ДО ГОНГ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

ДО ГОНГ

Мнениеот BS1913 » 27 апр 2009 18:13

Кога най сетне ще спрете да си правите гаргара с феновете на отборите извън София.Половината ни мач мина а се включихте 2 пъти от стадиона.Повече предавахте от Пирогов за Гонзо отколкото мача на моряците :evil: Говорите кви ли не щуротии а мач които не е маловажен (за феновете на морето поне ) излиза че на вас ви е през .../....
:evil: :evil:
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

MORSKI
Контакти:

Re: ДО ГОНГ

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 18:18

BS1913 написа:Кога най сетне ще спрете да си правите гаргара с феновете на отборите извън София.Половината ни мач мина а се включихте 2 пъти от стадиона.Повече предавахте от Пирогов за Гонзо отколкото мача на моряците :evil: Говорите кви ли не щуротии а мач които не е маловажен (за феновете на морето поне ) излиза че на вас ви е през .../....

Там е работата,че Гонг не е Гонг,а е Дарик не,че искам д аиг защитавам,ама в случая не си прав...
Те зависят от програмата на Дарик не е по тяхна прищявка.
Иначе,че с еотделя повече внимание на Гозно и Левски и Цска е логично при все,че в техния екип 99% са левскари и 1% цскари....
Ако аз имах радио и в екипа ми има смао моряци ти как мсилиш длаи ще ми пука повече за Левски или за Черно Море...
Тук идва въпросът,че журналистът не трябва да е пристрастен фен,но за съжаление в България няма такива журналисти,а и по света са малко.....
Фенските пристрастия надделяват винаги,а и то май няма как да е иначе!!!

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 27 апр 2009 18:18

http://www.novsport.com/news31895_1.html

тука можете да слушате целия мач с коментар

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 апр 2009 18:22

Слушайте в novsport.com. Аз винаги слушам там мачовете, защото обръщат еднакво внимание на всички мачове, a в гонг-а само на ЦСКА и Левски :D
Последна промяна от Ticha на 27 апр 2009 18:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BPK
Контакти:

Мнениеот BPK » 27 апр 2009 18:23

Кое е по-важно?!? Дали най-сърцатият играч в историята на Левски ще играе срещу ЦСКА след 10 дена или некъв смешен селски мач?!!? Айде стига глупости. За отбор, който до преди 10 години се мотаеше из Б/В групите нормално да не се говори толко в единственото спортно радио.

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 27 апр 2009 18:23

MORSKI написа:
BS1913 написа:Кога най сетне ще спрете да си правите гаргара с феновете на отборите извън София.Половината ни мач мина а се включихте 2 пъти от стадиона.Повече предавахте от Пирогов за Гонзо отколкото мача на моряците :evil: Говорите кви ли не щуротии а мач които не е маловажен (за феновете на морето поне ) излиза че на вас ви е през .../....

Там е работата,че Гонг не е Гонг,а е Дарик не,че искам д аиг защитавам,ама в случая не си прав...
Те зависят от програмата на Дарик не е по тяхна прищявка.
Иначе,че с еотделя повече внимание на Гозно и Левски и Цска е логично при все,че в техния екип 99% са левскари и 1% цскари....
Ако аз имах радио и в екипа ми има смао моряци ти как мсилиш длаи ще ми пука повече за Левски или за Черно Море...
Тук идва въпросът,че журналистът не трябва да е пристрастен фен,но за съжаление в България няма такива журналисти,а и по света са малко.....
Фенските пристрастия надделяват винаги,а и то май няма как да е иначе!!!

Прав си да.Аз не говоря за момента когато дават новините,а за 1-то полувреме когато Томиславчо си дрънка глупостите и коментираха телевизионните кадри от сливен - черноморец.Пък и не е само този мач ама няма смисъл наистина да се нервим.
Варна1913 мерси за линка.Радвам се че моряците са се стегнали и явно се получава здрав мач.все пак 3 гола на чужд терен са си добър резултат :mrgreen:
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 27 апр 2009 18:25

BPK като не те интересува нашия отбор,какво правиш в нашия форум..ае ходи се гледай и чети там за великия си отбор
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 апр 2009 18:26

BPK написа:Кое е по-важно?!? Дали най-сърцатият играч в историята на Левски ще играе срещу ЦСКА след 10 дена или некъв смешен селски мач?!!? Айде стига глупости. За отбор, който до преди 10 години се мотаеше из Б/В групите нормално да не се говори толко в единственото спортно радио.

Този отбор е на 96 години,първия шампион на България и първия донесъл на България международен спортен трофей.Черно Море е институция,а Гонзо е един плъх
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 27 апр 2009 18:27

Много ясно че ще предават за Гонзо. Колко мислиш че се интересуват от неговото състояние и колко се интересуват от мача на Черно море...
Пазарна икономика...търсене->предлагане...как да го разбереш

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 18:27

BPK написа:Кое е по-важно?!? Дали най-сърцатият играч в историята на Левски ще играе срещу ЦСКА след 10 дена или некъв смешен селски мач?!!? Айде стига глупости. За отбор, който до преди 10 години се мотаеше из Б/В групите нормално да не се говори толко в единственото спортно радио.

АЛО ГРАЖДАНИНА НАКАЗАНИЕ ЛИ СИ ПРОСИШП???мЕН ИЗОБЩО НЕ МИ ПУКА КАКВО СТАНАЛО С ГОНЗО ДА ТИ Е ЯСНО!!!!Както и на половин Варна не и пука....Внимавай какви неща говориш,че за неприличен език мноог бързо ще напуснеш този форум!!!!
За мен селски беше вашият мач срещу Беласица!!!!

Върни се в “Черно море”