Контрола: Събота от 11.00 Черно море-Фарул Констанца на Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Контрола: Събота от 11.00 Черно море-Фарул Констанца на Тича
mnogo blagodarnosti za infoto
- plamen etov
- Контакти:
Cherno More написа:mnogo blagodarnosti za infoto
А цаца и бира ще има ли

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
цацата в софето
тук си имаме трицона
айде всички на Тичааааа 
тук си имаме трицона

ПФК ЧЕРНО МОРЕ
- Ticha
- Контакти:
2:2 и много силна игра на Тошко Колев като ляв бек. Той е играл на такъв пост на Европейското за юноши и сега се представи чудесно. Трябва да се даде път на него и на Дани Димов, понеже нашите юноши играят с много голям хъс и желание.
а имаше ли гостуваща агитка впредив заиграването на предната контрола?
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
В тази контрола аз видях следнтие неща:
Какалов е една мърда и нищо повече.Не влезе в нито едно единоборство,не подгони нито една топка,а КРИВИЯ го извеждаше 3 пъти очи в очи с вратаря на мамалигарите!Да се връща в Ботев при Христолов,тоя за голям футбол не става и стига е заемал място в титулярния състав,мястото на ТОШКО КОЛЕВ в атака!Същото се отнася и за Даниел Георгиев,Мишо Лазаров и Мамуто Кулибали.Аре стига вече сме играли всеки мач с по 7-8 човека и 3-4 мишки дето се крият по терена.АМАН ВЕЧЕ!Като не стават-не стават!Някой ще ми каже ли какво играе Д.Георгиев!НИЩО И ПОЛОВИНА,само напред-назад като муха без глава.Лазаров е НЕАДЕКВАТЕН,просто не знае къде се намира на десния бек.Нито скорост,нито повратливост,просто го разминаваше като крайпътно дърво лявото крило на румънците,някакво негро.Луд го напрай.Кулибали-всяко влизане му е 50% фал,всяко второ влизане-100% фал,всяко трето-100% жълт картон.Какво повече да му се коментира?Като деф.халф видяхме ДАНИ ДИМОВ в Бургас как игра,до неговата смяна - центъра беше наш!Днес влезе и не загуби нито една първа топка,отиде,скочи при корнер и им вкара за 2:2.Как може да се лансира един негър от банановите палми със спорни качества за сметка на единия от двамата ни най-талантливи млади кадри,наши собствени?ТОШКО КОЛЕВ - ляво крило,ляв защитник - няма грешка.Поливалентен играч.И последно ......включването на МИРО МАНОЛОВ,с всеки мач става по-добър и по-добър.Днес направи отигравания,гърдирания....европейска класа!Видяхме как изгледаше атаката без МАНЧО и със МАНЧО,разликата беше стресираща.Да им е як задника на уефски и кухите Бистрон и Рабех....
Какалов е една мърда и нищо повече.Не влезе в нито едно единоборство,не подгони нито една топка,а КРИВИЯ го извеждаше 3 пъти очи в очи с вратаря на мамалигарите!Да се връща в Ботев при Христолов,тоя за голям футбол не става и стига е заемал място в титулярния състав,мястото на ТОШКО КОЛЕВ в атака!Същото се отнася и за Даниел Георгиев,Мишо Лазаров и Мамуто Кулибали.Аре стига вече сме играли всеки мач с по 7-8 човека и 3-4 мишки дето се крият по терена.АМАН ВЕЧЕ!Като не стават-не стават!Някой ще ми каже ли какво играе Д.Георгиев!НИЩО И ПОЛОВИНА,само напред-назад като муха без глава.Лазаров е НЕАДЕКВАТЕН,просто не знае къде се намира на десния бек.Нито скорост,нито повратливост,просто го разминаваше като крайпътно дърво лявото крило на румънците,някакво негро.Луд го напрай.Кулибали-всяко влизане му е 50% фал,всяко второ влизане-100% фал,всяко трето-100% жълт картон.Какво повече да му се коментира?Като деф.халф видяхме ДАНИ ДИМОВ в Бургас как игра,до неговата смяна - центъра беше наш!Днес влезе и не загуби нито една първа топка,отиде,скочи при корнер и им вкара за 2:2.Как може да се лансира един негър от банановите палми със спорни качества за сметка на единия от двамата ни най-талантливи млади кадри,наши собствени?ТОШКО КОЛЕВ - ляво крило,ляв защитник - няма грешка.Поливалентен играч.И последно ......включването на МИРО МАНОЛОВ,с всеки мач става по-добър и по-добър.Днес направи отигравания,гърдирания....европейска класа!Видяхме как изгледаше атаката без МАНЧО и със МАНЧО,разликата беше стресираща.Да им е як задника на уефски и кухите Бистрон и Рабех....
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО

- Ticha
- Контакти:
Дани Георгиев отдавна говоря че не става за титуляр. Срещу Вихрен изтърва уникално положение, срещу Ботев направи същото - на празна врата не отбеляза. Губи всяка втора топка в средата на терена, откъдето почват контрите на противниците...направо ми къса нервите с всяко негово отиграване. За Какалов изобщо не ми се коментира - той просто не става за Черно море. А привличането на Кулибали и Флорес май беше по-скоро за да се имитира някаква активност на трансферния пазар отколкото нещо друго. Сигурно и двамата няма да останат след лятото. Никой нямаше да се разсърди ако вместо това беше даден път на нашите юноши.
Ticha написа: Сигурно и двамата няма да останат след лятото. Никой нямаше да се разсърди ако вместо това беше даден път на нашите юноши.
да бе да.Някой хора веднага щяха да ревнат че не са взети футбилисти на постовете,що се залъгваме че нямаше да има сърдити!!!
аз пък и от Кулибали и от Какалов съм доволен,раздадоха се,но от Флорес/докато бе в игра/ съм много разочарован,а и се видя че и съотборниците му не го приемат май,бяха го изолирали а когато получеше топката я бъркаше лесно.Май наистина Тошко Колеш трябва да се наложи от левия бек
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
И като говорим за юноши - ДАНИ ДИМОВ и ТОШКО КОЛЕВ са вече на по 20 години!Те ТРЯБВАШЕ да са титуляри вече и то твърди!Не може да са неизменни титуляри за България,да са играли на Европейско първенство и да не ги лансираш при все,че са и собствени кадри.Не е само до местен патриотизъм,просто момчетата са си много добри и ДАНИ ДИМОВ е класи класи на Даниел Георгиев и Кулибали,а ТОШКО КОЛЕВ сравнен с Какалов е като расов жребец с краставо муле.Но....внимание към момчето с номер 18-Кирил Недев,което замени ЖОРО ИЛИЕВ!!!Гледал съм го на Албена,в контролите,има изцяло потенциала да бъде налаган в мъжете,нищо,че е млад.За мене от това което съм видял - един нестандартен тип плеймекър,коренно различен от КРИВИЯ и ЖОРО.Това момче е високо,здраво,чудесен поглед над играта и страхотни дълги пасове и с двата крака(видяхме днес какви пасове раздаваше като влезе),много здрави и точни далечни удари също с двата крака,силен с глава и в единоборства,е няма голяма бързина,но пък техниката му е прилична.Халф тип Карик,Лампард...такъв играч много много рядко се среща,в България пък още по-малко.Трябва да използваме школата,толкова кадри събрахме,вече напират за първия отбор....стига с тез маймуняци ве,и който се лигави-аут!Или ще се раздват винаги на 100% като МИРО МАНОЛОВ или шут в задника.
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО