Прогноза 0:2

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ogrizko написа:Един път и ние да изкараме някакъв късмет.... не знам защо така са измислили програмата, но в крайна сметка ще почиваме 2 дни повече от футболистите на Монтана, което може и да се окаже някакво предимство. Видяхме, че бихме като гости Миньор, след като имаха мач за купата и бяха изморени, въпреки че второто полувреме се разиграха де. Но се надявам и в този мач да сме по-концентрирани и да спечелим още едно гостуване, което ще ни даде самочувствие да се борим за 4 място... след няколко издънки на отборите пред нас, се доближаваме до тях, на 6 точки сме от 4 място и това не е невъзможна преднина. А ако ЦСКА продължават да се дънят защо не и 3 място.... абе все ми е тая, важното е, че не трябва да се отказваме от по-предно класиране и да вземем мача с Монтана ако искаме да постигнем нещо
Прогноза 0:2
VW-CORRADO_1913 написа:И аз искам да се борим за Европа, но защо не започнете да гледате реалистично малко на нещата 6-то място ни е максимума без играчи, треньор и куцо нападение къде ще ходим? Вкарваме гол и да пазим, ко ще пазим вместо да играят за още? Пресен пример последните два мача, с Миньор не гледах, но с Ботев бях на стадиона, мъка голяма беше!!! Стига сте били като шопите, с две победи над уж по-слаби отбори и мечтаем без реална преценка.
Дано бием монтана с повече от 1 гол и да се молим за хикс със Литекс а победа ще е супер
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта