Мнението Ви за играчите

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Alexandrov93
Контакти:

Мнението Ви за играчите

Мнениеот Alexandrov93 » 24 май 2009 01:49

Кажете си мнението за всеки един от играчите,които са записали участие в мачовете през сезона и да отбележите кои от тях трябва да си тръгнат и какъв тип играчи трябва да се вземат :P

1.Карамфил Илчев-Много добър вратар,доста мачове не допускаше гол!На Тича е железен!
26.Илко Пиргов-Играл е малко,но доказа че може да замести Илчев!

7.Станислав Стоянов-Доста добре се включи накрая на първенството!
20.Михаил Лазаров-И през есента и през пролетта е желязо!

5.Николай Домакинов-Допуска детински грешки понякога!
6.Танко Дяков-Във въздуха е супер,но...
15.Александров-Железен защитник!

84.Мамуту Кулибали-В последните мачове свикна и е супер бек,напомня ми за Периш!
4.Радослав Бачев-Справя се и прави добри включвания понякога!

10.Алекс-Капитан-отбор!
13.Тодор Колев-Малко играе,но за неговата възраст е добре!

8.Атанас Борносузов-Последните мачове играе добре!
21.Георги Илиев-Един е Гошо Илиев!
22.Милен Петков-Кунтузиите последно време му пречат,иначе се спрява добре!
23.Даниел Георгиев-Никога не ми е харесвал!
27.Даниел Димов-Млад с много бъдеще!

77.Йордан Юруков-Много добро представяне!

11.Георги Какалов-Последните мачове ми харесва значително,вкарва важни голове!
16.Теодор Атанасов-Млад,но с огромно бъдеще,сигурен съм!

31.Мирослав Манолов-В последните мачове,хич не ми харесва,не знам защо..

Продаваме-Даниел Георгиев
Купуваме-Нападател и конкуренция на Юруков на поста му :)

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Re: Мнението Ви за играчите

Мнениеот ZelenOtbor » 24 май 2009 02:00

Илко пиргов за мен е дори по-стабилен от фил. Танко Дяков няма мозък и само чобани напред топката ама поне при ъгловите го бива, а на нас ни трябва такъв. Мишо Лазаров не ма кефи, включва са много напред а пък нищо не праи там и перчема му е много гаден :mrgreen: Кулибали е доста добър, Бачев и той, Борносузов засега не ма впечатлява, Алекс не ми харесва напоследък как играе - не е дал нито един добър извеждащ пас примерно и кат почне с лошите си центрирания от корнер напрао ми идва да са самоубия, Миро Манолов много бяга ма напоследък не вкарва мн мн, Какалов праи по едно запомнящо се отиграване на мач и после го няма никъв почти. ТРЯБВА НИ НОВ НАПАДАТЕЛ !!! Имаме 44 гола в 28 мача, което за мен не е много добре.

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Мнениеот ZelenOtbor » 24 май 2009 02:07

Изпуснал съм Юруков - пълна машина, а Дани Георгиев и мен никога не ма е радвал, ама прилича на Пипо Индзаги в профил :) Жоро Илиев Един Е Жоро Илиев :)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 май 2009 02:10

Миро Манолов играе на супер ниво всеки мач.Днес се видя,че е може би най-бързия нападател в А група,при това е ръстов и мощен.Пазят го по 2 играчи най-малкото.Срещу ЦСКА Миро направо развинти Ванката Иванов,луд го направи.Миро е със 100% сигурност най-добрия нападател в А група.Бързината и демаража му са изключителни просто,ек на ек изобщо няма защитник който може да го спре,а и даже повече да са ако набере скорост няма спиране.Още може да се развива Миро,ако подобри пласирането при статични положения ще е велик реализатор.По-добър нападател не сме имали.Кака също е много добър.Най-големи комплименти обаче отделям за защитата,Сашко-Танко и сие.Няма такава защита,няма такъв вълнолом като тях.Изключителен синхрон между двамата,пефектната двойка просто.Няма по-добри от тях в България,а може би и извън България няма.Те са си европейска класа без никакво съмнение.

ПС:Алекс последните кръгове не блести защото играе контузен.Цяла пролет влачи контузии,но пак играе и се бори.Всеки извеждащ пас е негов въпреки всичко.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 24 май 2009 02:41

И аз мисля че ни трябва нов нападател. Иначе защитата заслужава доста добри думи. 17 гола в 28 мача никак не е зле. Но поне според мен най-добрия ни играч през втория полусезон е Данчо Юруков.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 24 май 2009 03:27

А какво стана с Периш? Доста беше добър и винаги ми правеше впечатление на качествен бек. :roll:

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Мнениеот ZelenOtbor » 24 май 2009 03:45

Еми помисли са за много голям и почна да иска извънземна заплата, както и рикардо и ги оставиха да играят за втория отбор ама оттогава не ги знам ко праят ;)

nEo7rAleN
Контакти:

Мнениеот nEo7rAleN » 24 май 2009 04:00

Еми Рикардо и Периш вече не са в дубъла около месец два някъде :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 24 май 2009 04:13

хехех ти както го изкара Барселона и Манчовците по слаби ми изглеждат
Бачев вярно прави включвания ама и доста пъти забравя да се върне
Лазаров си е доста бавен за бек той пък почти не прави включвания
Колибали просто не е за бека ,в центъра му е идеално
Танко всеки важен мач прави някое друго безмозъчно изпълнение с много работа може би
Дани Георгиев таман миналата година влезе в форма и тя му избега
Дани Димов има бъдеще ама винаги изглежда стреснат... с опита ще се оправи ама за сега не е нещо кой знае какво
Тошко Колев и Атанасов уж таланти уж няма резервни нападатели пък почти не им се дава шанс и за тва си мисля че не са кой знае какво
иначе по селекция спорет мен освен нападател и 2ма бекове няма да е лошо да се вземат но всичко опира тим до колко им се дава пари...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 май 2009 08:16

Делев е нападател/крило,а Периш беше ляв защитник.Не мислите ли,че трябва да опитаме да върнем Периш в отбора?Класирахме се в УЕФА,може да го примамим отново.Рикардо не ни трябва,но Периш си беше от голяма класа 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”