Черно Море- Локомотив София /27.10.2012г./ 16:00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
Черно Море- Локомотив София /27.10.2012г./ 16:00
Очертава се изключително труден мач , в който най-ценни са трите точки! Дали не е време за победа? В Събота всички на стадион "Тича" да подкрепим моряците в този труден за тях момент!
Re: Черно Море- Локомотив София /27.10.2012г./ 16:00
3:1 

08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Гочето1913 написа:Очертава се изключително труден мач , в който най-ценни са трите точки! Дали не е време за победа? В Събота всички на стадион "Тича" да подкрепим моряците в този труден за тях момент!
Задължително всички обичащи "Черно море" - на стадиона в събота! Утре не важат обичайните за нас варненци оправдания - лозето, вилата, дъра-бъра... Освен това, хейтърите да проявят още малко търпение, а най-важното - да подкрепяме отбора и да не плюем по нашите футболисти!!!
За загрявка - днес от 20.00 ч. в ДКС Варна, зала "Конгресна", II кръг НБЛ мъже: "Черно море" - "Берое", Спас Натов срещу Георги Младенов.
Успех и на двата фронта МОРЯЦИ!!!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

-
rodman написа:Гочето1913 написа:Очертава се изключително труден мач , в който най-ценни са трите точки! Дали не е време за победа? В Събота всички на стадион "Тича" да подкрепим моряците в този труден за тях момент!
Задължително всички обичащи "Черно море" - на стадиона в събота! Утре не важат обичайните за нас варненци оправдания - лозето, вилата, дъра-бъра... Освен това, хейтърите да проявят още малко търпение, а най-важното - да подкрепяме отбора и да не плюем по нашите футболисти!!!
За загрявка - днес от 20.00 ч. в ДКС Варна, зала "Конгресна", II кръг НБЛ мъже: "Черно море" - "Берое", Спас Натов срещу Георги Младенов.
Успех и на двата фронта МОРЯЦИ!!!!!
Дай боже да победим! Аз съм търпелив , надявам се да го вземем този мач, защото после срещу Литекс, ЦСКА и Локо Пд ще бъде трудно и точка да вземем в мачовете!
Иначе прогнозата ми за мача е 2:0 за Черно море!
Първо всички на баскетбол довечера, 20 ч. зала Конгресна !
От мача с Локо Сф не очаквам нищо по-различно от предишните ни домакинства. Треперене до последната минута и дай боже победа.
Успех Моряци !
От мача с Локо Сф не очаквам нищо по-различно от предишните ни домакинства. Треперене до последната минута и дай боже победа.
Успех Моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- we are the champions
- Контакти:
x или победа за морето с 1 гол разлика
Победа, 2-0 надявам се. Иначе ще е горе долу равен мач.
Имате добри футболисти. Защо не им се играе е въпроса?
Все пак мисля, че победата ще е за Варна
.
Все пак мисля, че победата ще е за Варна

lucio написа:Имате добри футболисти. Защо не им се играе е въпроса?
Все пак мисля, че победата ще е за Варна.
Преди имахме конкуренция в отбора => Жоро Илиев, Борносузов, Дани Димов, Юруков, Адемар, Кривия, Миро Манолов, Танка, А. Александров, Илко Пиргов, Дани Г. (сигурно пропускам някого) .... Сега имаме => Жоро Илиев, Камазола, Християн Попов, Стамен Ангелов, С. Симеонов, Ж. Атанасов, Денчев, Йотов, Марчев, Дончо Атанасов, А. Атанасов, Миро Манолов, С. Александров, Жоро Божилов, Капитанов, Росен Колев, Паломино (сигурно пропускам някого).
Според мен конкуренцията силно, ама много силно намаля и нямаме равностойни играчи на резервната скамейка.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Отборът на черно море ще е на лагер в курорта "Св.Св.Константин и Елена" преди утрешната си среща с Локомотив (София). Старши треньорът на отбора Адалберт Зафиров взе 20 футболисти на лагера, като преди двубоя ще реши кои ще отпаднат. До последно под въпрос за мача е централният защитник Александър Александров. Вратарят Георги Китанов, който има проблеми с кръста, ще бъда в групата за двубоя, но дали ще е титуляр треньорът ще реши преди срещата.