АЛЕКС, ЮРУКОВ И МИРО МАНОЛОВ С ПО 4 ЖЪЛТИ КАРТОНА-КОГА ЩЕ СИ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
АЛЕКС, ЮРУКОВ И МИРО МАНОЛОВ С ПО 4 ЖЪЛТИ КАРТОНА-КОГА ЩЕ СИ
Дайте мнение по тоя въпрос тъй като ми се струва че ще ги извадят срещу ЦСКА, а следващият ни мач всеки знае с кого е 

Re: АЛЕКС, ЮРУКОВ И МИРО МАНОЛОВ С ПО 4 ЖЪЛТИ КАРТОНА-КОГА ЩЕ СИ
Cherno More написа:Дайте мнение по тоя въпрос тъй като ми се струва че ще ги извадят срещу ЦСКА, а следващият ни мач всеки знае с кого е
Това наистина ще е страхотна математика. Така да си подредиш картоните, че точно в най-важния мач да не си на линия. Ама защо са ги направили тези първите 4? Това някакъв план-график ли е?
-
- Контакти:
Не вярвам да е план график, а и не ми се иска да позная че с ЦСКА ще си извадят поне двама от тях ж.к.
Cherno More написа:Не вярвам да е план график, а и не ми се иска да позная че с ЦСКА ще си извадят поне двама от тях ж.к.
Въпрос на манталитет, спортна злоба и начин на игра срещу противника. На всеки отбор може да се случи, да не е в пълен състав заради натрупани картони. Но в никакъв случай не може да е планирано. А пък, ако е толкова важно да играят, да не ги пускат следващия мач и за ЦСКА ще са на линия.
- Sagittarius
И кой ще играе в Сливен тогава?Филанкишията ли?Кривия е опитен и картон няма да с изкара повече докрая сигурно,но примерно Миро Манолов с неговите глупави картони
.Впрочем,след ЦСКА играем с каменарци,така,че в едно от двете дербита ще имаме проблеми със сигурност откъм състав.За нашите цели обаче всички мачове са еднакво важни,за всеки се дават по 3 точки,както срещу Сливен,така и срещу ЦСКА,не можем да пазим никой,сами виждате,че почти не ни остана отбор с тези контузии на Милен Петков,Борносузов и най-вече тази на Жоро Илиев

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
- Контакти:
Да, но точно Кривия пропусна дербито преди година заради 5 ж.к. Дано искат и успеят да се запазят
- Sagittarius
За онзи мач със Спетак имахме Жоро Илиев,изобщо нямаше никакво значение Кривия дали ще играе или не точно срещу тях.Дано....дано в Сливен не станат изцепки,защото за каменар как да е,все Борносузов,Милен-ще се оправят,но за ЦСКА кой ще играе-това вече не зная,а ако и тримата изгорят в Сливен-край.Данчо Юруков ми се струва най-лесно заменим-Тошко Колев,но Кривия и Миро Манолов са без алтернатива.Както казах обаче,нямаме никакво право,нито възможнсот да се пестим в Сливен
ПС:Абе как няма треньор тука!Картони и триамта трябваше да си изпросят в Мездра и да бъдат наказани за Беласица.
ПС:Абе как няма треньор тука!Картони и триамта трябваше да си изпросят в Мездра и да бъдат наказани за Беласица.
Последна промяна от Sagittarius на 04 май 2009 10:45, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Ами не знам , как ще го възприемат този мач с ЦСКА. Дали да се хвърлят със всички сили за 3-те точки, или предварително са го отписали и каквото стане. Както и да е, но имат възможност да преценят ситуацията, тъй като играят на 10-ти със Сливен и според развръзката на мача ЦСКА-Левски да си изберат срещу кого да не играят. Дали срещу ЦСКА, където мача, даже и със тях може да е загуба и с картони, или срещу Спартак където тяхното отсъствие може да е фатално.
- Sagittarius
То ако така се мисли ми се струва,че и срещу ЦСКА ще паднем,че и от Сливен.Който е тръгнал да се пести-добро не е видял във футбола.Пък ако ги накажат за ЦСКА и не сме вдигнали двамата контузени аз не виждам алтернатива,освен Тошко Колев,Какалов и да пуснат юношата Недев на мястото на Кривия....окопаваме се 11 човека в нашата половина и мъжката за 0:0,това е,какво да правим,поне да се борим,защитата си ни е силна и на линия
.Мача с ЦСКА всички го възприемаме като мач на честта,който и да излезе за Черно Море е длъжен да се бори с всякакви възможни средства.

Абе много математици в тази държава,бе!