ti4a70 написа:Любимец в никои случай не е нещо повече от Марек. Очаквам да нямаме никакви проблеми. Колкото до бившите ни футболисти от Любимец за мен те вече са свършила за играта. Дяков е просто жалък, Тошко Колев за съжаление си остана вечната надежда, Марадончо чака пенсията, а Будинов не помня дали и в контроли игра за нас. Безпроблемно 3:0! Дано Бакари да отбележи поне един гол.
Пропускаш още един - Николай Колев. Не можа да играе за мъжете, защото пръдльото Генов го натири онова лято, когато всъщност пропъди и другите наши момчета, а си домъкна протежетата. Колев играеше за дубъла и по едно време тренираше с мъжете, дали не беше при Велизар и може да се води наш кадър. После игра за Добруджа, а сега е в Любимец, но... както и да е. А сега за мача. Аз се чудя как така лековато определяте Любимец като от ранга на Марек???!! Освен, че биха Лудогорец у дома и Ботев в Пловдив, се опънаха яко на Литекс в Ловеч и като по чудо загубиха последната минута. Абе почти във всичките си мачове показаха, че не са слаб отбор и играят навито. Сега верно, че напоследък позагубиха блясък и енерция, но.. нека не ги отписваме тъй лековато. Та мисля си, че мача ни с тях никак няма да е лек, а и ние в последно време освен супермача с Лудогорец, обичаме май да си ги правим трудни и проблемни мачовете у дома, така че.. Не знам докъде стигнахме с вдигането на крака на контузените, но поне половината сигурно няма да играят още. Имайки в предвид всичко това.. се надявам момчетата които ще излязат, да са наясно със сериозността на мача, да са пределно мотивирани, да ги метнат още от началото, та така до края и да си спечелим достойно мача. Едно 2:0 ще ни приляга, но с много борба, майсторство и безапелационност от началото до края, а не... железничарски истории

Дано са си взели поука. А ако ме опровергаят..равен или кански мъки за запазване гол преднина и треперене до края

За загуба въобще не ми се мисли..

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------