Обърка ли Кольо Спасов смените или не?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Обърка ли Кольо Спасов смените или не?
На стадиона имаше сериозна полемика пои този въпрос,затова пускам тази тема.Лично моето мнение е че футболист като АЛЕКС не трябва да се вади,дори и да играе на един крак.Но в интерес на истината след смяната на Алекс отбора заигра по бързо и второ трябва да е сравнително свеж за следващия мач в Бургас.А и казват че победителите не ги съдят,нали? 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- Ticha
- Контакти:
Re: Обърка ли Кольо Спасов смените или не?
Не ги е объркал колега, ама пишете в другата тема за мача, която е да не се разводняват нещата.
Весо,ти беше ли на стадиона???Ако си бил сам ще си отговориш.И спри се с тоя Алекс,че вече се плаша за теб...
Къде е проблема с уплахата ти? 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Само Алекс ти е в главата.Второто полувреме с нищо нямаше да ни е полезен,защото той умее да бави играта,да задържа топката и да гради постепенни атаки.А ние бяхме притиснали Ботев и се нуждахме от по-бързо разиграване на топката.Примерно Спартак що ги бихме 5:0?Щото Алекс го нямаше,а срещу 11 човека отзад той не ни трябва.
Абе майната му,Колето да си ги мисли тия работи важното е,че бихме!

Бихме, ама все пак е добре да посъветваме Колето, че да знае следващия път как да реди състава 

- Ticha
- Контакти:
boys85 написа:Само Алекс ти е в главата.Второто полувреме с нищо нямаше да ни е полезен,защото той умее да бави играта,да задържа топката и да гради постепенни атаки.А ние бяхме притиснали Ботев и се нуждахме от по-бързо разиграване на топката.Примерно Спартак що ги бихме 5:0?Щото Алекс го нямаше,а срещу 11 човека отзад той не ни трябва.
Така е, като че ли без Алекс в атаките ни има повече скорост, а и на този наводнен терен той нямаше как да е полезен освен при статичните положения. Дано и Милен Петков да се оправи скоро.

Весо,незнам кои кво е объркал ама аз бях на мача и бях неотрален.И искам да ти кажа,4е Генов бая ви подпря.Ако това беше фал завас незнам
АЛЕКС на такъв лош терен е трудно да се бори,но все пак до смяната си игра отлично и всички опасности той ги създаде с отличните си пасове.Много точни бяха смените на Кольо,Кулибали изобщо не ни беше нужен на терена след като Ботев имаха 11 защитника,а АЛЕКС ще ни е нужен и в Бургас и то много...
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО

Кольо нищо не е объркал, но тука някои са си объркали диоптъра на цайсите