За тях не знам и не ме интересува,но за нас това е мача на сезона.Задължително,задължително е да вземем победата.За нас няма Европа ако не бием ЦСКА.Това е.Не си правя излюзии,ЦСКА ще полегне грозно и мазно на Локо Сф,по шопска линия и ще ни прецакат,ако загубим в събота.ЦСКА колкото ида се зверят,няма да са шампиони и много добре си го знаят,обаче всеки разбра,че нежелания отбор за ЕКТ е Морето,вчера и съдиите ни заклаха,видяхте как ни бе отменен редовен гол,видяхме и заверата Литекс да вземе КБ.Затова живи умрели,едва ходещи,едва дишащи-трябва и ще бием ЦСКА.2:0 за нас,Кривия и Какалов бележат.
Йордан Юруков след мача в Сливен: "Само напълнете стадиона пак и ще смачкаме чорбата "
Черно Море-ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Черно Море-ЦСКА
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Re: Черно Море-ЦСКА
Сигурен съм ще дадат 100% от себе си за да победят ЦСКА.А стадиона със сигурност ще се пука по шевовете трябва мощно да ги подкрепим в събота.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Ти болен ли си бе??? Как ше легнеме на Локото като Левски са на 1 т. от нас. Стига говорили глупости. А иначе мача за нас ще е мн. труден, но дано биеме. 

-
- Контакти:
Дано да го вземете мача,обаче цска ще се хвърлят яко-те нямат друг избор.Морето трябва да надскочи себе си,100% мобилизация и може да стане работата...
ЦСКА няма да легне на Локо, по-скоро Гигов ще направи обратното. Да не говорим, че Литекс е по-вероятния носител на КБ и едва ли ще се напъне срещу ЦСКА, те си имат стара дружба, а и Гришата си е чорбарче. Но не вярвам ЦСКА да са толкова извънземни и да си вземат всички мачове до края на първенството. Направете един равен с ЦСКА, останалото е лесно.
Успех на Черно Море.С играта и публиката която показват през последните години зазслужават да играят в Европа.Сега е момента акулите да разкъсат прасетата и да развенчаят за пореден път 10-те поредни псевдо победи на прехваленият ни шампион.УСПЕХ МОРЯЦИ 

Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
- Sagittarius
Равен с ЦСКА е равносилен на смъртна присъда за нас,това е сигурно.Гигов съвсем го взехте за мезе,ще изостане 2 точки от нас и няма да уреди победа срещу вече демотивирания ЦСКА?Равен в събота унищожава нашия шанс за УЕФА и шанса за ЦСКА за титла(ако я искат).Равния е най-лошия изход за нас,по-лош и от загубата.Единствения изход за нас е победа,нищо друго.Видяхме Сливен как игра срещу нас,видяхме даже пропадналите Беласица как се опитваха да контузят играчите ни....задачата е да бъдем аут от ЕКТ,но това ние не бива да го допуснем.Пълни стадиона,създаваме страхотната атмосфера от мача с Левски и пред 13 000 очакваме играчите да спазят даденото обещание пред нас - да излязат и да смачкат ЦСКА.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
- slavia_forever
- Контакти:
2:2
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- mistreated
- Контакти:
Sagittarius написа:Равен с ЦСКА е равносилен на смъртна присъда за нас,това е сигурно.Гигов съвсем го взехте за мезе,ще изостане 2 точки от нас и няма да уреди победа срещу вече демотивирания ЦСКА?Равен в събота унищожава нашия шанс за УЕФА и шанса за ЦСКА за титла(ако я искат).Равния е най-лошия изход за нас,по-лош и от загубата.Единствения изход за нас е победа,нищо друго.Видяхме Сливен как игра срещу нас,видяхме даже пропадналите Беласица как се опитваха да контузят играчите ни....задачата е да бъдем аут от ЕКТ,но това ние не бива да го допуснем.Пълни стадиона,създаваме страхотната атмосфера от мача с Левски и пред 13 000 очакваме играчите да спазят даденото обещание пред нас - да излязат и да смачкат ЦСКА.
Що говориш глупости бе, ЦСКА ще даде мача на Локо при положение, че каквото и да стане на мача с вас все още ще имаме шансове за титлата. Ти прост ли си или какво. И какво толкова има ЦСКА да победи Черно море и Локо Сф. Все едно не ви бием почти всеки път. Бием ли ви според мен на 70% титлата е наша. После ще остане само да вземем мача с Локо Сф и въпреки че се представят много добре пролетта, все пак мача е на Армията.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
ако биете , мисля сте безспорен участник в ЕКТ, така че ние левскарите се надяваме да си играете за вас УСПЕХ