Необходимо място в класирането за повикване в национала

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Необходимо място в класирането за повикване в национала

Мнениеот Veso1913 » 17 мар 2009 09:10

Някой може ли да отговори на следните въпроси.На кое място трябва да бъде един отбор,за да повикат негов играч в националния отбор.И какъв е критерия за това?Класирания на пето място отбор на Литекс има 7 национала,а класираните на четвърто и трето място-0.За да не ме обвините в пристрастия,ще спомена че Камбуров изглежда в прекрасна форма.Същото се отнася и за Миро Манолов и Данчо Юруков.Алекс няма да го коментирам,защото отказа на Пламен Марков и е логично да откаже и сега. :x
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Re: Необходимо място в класирането за повикване в национала

Мнениеот XTaz » 17 мар 2009 09:23

прав си. Като добавим и Вальо Илиев, страните решения стават много. Резултата ще покаже дали са били правилни или не.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Необходими място в класирането за повикване в национала

Мнениеот thebully » 17 мар 2009 09:26

мой нека нашия любим отбор Черно Море Варна да продължава да си бие и взема мачовете в първенството пък нека да викат от Латекса колкото си искат играчи,проблема си е на Мъри-Синоптика като си умори играчите с още 2 мача после щто се влачели като мърди в първенството тез двете дини под една мишница дето му ги сложи Гришата ще им излязат солено на Латекса :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 17 мар 2009 10:02

Принципно привилегия и отговорност има националния селекционер. Истината ще лъсне много скоро. Лично за мен играч като Кривия е изключително нужен, но изборът си е негов, а и достатъчно дълго бе пренебрегван в годините.

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 17 мар 2009 10:22

Вижте,аз бях и съм твърдо против Мъри за нац.тренер и точно това беше причината.От МОРЕТО мога да кажа,че за национала са твърдо ДАНЧО ЮРУКОВ и малкия САШКО,от САШЕТО по-силен центр.защитник в България няма,а ДАНЧО е перфектното свързващо звено между халфове и нападатели,виждаме колко говое вкарва и,че всеки мач на ЧЕРНО МОРЕ ДАНЧО е великолепен и винаги от най-добрите,ако не и най-добрия.ЖОРО е също за повиквателна,но няма значение.Колкото до Мартин Камбуров - той винаги е бил константа,машина за голове и ако го сложат до Бербата може да се получи взривоопасна смеска :roll: .Но....има си нац.тренер,нека той да си подбира отбора,респективно да носи отговорност.Да не се опитваме да теглим чергата към себе си при положение,че идват решителни за България мачове.Нашите момчета си знаят работата,да станат Шампиони пък да видим няма ли да ги викат тогава :lol:
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 17 мар 2009 12:42

Не става въпрос за дърпане на чергата.Говоря за принципното не поглеждане на националните селекционери към Варна.В случая и към отбор от София.Определено има някаква тенденция.За пояснение-през 94 когато станахме четвърти,в отбора имаше какви ли не недоразумения.Но го нямаше Илиан Илиев.Защо?На този въпрос отговор може да даде само Пената.Но за мене е важна ТЕНДЕНЦИЯТА!Която забелязвам и сега.Прав е моряка от долните постове.Нека нашите да си играят и побеждават,а за повиквателна винаги има време.Но не това е целта на темата която съм пуснал.И съвсем съзнателно съм я пуснал в темите за Черно море.Искам да разбера мнението на съидейниците ми.А не какво мислят сбърканите шопи.Да ме извиняват.Зная че има много свестни хора между тях.Говора за онези като шопите измислили поговорката-,,По високо от Витоша нема,по дълбоко от Искъро нема."Говоря за съзнателно игнориране на футбола във Варна.То не е от вчера.И искам да провокирам хората които по принцип не се вълнуват много от това което се случва около футбола преди и след мача.Защото нас останалите,футболно зависимите ни боли.Както ги боли в Пловдив,Плевен и другите градове в БГ.Футболът не е само София.В случая и Ловеч.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 17 мар 2009 12:50

Данчо Юруков (Черно море) и Мартин Камбуров (Локо сф.) не само трябва да бъдат повикани, но и да са твърди титуляри за националния.
Твърдо не харесвам Мъри за треньор. Той се опитва да реанимира играчи като Телкийски, Топузаков, И.Стоянов та дори е повикал и хърватина Томашич (на този не му пука за България).

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 17 мар 2009 13:14

За Телкийски и Томашич не си прав. Особено за втория. Идеалната двойка центарлни защитници срещу Ейре за мен са Вальо Илиев и Томашич. Но не съм аз този които определя състава.
Виж за липсата на Юруков и Камбуров съм съгласен с теб
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Потребителски аватар
xepop
Контакти:

Мнениеот xepop » 17 мар 2009 13:16

не е важно на кое място си а за кои отбор играеш и кои ти е мениджера,това е БГ футбола

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 17 мар 2009 13:29

Veso1913, изпревари ме с темата. Аз чаках да видя списъка, не че не знам как ще изглежда. Той е същия от около 2-3 години, с малки изключения. А за централните защитници, обикновенно като ги продадат в чужбина се кротват, ама сега Мъри има друга цел може би :?

Върни се в “Черно море”