ЦСКА-Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

ЦСКА-Черно море

Мнениеот Готвача » 08 май 2013 17:07

Бързам да пусна темата,защото явно съм кадемлия.Пуснах темата за мача с Литекс и победихме.Дано провлача крак.Успех моряци!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: ЦСКА-Черно море

Мнениеот Daniel Levski » 08 май 2013 17:14

Готвача написа:Бързам да пусна темата,защото явно съм кадемлия.Пуснах темата за мача с Литекс и победихме.Дано провлача крак.Успех моряци!

Черно море ще победи, то Гонзо им каза - остават само лесни мачове до края, със слаби отбори.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 май 2013 17:17

Daniel Levski написа:
Готвача написа:Бързам да пусна темата,защото явно съм кадемлия.Пуснах темата за мача с Литекс и победихме.Дано провлача крак.Успех моряци!

Черно море ще победи, то Гонзо им каза - остават само лесни мачове до края, със слаби отбори.

хахахахаха :lol: :lol: ми дано както върнахме литекс, сега и цска... :oops:

Готвач, пускай поне датите и часовете ...за неориентирани хора като мен, аз в моите теми затова си пускам да са ми пред очите :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 08 май 2013 17:28

ЦСКА не са били по-слаби никога.Без публика,без желание,само едно ритане и това е.Поне точка трябва да вземем.Дано А.Попов и К.Стоянов да играят :) Не знам защо изобщо са в А група... :o
0-1

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 08 май 2013 17:38

ендженер Гондзя досега е взел едва 12 точки от 12 мача, при положение че имаше нарисувани мачове с Етър, с Черноморец, та дори и срещу посредствения Ботев(ПД) който при една затворена игра не може посмъртно да вкара гол...луда раота :lol:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 май 2013 17:50

Победа за ЦСКА.

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 08 май 2013 17:52

Тия па, смешници. Колкото и да сме зле никога няма да станем по-зле от вас и други посредствени отбори в А група.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 08 май 2013 17:57

ralimavridov написа:ЦСКА не са били по-слаби никога.Без публика,без желание,само едно ритане и това е.Поне точка трябва да вземем.Дано А.Попов и К.Стоянов да играят :) Не знам защо изобщо са в А група... :o
0-1

Черно море по кои причини е в А група? И на кои условия на лицензионната комисия отговаря стадиона ви? БХ, след 3:0 ще си задаваш други въпроси! :lol:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 май 2013 18:00

Red thunderstorm написа:
ralimavridov написа:ЦСКА не са били по-слаби никога.Без публика,без желание,само едно ритане и това е.Поне точка трябва да вземем.Дано А.Попов и К.Стоянов да играят :) Не знам защо изобщо са в А група... :o
0-1

Черно море по кои причини е в А група? И на кои условия на лицензионната комисия отговаря стадиона ви? БХ, след 3:0 ще си задаваш други въпроси! :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 май 2013 18:20

ЦСКА с нищо не превъзхождат Черно море/освен със съдийско присъствие/ Ако,съдиите не се намесят в полза на софийското отборче,както по традиция винаги го правят когато мача е в София - то мачът е Х2 :!:
П.С. В последните мачове ЦСКА нямат победа над Ч.море в София.
Последна промяна от Sole на 08 май 2013 19:19, променено общо 1 път.

Върни се в “Черно море”