ЦСКА-Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ЦСКА-Черно море
Бързам да пусна темата,защото явно съм кадемлия.Пуснах темата за мача с Литекс и победихме.Дано провлача крак.Успех моряци!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
- Daniel Levski
- Контакти:
Re: ЦСКА-Черно море
Готвача написа:Бързам да пусна темата,защото явно съм кадемлия.Пуснах темата за мача с Литекс и победихме.Дано провлача крак.Успех моряци!
Черно море ще победи, то Гонзо им каза - остават само лесни мачове до края, със слаби отбори.
Daniel Levski написа:Готвача написа:Бързам да пусна темата,защото явно съм кадемлия.Пуснах темата за мача с Литекс и победихме.Дано провлача крак.Успех моряци!
Черно море ще победи, то Гонзо им каза - остават само лесни мачове до края, със слаби отбори.
хахахахаха

Готвач, пускай поне датите и часовете ...за неориентирани хора като мен, аз в моите теми затова си пускам да са ми пред очите

- ralimavridov
- Контакти:
ЦСКА не са били по-слаби никога.Без публика,без желание,само едно ритане и това е.Поне точка трябва да вземем.Дано А.Попов и К.Стоянов да играят
Не знам защо изобщо са в А група...
0-1

0-1
-
ендженер Гондзя досега е взел едва 12 точки от 12 мача, при положение че имаше нарисувани мачове с Етър, с Черноморец, та дори и срещу посредствения Ботев(ПД) който при една затворена игра не може посмъртно да вкара гол...луда раота 

Тия па, смешници. Колкото и да сме зле никога няма да станем по-зле от вас и други посредствени отбори в А група.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
- Red thunderstorm
ralimavridov написа:ЦСКА не са били по-слаби никога.Без публика,без желание,само едно ритане и това е.Поне точка трябва да вземем.Дано А.Попов и К.Стоянов да играятНе знам защо изобщо са в А група...
![]()
0-1
Черно море по кои причини е в А група? И на кои условия на лицензионната комисия отговаря стадиона ви? БХ, след 3:0 ще си задаваш други въпроси!

Red thunderstorm написа:ralimavridov написа:ЦСКА не са били по-слаби никога.Без публика,без желание,само едно ритане и това е.Поне точка трябва да вземем.Дано А.Попов и К.Стоянов да играятНе знам защо изобщо са в А група...
![]()
0-1
Черно море по кои причини е в А група? И на кои условия на лицензионната комисия отговаря стадиона ви? БХ, след 3:0 ще си задаваш други въпроси!

ЦСКА с нищо не превъзхождат Черно море/освен със съдийско присъствие/ Ако,съдиите не се намесят в полза на софийското отборче,както по традиция винаги го правят когато мача е в София - то мачът е Х2
П.С. В последните мачове ЦСКА нямат победа над Ч.море в София.

П.С. В последните мачове ЦСКА нямат победа над Ч.море в София.
Последна промяна от Sole на 08 май 2013 19:19, променено общо 1 път.