявола/.Ти наистина ли си мислиш че ще ни вземе някой?Погледни само какво става в държавата като цяло,погледни как няма пари за ЦСКА и Левски и тогава ми кажи кой точно ще вземе Черно море и за какво точно да го направи.Имаше много мераклии и за Спаратците от Варна и Плевен,за Дунав,за Етър,за Сливен...А само Берое,Ботев и Лудите се обзаведоха с прилични спонсори.Другите сме ние.Всичко останало я кара на магия,като искрено се чудя как точно се финансират Левски,изключая МТЕЛ и банката която си заминава скоро от екипите им.То затова са и в това състояние.Виж само как няма пари и за баскета,който струва много по малко пари и тогава говори за финансиране.
-
- Контакти:
Ами плебеите къде им е спонсора?Прошляци.Варна няма НИКАКВО лоби в София,където по политическа линия да пратят някой чичко паричко да дава кинти по схемата Василев примерно.Черно Море няма абсолютно нищо като клуб освен концесията за 10 г. на съборетината Тича.По-зле,отличната школа,на която практически се базира хипотетично светлото близко бъдеще на клуба функционира на терените под моста,но точно спортния комплекс Черно Море дето е там е купен от Химимпорт и собственост на Химимпорт....Така,че няма да обяснявам повече тука.От Гонзо зависи всичко.Успя ли да натисне шефовете?успя.Значи ТИМ ИСКАТ да дават за футбол и ДАВАТ!Просто вината е в мишките преди Гонзо,които предпочитаха мишкуване само и само да не дразнят шефовете и да стоят максимално дълго на сладката работа "треньор на Черно Море",където оставаш дори и след грандиозни провали и резили.Разбира се,като бизнесмени и те гледат да дават по-малко и хора искащи малко са винаги удобни,учете икономика,дори милиардери си подбират менаджерите по критерий стиснатост.Какво ни трябва за Европа?Казах го - дефанзивен халф,КЛАСЕН,който да ИЗРИТА от титулярния състав човека ПРОВАЛЯЩ половината ни мачове - Еденилсон и нападател,КЛАСЕН,който да прати извън 11-ката другата спукана гума - Бакари.Не съм против иностранците,примерно един Гара Демжеле и един Сержиньо Грийн и пращат директно в медалистите,направо ще отнесем мадагарскарските и папуаски мангуси на Мъри и Ботев с разлика....с РАЗЛИКА!Чак свят ще им се завие на завалиите там и Цецо Мустака 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Така като гледам Спартак цъфна и върза, за съжаление Черно море е заложник на ТИМ.
Сега засега.. май по-добре с тях докато дойдат по-добри времена.
Колкото до Гонзо, като вземем в предвид с какво разполага изглежда в Левски не беше той проблема.. язък за "верните фенове", които някога му ставаха на крака, а накрая го обявиха за боклук и пиявица, която се е намърдала в управата.
Което беше смешно с оглед на факта, че той и пари даваше, не много ама..
Сега засега.. май по-добре с тях докато дойдат по-добри времена.
Колкото до Гонзо, като вземем в предвид с какво разполага изглежда в Левски не беше той проблема.. язък за "верните фенове", които някога му ставаха на крака, а накрая го обявиха за боклук и пиявица, която се е намърдала в управата.
Което беше смешно с оглед на факта, че той и пари даваше, не много ама..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Хубава тема....не знам защо я насочихте в такава тъпа посока?
Никой не вярваше , че след Левски Гонзо става за тренер ! Май явно става щом изкара толкова време в Черно Море !
Покрай тази тема си зададох друг въпрос - какво се случва в Левски , че толкова млади тренери се провалиха там ?!
Илиян Илиев , Ясен Петров , Гонзо и сега Йоканович ! Гонзо явно може , Илиян Илиев го доказа в Берое , Ясен Петров съм го гледал в студио и има познания , Йока се е доказал !
Нещо става там и интересно какво точно проваля тренер след тренер вече 5г. Дори се замислям Николай Митов дали е наистина толкова слаб тренер колкото изглеждаше в Левски ?!
Покрай тази тема си зададох друг въпрос - какво се случва в Левски , че толкова млади тренери се провалиха там ?!
Илиян Илиев , Ясен Петров , Гонзо и сега Йоканович ! Гонзо явно може , Илиян Илиев го доказа в Берое , Ясен Петров съм го гледал в студио и има познания , Йока се е доказал !
Нещо става там и интересно какво точно проваля тренер след тренер вече 5г. Дори се замислям Николай Митов дали е наистина толкова слаб тренер колкото изглеждаше в Левски ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
-
Амбициите на Гонзо
[offtopic]Да завърши средно образование[/offtopic]