-Искате ли или не–
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-Искате ли или не–
От няколко дни разглеждам теми свързани с модераторите.Налагало се цензура.От друга страна неможе да псува6 постоянно във форума и да няма последствия.Незнам колко хора посещават този форум но освен мнението на създателите му такова имат и потребителите,защото без нас няма да има форум.Аз съм съгласен с това тези коитопостоянно нареждат обиждат да полу4ават някакво наказание и ако несе вземе бележка да се махат.Това оба4е да не става за щяло и нещяло.Всеки може да си истърве нервите и да понарежда,ло6о няма.Трябва да се намери компромис между модераторите и нас.Трябва да ги има но не и да си правят каквото си искат.Някои трябва да полу4ава бан ако във форума хората го искат.Има келе6и дето нямат нормално казана дума. Такива директно в канала,но за други не до там активни мисля 4е трябва да го искат пове4ето.Изяснете го този проблем и спрете с тези теми за един или друг модератор или фен
Re: -Искате ли или не–
ПО ДОБРЕ БЕЗ ПРАВИЛА.ТО НЕ СТИГА ,чЕ НОВИНИТЕ СА ИМ САМО ПРОФКЛЕВСКИ АМИ СЕГА ИСКАТ ДА НАЛАГАТ МНЕНИЕТО СИ И В ФОРУМА.
Ама 4овек,слу4валоми се е няколко пъти да лафим във форума по тема и някои да по4не да нарежда до 10 коляно,нестава и така.Ако вси4ки посещаващи форума се ограни4ават с глупостите смятам 4е няма да е проблем да се и обиждаме но със някаква мярка,и не злобно.
Има6е една тема за уважението между феновете,ами ние сме в спортен саит,фенове сме,зна4и нетрябва да прекаляваме по между си.
- Синя окупация
Аз подкрепям модераторите с това което промениха във форума, защото преди винаги когато влизах на страницата на ГОНГ виждах примерно: "к+р за Левски" или " Гунди ви зова нa синъото небе" ... простотии колкото искаш! На мен лично ми харесва така както е в момента! Трябва да има бан за идиотите, а на които не му харесва да не влиза!
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
Синя окупация написа:Аз подкрепям модераторите с това което промениха във форума, защото преди винаги когато влизах на страницата на ГОНГ виждах примерно: "к+р за Левски" или " Гунди ви зова нa синъото небе" ... простотии колкото искаш! На мен лично ми харесва така както е в момента! Трябва да има бан за идиотите, а на които не му харесва да не влиза!
Вярно е,че простотиите за покойнич Гунди и за Апостола са отвратителни и трябва да се санкционират,но...от къде на къде крадците на прякора на Васил Кунчев трябва да бъдат закриляни от някакъв посинял добитък,пък бил той и модератор.Нали говорим за демокрация,равнопоставеност и плурализъм???!!
Псуващите трябва да бъдат гонени,но от там нататък трябва да има свобода.Има и друго,което днес ми направи лошо впечатление.Един от модераторите се впусна в спор с пичовете,които го разкриха,подобно на някакъв доносник.....Явно умението да се сервилничи на началника е решаващ при избора на модератор.
FCB . написа:ПО ДОБРЕ БЕЗ ПРАВИЛА.ТО НЕ СТИГА ,чЕ НОВИНИТЕ СА ИМ САМО ПРОФКЛЕВСКИ АМИ СЕГА ИСКАТ ДА НАЛАГАТ МНЕНИЕТО СИ И В ФОРУМА.
Ами ако случайно не си забелязал, предаването си е тяхно , форума също. 2 години ви оставиха тук да си вършеете коня. Никой никого не кара, нито да следи предаването, нито да влиза във сайта, още по-малко пък във форума. Предполагам ти ако направиш спортен сайт, ще имаш предавания за всички контроли и няма да има повече новини за Ботев примерно, ами ще бъдат по равно за всички. Просто си поредния разбирач, обичаш да философства, ей така- лаф да става.
- sedem_!_dva
popaj написа:Синя окупация написа:Аз подкрепям модераторите с това което промениха във форума, защото преди винаги когато влизах на страницата на ГОНГ виждах примерно: "к+р за Левски" или " Гунди ви зова нa синъото небе" ... простотии колкото искаш! На мен лично ми харесва така както е в момента! Трябва да има бан за идиотите, а на които не му харесва да не влиза!
Вярно е,че простотиите за покойнич Гунди и за Апостола са отвратителни и трябва да се санкционират,но...от къде на къде крадците на прякора на Васил Кунчев трябва да бъдат закриляни от някакъв посинял добитък,пък бил той и модератор.Нали говорим за демокрация,равнопоставеност и плурализъм???!!
Псуващите трябва да бъдат гонени,но от там нататък трябва да има свобода.Има и друго,което днес ми направи лошо впечатление.Един от модераторите се впусна в спор с пичовете,които го разкриха,подобно на някакъв доносник.....Явно умението да се сервилничи на началника е решаващ при избора на модератор.
Как сме му откраднали името бе

NON MOLLARE MAI
ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ МУЧЕНЕТО Е ПО-ПРИЯТНО ЗА МОДЕРАТОРИТЕ ОТ ГОВОРА.... ТАКА ,ЧЕ ,ЩЕ ТЪРПИМ
Правилата са винаги на 1-во място, а тук все още има свободия и някои хора не проумяват, че каруцарщината повече няма да се толерира! Дружинката от недоволни просто да напусне!
Синя окупация, ти сега си кротък като агънце, но по-добре не вземай отношение по тези въпроси, твърде много прегрешения имаш!
sedem_!_dva защо ти трябва да спориш с такива? И не използвай думата "всички", защото винаги има изключения, много изключения!
popaj остави хората да си вършат работата!
Синя окупация, ти сега си кротък като агънце, но по-добре не вземай отношение по тези въпроси, твърде много прегрешения имаш!
sedem_!_dva защо ти трябва да спориш с такива? И не използвай думата "всички", защото винаги има изключения, много изключения!
popaj остави хората да си вършат работата!