Берое - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Берое - Черно море
Като гледам рибките от Берое и Левски си мисля, че едни 6 точки от предстоящите ни две гостувания са напълно реални. Какво мислите?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Re: Берое - Черно море
Мисля само че беше показан абсурден червен картон на Крумов. Към 60 мин. и дузпа ще се даде ако не се получат някак нещата.
И за двата отбора 3-те точки са задължителни ако искат да са в горната половина на таблицата.Нека стане мач и по-добрият отбор победи.Трудно се играе срещу Черно море,но мисля че победата ще будет за нами
.Успех на Черно море след мача под Аязмото.Няма мое,няма твое,светът е Берое.

зеления написа:Като гледам рибките от Берое и Левски си мисля, че едни 6 точки от предстоящите ни две гостувания са напълно реални. Какво мислите?
Хахаха до вчера нямахте отбелязан гол, сега мислиш как ще вземете 6 точки от 2 мача ебати свали си очилата и живей в реалността
Vladislav написа:Мисля само че беше показан абсурден червен картон на Крумов. Към 60 мин. и дузпа ще се даде ако не се получат някак нещата.
Да. Абсолютно измислен червен картон. Само, че това не променя мнението ми за двата отбора.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- shotgun blues
- Контакти:
твърда победа за БЕРОЕ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:твърда победа за БЕРОЕ
Блажени са веруищите и неразбиращите футбола.

Всички сме в очакване на дузпата.! Ясно е че инак нема да стане
Mihal31 написа:Всички сме в очакване на дузпата.! Ясно е че инак нема да стане
Е, ами не стана. А сега по темата: не виждам как някой от тези два състава ще ни победи, да не кажа как ще ни вземе точка. Не знам колегите, но моето мнение е, че нашия отбор е поне класа над Берое и Левски.

Черно море ще бие ама.....няколко центъра