Трансферната политика на Тича-късмет или добра работа
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Трансферната политика на Тича-късмет или добра работа
Какво ви е мнението относно трансферната политика на Тича,откакто собственици са Химимпорт?Отлична,много добра,добра или просто късмет?Видно е че в момента имаме много стойностен отбор.Но според постоянното присъствие на Тича имаме няколко дупки за запушване.За да има полемика,няма да споменавам имена на футболисти,освен едно набиващо се на очи такова.Мамуту Кулибали.Имаме проблеми на десния бек?Слагаме Кулибали.Проблеми в центъра на отбраната?Пак Кулибали!Трябва да уплътниме средната линия?Няма проблем!Кулибали!Радо Бачев контузен?Какво ще правим срещу Спартак?Ами...разбира се-Кулибали!Определено футболист с много разнообразни качества и все на добро ниво.Засега не се забелязва слабо място в играта му.Борбеност-10.Високи топки-защита 10.Атака-8.Пас-8-9.Центриране-7-8.Пласиране-10.Бързина-10.Пъргавина-10.креативност-?.Не е ползван още като офанзивен играч.Но както е тръгнало...
.Имам само един изключително съществен въпрос.Какво прави играч с такива качества в БГ?И защо няма място във Франция?Или там са повечето като него/че и доста по-добри/,или ние тука наистина сме много зле.Може би Мъри е прав да се ориентира към френски играчи.

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Re: Трансферната политика на Тича-късмет или добра работа
отлична политика никога няма винаги има още какво да се желае за това много добра за момента просто Кольо налучка отбора и резултатите не закъсняха
Трябва задължително нападател халф и може би още 2 бека за по-голяма конкуренция и вариативност в отбора и този път да не правят подготовката в България а в чужбина със по стойностни отбори
на мача със Славия всички на Тича а другата седмица в Перник-айде със здраве на всички моряци гордейте се със своя любим отбор Черно Море 1913 Варна 

HASTA DE LA VICTORIA
Тоя Кулибали бил брат на Адама Кулибали
има време докат стане добър колкото брат си.Иначе по темата чист късмет особено с какалов той играе когат е на кеф иначе..

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
Ами добре щом с късмет вземаме 3-то място не ми се мисли с някое друго добро попълнение и с по добър футбол докъде можем да стигнем.Тогава "грандовете"няма да могат и точка да ни вземат.

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Veso1913 написа:Какво ви е мнението относно трансферната политика на Тича,откакто собственици са Химимпорт?Отлична,много добра,добра или просто късмет?Видно е че в момента имаме много стойностен отбор.Но според постоянното присъствие на Тича имаме няколко дупки за запушване.За да има полемика,няма да споменавам имена на футболисти,освен едно набиващо се на очи такова.Мамуту Кулибали.Имаме проблеми на десния бек?Слагаме Кулибали.Проблеми в центъра на отбраната?Пак Кулибали!Трябва да уплътниме средната линия?Няма проблем!Кулибали!Радо Бачев контузен?Какво ще правим срещу Спартак?Ами...разбира се-Кулибали!Определено футболист с много разнообразни качества и все на добро ниво.Засега не се забелязва слабо място в играта му.Борбеност-10.Високи топки-защита 10.Атака-8.Пас-8-9.Центриране-7-8.Пласиране-10.Бързина-10.Пъргавина-10.креативност-?.Не е ползван още като офанзивен играч.Но както е тръгнало....Имам само един изключително съществен въпрос.Какво прави играч с такива качества в БГ?И защо няма място във Франция?Или там са повечето като него/че и доста по-добри/,или ние тука наистина сме много зле.Може би Мъри е прав да се ориентира към френски играчи.
В България и баща му да дойде ще играе на ниво,не знам за дядо му!

Трябва ни един истински център нападател ,да вкарва положенията които му създават халфовете.Миро играе по скоро като атакуваш халф отколкото като нападател,то се вижда и от броя вкарани голове.За мен попълнениятя са 2 бека и нападател/доказан/
- yasen_ov4arov
Абсолютна закономерност.Може и да перете мафиотски пари,но поне за разлика от разни софийски хартиени грандове го правете така че отборът ви има успехи.До колкото знам имате само 1 чужденец в състава си-това е пътят ,да се дава шанс на млади момчета и покрай опитни и класни играчи като Кривия да израстват.Успех в Европа ви пожелавам
.

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
Чужденците де факто са двама.Но единият няма записана нито една игрова минута.Но доколкото знам си заминава сега в края на сезона.А че трябва типичен център се вижда от луната с просто око.
Относно бековете ДА и сякаш още един халф от ляво.Или при добра възможност да можем да вземем чисто крило,ще е супер.Друго си е да има варианти в атака! 

- Ticha
- Контакти:
Два бека, един халф и един доказан голаджия и сме бомба. 

Имена!Предложения?