цените на билетите

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

цените на билетите

Мнениеот ogrizko » 13 апр 2009 13:07

Верно ли ще са по 4 лв. ? Какво става с тия цени на билетите, баси работата... не, че няма да ги дам. Ама наистина ми е интересно като се има предвид, че по едно време влизахме без пари, влизахме и с по 1 левче.... айде 3 лева нормално, 5 лева срещу Левски пак нормално.... ама 4 лева за мача с Локо Пд :roll: Някой има ли си идея що така са ги вдигнали цените? Заради финансовата криза ли? :shock:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: цените на билетите

Мнениеот mursusaid » 13 апр 2009 13:17

ами нормално..вдигат се целите на отбора,вдигаме се в класирането,вдига се интереса към отбора,вдига се нивото ни на игра..така че е нормално и да се вдигнат и цените на билетите..и предпочитам ако трябва и по 10 лв да са билетите но да гледаме хубав и честен футбол и с тях да преследваме високи цели и първите места, и който е фен и си обича 4ерно море ще ги даде тия пари..но по-добре така,отколкото да влизаш без пари или левче и да гледаш пародии каквито последните няколко кръга на много места се играха,всички ги знаем няма нужда сега пак да ги изреждам ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 13 апр 2009 13:36

4 лв е билета за мача. Айде сега няма да фалираме. Идвайте поне в домакинствата, за да помогнем на момчетата. :mrgreen:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 апр 2009 13:42

Ticha написа:4 лв е билета за мача. Айде сега няма да фалираме. Идвайте поне в домакинствата, за да помогнем на момчетата. :mrgreen:

Не бе човек... просто не виждам логиката в единия момент цените да са 0лв. и 1лв., а в другия 4лв. и 5лв. И честно казано, повече ми харесваше продукцията есента отколкото в момента, есента и 10лв. да бяха сложили все тая. Странно ми е, че тогава беше по-евтино, а пък сега вдигнаха цените като играем по-слабо. Но както и да е, все пак сме на мача и това е ;)

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 13 апр 2009 13:44

Билетите не са проблем, обаче Тича се оказва малък за желащите да гледат Черно море, особено в мачовете с водещите отбори, макар че и с Пирин в първия кръг имаше над 1500 правостоящи, дано лятото увеличат капацитета както се говори за сериозен ремонт

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 13 апр 2009 13:48

Ами и аз предпочитах да влизам за 1лв или без пари ;) ама какво да направим сега. Незнам каква е причината за качването на билетите. Остават 5 домакински мача и трябва да сме там. :mrgreen:

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 13 апр 2009 14:03

Стига бе момчета, какво са 4-5 лева, за да подкрепиш любимият отбор? Да не сме някакви авантаджии?
Искаме отбора да ни радва с красива и резултатна игра, искаме ръководството да създава удобства и за нас като фенове и за играчите, за да показват по-добри резултати. Е тези удобства струват пари, и не виждам нищо лошо в това, ние феновете да помогнем малко на клуба..., няма да обеднея с тия 4-5 лева, но със сигурност ще съм щастлив, че съм подкрепял любимият отбор... е какво за 5 лева срещу доза щастие?
А трябва ли да споменавам какви са цените на билетите на запад??? Примерно отбора на Хофенхайм в Германия е на нашето ниво (през първият полусезон дори бе лидер в бундеслигата) и какви бяха цените на билетите - 30-35 евро! Еми нека се радваме, че при нас цените са 2-2.5 евро ;)
Изображение

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 13 апр 2009 14:41

А на пакетчетата семки не им ли вдигнаха цените? Уж не ви пука за цената на билетите,ама отваряте малоумни теми...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 апр 2009 14:52

boys85 написа:А на пакетчетата семки не им ли вдигнаха цените? Уж не ви пука за цената на билетите,ама отваряте малоумни теми...

Охооо, я виж ти.... я кажи повече за цената на семките, щото аз не си вземам. Ама ми е интересно :roll:

Върни се в “Черно море”