Относно десния бег в Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Относно десния бег в Черно море
Преди около седмица,Кольо каза че ще дойдат два крайни защитника в Черно море.Единият чужденец,другият българин.И двамата били класни играчи и щели да подпишат договори без проби.Приемам че уругваеца е единият.Някой има ли инфо,кой е БГ играча и дали въобще ще има такъв?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- smash_the_reds
Re: Относно десния бег в Черно море
За БГ незнам,но Рабех скоро ще бъде свободен-той може да играе и десен 

Не ни трябват пияндета
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ

''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''
- ticha.ultras
- Контакти:
aaaaz-ve написа:Не ни трябват пияндета
вярно е т'ва, ама аз и не вярвам той да се навие. Иначе би било хубу..

- smash_the_reds
aaaaz-ve написа:Не ни трябват пияндета
Той във Варрррррррррррна няма да пий

smash_the_reds написа:aaaaz-ve написа:Не ни трябват пияндета
Той във Варрррррррррррна няма да пий

Той тука ще е редовен в Час Пик и Планета

Моке и Рабех заедно
мечтата на всеки тренер

Е,за Колето няма да е лошо.Ще има с кого да си пийва,че то сега с тези трезвеници,ще се алкохолизира човека.
Това в кръга на майтапа.Днес получих инфо,относно въпроса който зададох,а именно-Кой е десния бег от БГ,за когото говореше Кольо?Бега е от Несебър,беше при нас на проби и е подписал предварителен договор с нас.От лятото става свободен агент и нашите го лапат без пари.Днес показа добра игра въпреки голямата загуба.Той беше един от калкото открояващи се футболисти на гостите.

Veso1913 написа:Е,за Колето няма да е лошо.Ще има с кого да си пийва,че то сега с тези трезвеници,ще се алкохолизира човека.Това в кръга на майтапа.Днес получих инфо,относно въпроса който зададох,а именно-Кой е десния бег от БГ,за когото говореше Кольо?Бега е от Несебър,беше при нас на проби и е подписал предварителен договор с нас.От лятото става свободен агент и нашите го лапат без пари.Днес показа добра игра въпреки голямата загуба.Той беше един от калкото открояващи се футболисти на гостите.
Това е добра новина за нас.... обаче ти сигурен ли си, че е вярно инфото дето си получил?

Ами присъствах на един разговор като страничен непоканен слушател,но когато става думи за любимия ми отбор,ги отварям и ушите и очите на четири.Ако не са се лъгали помежду си хората,значи е сигурно.А не са такива хора,а и не предполагаха че са ми толкова интересни.Че си говориха и за някакъв негър,който по техните думи бил фантастичен играч.Също краен бранител.И също било сигурно от лятото.Също така коментираха и новия стадион и обясняваха че забавяне няма да има и ще е готов в обявения срок!Но понеже не беше по темата ,не го написах веднага.