Черно море - Литекс 25 март
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Черно море - Литекс 25 март
Днес успяхме да постигнем много важна победа като гости на Монтана. И смятам, че тази победа ни дава достатъчно аргументи да се борим за предни позиции, включително участие в евротурнирите. Приемаме основните си конкуренти, които са пред нас в класирането. И ако успеем да се възползваме от домакинското си предимство, имаме шанс за нещо повече. Първият от тези мачове е с Литекс, очаквам добра игра и победа с 1:0 

Re: Черно море - Литекс 25 март
много тежък за прогноза мач
1-1
1-1
Moрето нямат пропуск срещу Литекспоне е така последните години.
Черно море правят силно впечетление,ние си взехме трите точки много трудно,а ето че варненци са направили силен тим.
Зона Уефа не знам дали е възможна,но те в Европа не са ни посрамвали.
Този отбор аз го уважавам макар че имат за фенове едни драки в този форум,което не им прави чест.
Прогноза-1:0-Г.Илиев.
Черно море правят силно впечетление,ние си взехме трите точки много трудно,а ето че варненци са направили силен тим.
Зона Уефа не знам дали е възможна,но те в Европа не са ни посрамвали.
Този отбор аз го уважавам макар че имат за фенове едни драки в този форум,което не им прави чест.
Прогноза-1:0-Г.Илиев.
LEVSKI_FOREVER
Много, много тежък мач. Марадончо няма да играе, но пък Жоро Илиев се връща. Тежък мач, но... задължителна победа.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
смятам, че вземането на мача с Монтата с минимум усилия ще ни даде свежест, докато мача техния с Берое беше доста труден... Жоро Илиев се връща - и той имаше нужда малко от почивка според мен, и се надявам това да са ключови фактори.. за пръв път ме е яд, че Дончо няма да играе 

В неделя всички мощно на "Тича"!!! Но не да "нахраним" Камата, не да плюем по съперника, не да плюем по нашите играчи и Съра, ако случайно не водят до 10-ата минута с поне два гола... Мощно на "Тича", за да подкрепим НАШИЯТ ЛЮБИМ ОТБОР!!! Момчетата, а и треньора имат нужда от това. Нека си спретнем една малка "Пролетна лудост" на стадиона
Сега с извинение, че пиша в тази тема, но няма как да го премълча. В предишната, тази за мача Монтана - Черно море, а и в други, знайни и незнайни съфорумци се изредиха да "нареждат" Стефан Генов - страхлив, мишок, що не пуска този, ами онзи. Не се умориха да "нареждат" Дончо и Божилов... Само и единствено Генов може да взема решенията! Добри, лоши - с този потенциал - толкова! Затова групата е от 20-23 футболисти, за да има избор при задаващата се тежка серия от мачове.
Смятах да започна, но ще завърша с цитат: "форумът е клуб на личности с различни мнения, но с еднакво добър стил на поведение" (Димитри Иванов)
Само "Черно море"

Сега с извинение, че пиша в тази тема, но няма как да го премълча. В предишната, тази за мача Монтана - Черно море, а и в други, знайни и незнайни съфорумци се изредиха да "нареждат" Стефан Генов - страхлив, мишок, що не пуска този, ами онзи. Не се умориха да "нареждат" Дончо и Божилов... Само и единствено Генов може да взема решенията! Добри, лоши - с този потенциал - толкова! Затова групата е от 20-23 футболисти, за да има избор при задаващата се тежка серия от мачове.
Смятах да започна, но ще завърша с цитат: "форумът е клуб на личности с различни мнения, но с еднакво добър стил на поведение" (Димитри Иванов)
Само "Черно море"
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

-
- Контакти:
Абсолютно спокойно можем да победим.Литекс имаха 2 страхотни крила,които мачкаха цяла България в лицето на Том и Дока,тях вече ги няма.Ние сме ако не в добра форма,то поне с високо самочувствие и у дома.Жоро Илиев се връща в игра и това е достатъчен аргумент.Другия е,че ще играем по вкуса си,на контраатаки,Стоичков е толкова треньор,колкото аз съм марсианец и Сър Генов винаги може да го хване в някой треньорски капан.Но...отбелязваме името на този Никасио.7 гола в 5 мача досега е определено респектиращ актив,не говорим за случаен играч,много здраво трябва да го мачкат нашите отзад и най-вече да му се лепне здравия физически Росен Колев,а Сашко Шерифа като покривач ако Росен го изпусне,в това си амплоа Шерифа е безупречен.Другото-Литекс са определено големи балерини и големи симуланти - целта-100 фала за Христо Янев,а той си ги умее хич да не е,фаловете трябва да се вършат още в центъра на терена или по тъчовете,най-вече десния,че да не може да я върти Тюфлека.Литекс бяха надиграни от Берое,не виждам защо да не ги издумкаме на Тича в неделя,имат много пропуски в защитата си,Миро и Ермес могат да ги накажат.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Мача във Варна е 1:2!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Литекс не са в много добро състояние, труден успех над Миньор още по-труден с/у Славия а срещу Берое бяха трагикомични, много уважавам Пиргов но искам като противник да няма хубав мач на ТИЧА!!!
Нашите момчета са във възход жалко, че божила и Дончо няма да играят и аз наистина съжалявам за това
Прогноза 2:1 Миро, Жоро за гостите Янев от дузпа
Нашите момчета са във възход жалко, че божила и Дончо няма да играят и аз наистина съжалявам за това

Прогноза 2:1 Миро, Жоро за гостите Янев от дузпа

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
-
- Контакти:
Като стана дума за Пиргов....ако ги засипем с центрирания и статични положения главата си слагам,че този мач е наш 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.