Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
BS1913 написа:Кога най сетне ще спрете да си правите гаргара с феновете на отборите извън София.Половината ни мач мина а се включихте 2 пъти от стадиона.Повече предавахте от Пирогов за Гонзо отколкото мача на моряцитеГоворите кви ли не щуротии а мач които не е маловажен (за феновете на морето поне ) излиза че на вас ви е през .../....
![]()
MORSKI написа:BS1913 написа:Кога най сетне ще спрете да си правите гаргара с феновете на отборите извън София.Половината ни мач мина а се включихте 2 пъти от стадиона.Повече предавахте от Пирогов за Гонзо отколкото мача на моряцитеГоворите кви ли не щуротии а мач които не е маловажен (за феновете на морето поне ) излиза че на вас ви е през .../....
![]()
Там е работата,че Гонг не е Гонг,а е Дарик не,че искам д аиг защитавам,ама в случая не си прав...
Те зависят от програмата на Дарик не е по тяхна прищявка.
Иначе,че с еотделя повече внимание на Гозно и Левски и Цска е логично при все,че в техния екип 99% са левскари и 1% цскари....
Ако аз имах радио и в екипа ми има смао моряци ти как мсилиш длаи ще ми пука повече за Левски или за Черно Море...
Тук идва въпросът,че журналистът не трябва да е пристрастен фен,но за съжаление в България няма такива журналисти,а и по света са малко.....
Фенските пристрастия надделяват винаги,а и то май няма как да е иначе!!!
BPK написа:Кое е по-важно?!? Дали най-сърцатият играч в историята на Левски ще играе срещу ЦСКА след 10 дена или некъв смешен селски мач?!!? Айде стига глупости. За отбор, който до преди 10 години се мотаеше из Б/В групите нормално да не се говори толко в единственото спортно радио.
BPK написа:Кое е по-важно?!? Дали най-сърцатият играч в историята на Левски ще играе срещу ЦСКА след 10 дена или некъв смешен селски мач?!!? Айде стига глупости. За отбор, който до преди 10 години се мотаеше из Б/В групите нормално да не се говори толко в единственото спортно радио.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта