Очевидно битката за оцеляване в “А” група ще бъде безмилостна и ще се води с всички средства. До последния кръг. До последната минута на последния двубой. Вчера Славия спази традицията, наложена от тях самите, и благосклонно подари трите точки на Ботев Враца, с което направи борбата за Черно море още по-трудна. В Стара Загора пък реферът Мартин Богдев тънко побутваше Локомотив София, докато накрая не ги докара до точицата. Така моряците бяха поставени в още по-сложна ситуация. Ситуация, в която всяка тяхна среща до края ще бъде на живот и смърт. А те, очевидно, са сами срещу всички!
Само дето за Черно море проблем няма. Зелено-белите са в подобно положение не от ден или два, а от десетина години. Те винаги са сами срещу всички. Просто моряците не влизат в никакви схеми и това не могат да го отрекат и най-големите им противници. Да, не играят красив футбол. Нито пък резултатен или атрактивен. Но играят истински футбол. Не лягат на никого, не вземат от никого. Каквото си постигнат на терена, това е.
Ето защо на “Тича” не трябва да бъдат притеснени. Футболистите на Черно море са калени в истински битки и са научени да разчитат на самите себе си. За това няма значение дали съдиите, БФС или арменския поп са срещу тях. За разлика от други, те знаят какво е да воюваш за всяка една точка. Така че, да му мислят останалите. Догодина Черно море отново ще е в “А” група и отново ще трови живота на грандовете. А те пак ще плачат, че във Варна само ги ритат и не се играе футбол. Така е, когато не са свикнали срещу тях да имат истински противник. А Черно море е точно такъв за всеки един клуб в България.
arenavarna
============================================
Много хубава стария! Може да звучи смешно предвид слабата ни игра и малкото точки ....но мен не ме е срам от отбора! Поне играем колкото можем и играем честно ...нещо, което нашите противници определено показват, че не правят! Защо отбори като Славия, Локо Сф и Ботев Вр да заслужават да играят повече от нас в А група?! Ако се направи едно разследване за уредени мачове сигурно ще ги пратят и трите отбора в Б група и набързо ще се редуцира бройката до желаните 12 ...в България това няма как да се случи де, но в някоя друга държава от ЕвропСъюз със сигурност щеше да стане! Както и да е... дано да успеем да се преборим с корупция, съдии, уредени мачове и т.н. и да останем в А група, поне в нашите мачове гледаме истински футбол!
Черно море - Сами срещу всички....
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Сами срещу всички....
Пффф голяма наглост, голямо нещо ! ТИМчето Ви ако не тази, то догодина 100% си заминавате.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Toва "Сами срещу всички" е патент на един друг бизнесмен с мустаци и песента му мощно прихванаха заблудените им фенове.От всички застрашени отбори най-не искам вие да изпадате.Успех!
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Имаше един мач Черно море - Гоце Делчев, който не е по-малко съмнителен от Славия - Враца. Хайде да не се правим на много честни и почтени. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Истински футбол далеч не означава ритане на съперниците
Тва ако е футбол вашето... и след полягването на Пирин да ми говориш за честност е малко нагличко, ама нейсе.

luxorus написа:Toва "Сами срещу всички" е патент на един друг бизнесмен с мустаци и песента му мощно прихванаха заблудените им фенове.От всички застрашени отбори най-не искам вие да изпадате.Успех!
Пич ...съдиите ни резнаха в куп мачове пролетта. Другите отбори влизат в разни уговорки и си помагат. Общо взето е напълно вярно твърдението ...хайде ти кажи защо не е така според теб ?

Като не казвам, че всички отбори влизат в уговорки ...на мен затова примерно Берое ми допадат, макар и да ни бихте

- we are the champions
- Контакти:
Ти место да мислиш излишни неща отивай на Тича си подкрепяй отбора.
Tommi написа:Имаше един мач Черно море - Гоце Делчев, който не е по-малко съмнителен от Славия - Враца. Хайде да не се правим на много честни и почтени.
Съгласен съм с теб. Мача трябваше да свърши с победа за Гоце Делчев, което щеше да е най-логично против класата на двата отбора. И все пак ...като изключим този мач, за който очевидно си прав - да се сещаш за друг?

we are the champions написа:Ти место да мислиш излишни неща отивай на Тича си подкрепяй отбора.
И часа на двубоя е избран, за да ни помогне да се събере повече публика, нали?! Ех, как мислят всички за нас

Добре, че мача беше планиран в програмата ми и почивам ...а имам и късмета да живея на 10 мин. от стадиона

Проблема на Черно Море не е дали този сезон ще се спаси, или ще отпадне. Това е нещо, което бързо се поправя. Един сезон при аматьорите и пак се връщате в А група, където ви е мястото. Проблемът е ТИМ. Проблемът е, че отборът не надгражда, а върви само надолу. Още е пресен спомена от прекрасния отбор на Никола Спасов... А сега..Сега всичко е в упадък.. Накъде отиват моряците..