На редакционния имейл на Спортния сайт на Варна http://www.ole-bg.com получихме мнение на привърженика на Черно море Луис Ервантов, което публикуваме без съкращения:
"Аз ще го гоня до дупка тоя, докато не го изгоня", слушам аз разпенилия се президент на столичното Локо Николай Гигов и гледам вади някакъв списък. И в него, видите ли, съдиите едва ли не подарили третото място на Черно море. И си викам – този човек чува ли се какво приказва, гледал ли е някога мач на варненци, гледал ли е мачовете на неговия отбор, че така се гневи? Та не се ли сеща в последните две-три години как бе подготвен похода на неговия отбор към призовите места ?! Сеща ли се колко време един треперещ Каубой не можеше да излезе от съблекалните на "Тича", изпълнил поръчката на "бореца за правда" Гигов, поредицата от съдийски подаръци, довели червено-черния отбор до "заслужено" място в Европа и потвърдено по безспорен начин от гранда Хайдук (Кула). Народът го е казал - "крадеца вика дръжте крадеца" и в това си положение г-н Гигов прекалено много олеква за човек с претенции в обществото. Да омаловажаваш по такъв нелеп начин успехите на своя конкурент – не ти прави чест. И още повече това е отборът, представил най-достойно България в последните мачове в Европа. Отборът с най-стойностен състав откъм кадрови потенциал. Отборът, който веднъж не скочи срещу когото и да е било от своите противници, а търсеше грешките само и единствено в себе си. Затова, ако Ви е останала поне малко чест и достойнство, отдайте заслуженото на Черно море – бронзов медалист и гордост на Варна".
Лично мнение - Достойнството на един президент
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ZelenOtbor
- Контакти:
- waFry BSFC
- Контакти:
Re: Лично мнение - Достойнството на един президент
СУРОВАТА ИСТИНА ! САМО ЧЕРНО МОРЕ ! НА МАЧА СЪС СЛАВИЯ ВСИЧКИ НА СТАДИОНА ДА СМАЖЕМ БЕЛИТЕ БАЙРЯЦИ И ДА СЕ НАКИЧИМ С МЕДАЛИТЕ ! АРЕ МОРЯЦИ !
ПС : НА ШОПИТЕ НЕ ИМ ПРАВИ ЧЕСТ !
ПС : НА ШОПИТЕ НЕ ИМ ПРАВИ ЧЕСТ !
ТИЧА ДО ГРОБ !

- Ticha
- Контакти:
Не заслужава да му обръщаме внимание. Народът е казал: накажи глупака с мълчание. Всички на Тича в неделя, а който иска може и на папата да отиде да се оплаче. 

Съгласен съм! Само една лека корекция- не е Хайдук(Кула), а Борац(Чачак)!
АСМ1899 написа:Съгласен съм! Само една лека корекция- не е Хайдук(Кула), а Борац(Чачак)!
Според мен съдиите не помагаха на Черно Море в събота на мача ЦСКА-Локо СФ,а просто си бяха толкова кадърни(изключвам един от страничните съдии-Венцислав Гаврилов,който ми е личен приятел).
П.С.Хайдук Кула играха с ЦСКА

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- ZelenOtbor
- Контакти:
Еми той човекът просто го е написал така
. Важното е че трябва да ни се признае успеха 

момчета да сте живи и здрави!!!пожелавам ви достойно представяне в лига Европа!пьк ние(от локото)ще чакаме догодина!това е.... 

- Ticha
- Контакти:
Riquelme написа:момчета да сте живи и здрави!!!пожелавам ви достойно представяне в лига Европа!пьк ние(от локото)ще чакаме догодина!това е....
Евала колега! Поздравявам те за написаното. И аз ако бяхме загубили спора за евротурнирите, щях да ви поздравя и толкова. Останалото е просто липса на морал.
P.S Но нека изчакаме все пак неделния кръг...да не поставяме каруцата пред магарето.

Заслужавате да се класирате тази година.Ще е жалко да стане някакъв крах в последните 2 кръга.Левскар съм,ама не мога да си крива душата-вие се представихте най-достойно през изминалата година в Евротурнирите.Пожелавам си тази година да влезете в групите на ЛЕ(а пък аз като Левскар си пожелавам-ние да влезем в групите на ШЛ
). 
П.С.Гонг оправете си класирането-изпуснали сте последния кръг.

П.С.Гонг оправете си класирането-изпуснали сте последния кръг.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Така е нека да изчакаме неделния мач и тогава ще празнуваме.А някой знае ли при положение че бием Славия дали ще ни връчат бронзовите медали на Тича,защото чета на Левски ако бият ще им дадат медалите на стадиона им.Според мен ще е хубаво да ни ги връчат на Тича!!!!! 

Последна промяна от more на 25 май 2009 23:31, променено общо 1 път.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?