Литекс играха за Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Литекс играха за Черно море

Мнениеот Veso1913 » 16 мар 2009 17:27

Латекса играха за морето.Сега от нас се иска да не загубим следващите два мача.Т.е.да ги спечелим и да затвърдим досегашната позиция.Мисля си че имаме страхотен шанс за нещо тази година.А и играчите начело с ръководството вече си вярват.Успех моряци!Зарадвайте ни с медали! :D :D :D
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Re: Литекс играха за Черно море

Мнениеот bergkamp » 16 мар 2009 17:42

Не е вярно,просто толкова си могат.А иначе мисля,ще се борите за 3-то място с Локо Сф. :ugeek:

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 16 мар 2009 17:44

Трябва да кажем и много добри думи за Миньоро. Момчетата играха мъжки и даже можеха да победят...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 16 мар 2009 17:47

Литекс си вкараха автогол като уредиха наказанието на Миньор, мачът да се играе на неутрален терен. По този начин перничани още повече се нахъсаха и озлобиха срещу несправедливостта и днеска се раздадоха до последно за честта на своя отбор. Имате едно голямо БРАВО от мен Миньорo! :mrgreen:

Потребителски аватар
Morqk
Контакти:

Мнениеот Morqk » 16 мар 2009 18:04

Много съм доволен от резултата! Ние да си печелим нашите точки, другите винаги ще сбъркат... в случая за наше добро! :)
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 16 мар 2009 18:18

Литекс като не могат да играят за себе си,играят за съперника си в случая нашия отбор.Аз мога само да се кефя на издънките им и им пожелавам още такива ''велики'' резултати.А на синоптика сега терена му бил крив,времето не било слънчево,влаковете минавали много близко до стадиона,а той(Мъри) мислил по въпроса кой от куците си примадони да повика в нац.тим...
Само Черно море.

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 16 мар 2009 18:19

Veso1913, изписвай имената на отборите правилно, за да няма наказания ;)

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 16 мар 2009 19:02

Може на някой да му звучи фантастично,но има и такава вероятност-носител на купата на България да стане Пирин или Миньор и тогава 4-то място няма да дава квота за евротурнирите.Или Литекс или Черно море (най-вероятно) ще се простят с Европа.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Talic
Контакти:

Мнениеот Talic » 16 мар 2009 19:21

Успех моряци и аз ще държа за вас ! :)
Само как се представихте в евротурнирите ... евала ви правя ! Дано успеете да завършите на 3то място :)
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 16 мар 2009 19:35

peho написа:Може на някой да му звучи фантастично,но има и такава вероятност-носител на купата на България да стане Пирин или Миньор и тогава 4-то място няма да дава квота за евротурнирите.Или Литекс или Черно море (най-вероятно) ще се простят с Европа.

Това си е научна фантастика според мене! Морето са ми по на сърце от Литекс и се радвам на добрата им игра! Дано в най-лошият случай играят в Европа, независимо как!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Върни се в “Черно море”