Жребий - Купа на България, Понеделник 13.12.2010 - 11:00ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Ком Миньор - Черни Море (Купа на България, 1/8 финал)

Мнениеот Sole » 04 дек 2010 19:15

Ето още един коментар от varnautre.bg
Мачът се игра в отвратително време на още по-отвратителен терен. Домакините до последно се чудеха дали ще има среща, но все пак такава се състоя. През цялото време валеше пороен дъжд, придружен със силен и студен вятър, а калта стигаше до глезените на футболистите.
В тази обстановка Стефан Генов заложи на следните 11 в стартовия състав: Пиргов, Сашо Александров, Ал. Александров, Дяков, Тиаго, Димов, Ратников, Божилов, Илиев, Георгиев и Адемар.
Мачът започна с натиск на гостите и логично положенията се заредиха пред вратата на домакините. Хубъв удар на Сашо Александров бе избит от вратаря на Ком-Миньор, а добавката на Георги Илиев излезе в аут. Малко след това и Божилов можеше да открие резултата, но и неговият удар от удобна позиция не намери целта.
През втората част ситуацията на терена се усложни още повече и вече започна да се играе някакъв по-различен спорт от футбол. Удар на Адемар в началото на частта срещна гредата, но в 75-та минута вече нямаше какво да му попречи да открие резултата. До края на мача домакините по никакъв начин не успяха да затруднят Пиргов и така Черно море се класира за следващата фаза на надпреварата.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 04 дек 2010 19:17

Е то няма такова блато! Току що гледах репортажа от мача по РИНГ. Наистина момчетата заслужават едно голямо БРАВО за сърцатата си игра. Мач на една врата почти, много положения, много меллета пред тяхната врата, много пропуски, няколко греди. Но наистина играха в мочурище и беше страшно тежко. Адемар беше в почти всички ситуации. Не мисля, че трябва да си тръгва, нищо, че е на 29. Не може всички в отбора да са на по 20. Нужен е и някой по-опитен. Той заслужава да остане. Мисля си, че ако има по-опитен, знаещ и можещ треньор, който да му покаже грешките и го насочи правилно.... ще е много по-добър и продуктивен. Понякога прегаря и играе рисково, друг път подхожда малко неотговорно.... Абе латино играч. Малко повече тактика и дисциплина и.. ще е супер.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 04 дек 2010 19:20

Соле, ще те назначим за пресаташе на форумните моряци! :) :) :) Откъде ги ровиш тея :)))))))))))))) Мерси, но ако можете гледайте репортажа по РИНГ, сигурно ще го повторят още пъти. Те понякога са като папагали. По сто пъти повтарят едни и същи неща :))))))))))))
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 дек 2010 21:44

Когато извоюват победата и покажат,че се борят мъжки всички се гордеем с тях.Блато или не-нагазват до коленете и вземат нашето си.Това е духът на Черно Море.Не знам къде беше отишъл този боен моряшки дух през 50% от мачовете тази есен,наистина не знам.Искам боен дух като днес,като с Стара Загора-да не се оставят да бъдат бити,може да не върви мача,може да нямаме шанс....еми пък ще вкараме повече борба и пак ще измъкнем нещо.За всичко има цяр-да намерим халф,нападател,треньор или там каквото ни трябва...но липсата на дух,на воля-за това оправия няма дори да имаш най-големите играчи.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 дек 2010 23:13

Iceberg написа:Доволен съм, че в края на краищата победихме, но някак си не мога да се израдвам като хората. До последно брах страх, да не вземат да вкарат някоя заблудена топка и да изравнят... Условията са били повече от отвратителни. Студ 2гр., проливен дъжд, прераснал в сняг второто полувреме, много тежък терен, целият в локви поне 2 пръста и отдолу кал.. Надявам се това да е била причината, да не победим по-изразително и да не вкараме по-рано! Щото иначе срам. Само като се сетя, как някои на чужд терен се крият и се скатават, как подскачат и припкат в единоборствата, и пак са несменяеми титуляри.... представям си как ли са били в тея отвратителни условия??!! Може пък днес да са се показали мъже?! ;) Но победихме и съм доволен все пак. Честито и от мен на всички моряци! И дано наистина най-после сме домакини вече.... :mrgreen:

Не можеш да си предстсавиш за какво иде реч... Чист малшанс си беше, че не вкарахме още при първата си атака... Оттам нататък нямаше футбо, ужасяващ терен, условията няма какво да ги коментирам, сега се чудя как да се сгрея :mrgreen: Няма такъв студ просто- непрестанен силен дъжд, преминал в сняг...
За какъв футбол може изобщо да се говори- ти подаваш топката тя пада в локва и спира, да не говорим, че за техника и финтове и дума не може да става! Важното е, че го взехме мача и сме на 1/4 финали!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 04 дек 2010 23:22

Еми ето точно тука е момента да се преклоним пред хората, които заебаха всичко и се грабнаха да пътуват на майната си и да подкрепят отбора!!! Евалла на всички. Бих отишъл, ако не бях на работа. Сигурен съм, че доста хора също биха го направили, ако не бяха служебни, финансови и семейни проблеми. Ето затова казвам, че тея, които загърбиха всичко и въпреки и напреки проблемите бяха там, в блатото, в батака, в калта, дъжда и снега! Заслужавало си е, още повече, че победихме, че продължаваме....
Морски, цапни един коняк.... няколко пъти и ще се посгрееш :)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 дек 2010 23:32

Iceberg написа: Морски, цапни един коняк.... няколко пъти и ще се посгрееш :)

Не помага... Една домашна ракия(малинова) намерихме за 2,50 лв 500 мл медна :mrgreen: Но и тя не ни сгря :( Иначе всичко щеше да е супер, ако не беше това време, аз толкова студ през живота си не съм видял ....

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 04 дек 2010 23:39

Ай стига ве, половинка за 2.50 ???! Ква малинова, тя... ебаси бълвоча тряа да е , за тая цена?!?! :)))))))))))))))))) Вие да не сте си купили Тройной за бръснене, хахаха, а от студ да сте получили халюцинации за.. малинова ракийка, ?!?! Дан сте се насърбали с автършейф бре?! :mrgreen: Будалкам се аз, ама като се замисля, май наистина бая студ сте насъбрали... :( Тряа да намъкнете и нещо женско под юргана, освен конячето. Барем си посгрейте душичките ....

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 дек 2010 23:50

Iceberg написа:Ай стига ве, половинка за 2.50 ???! Ква малинова, тя... ебаси бълвоча тряа да е , за тая цена?!?! :)))))))))))))))))) Вие да не сте си купили Тройной за бръснене, хахаха, а от студ да сте получили халюцинации за.. малинова ракийка, ?!?! Дан сте се насърбали с автършейф бре?! :mrgreen: Будалкам се аз, ама като се замисля, май наистина бая студ сте насъбрали... :( Тряа да намъкнете и нещо женско под юргана, освен конячето. Барем си посгрейте душичките ....

Много и беше хубава трябва да ти кажа,,,,
И аз се учудих на цената и мислех, че вътре има минерална вода, ама беше супер 8-) Като цяло там нещата са супер евтини- порция пържени картофи 1,40, поморийска 50 грама 1, 50...
Но да не спамим :mrgreen:

Върни се в “Черно море”