Черно Море сезира УЕФА!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Re: Черно Море сезира УЕФА!!!

Мнениеот azata » 23 сеп 2010 22:20

зелено-бяло написа:
azata написа:Абе много ви е страх да не се оплаче някой от вас!
Да де,не от вас като цяло,ами от съдийството!
Сега вие Левски ли защитавате ИЛИ СЪДИЯТА?

Колега от нищо не ме е срах,защото съм убеден,че от въпросните жалби,оплаквания и реванета по тук и там ефекта е нулев.Много точно съм написал в поста си за какво и пред кого трябва да се жалвате. ;)
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 23 сеп 2010 22:21

tprodanov написа:Ми аз например предирам, че този съдия е пълен олигофрен. Осра мача и допусна вашия отбор да прави нефутболни неща.

Слушам историята ни извън терена?

Чети!
Сменихте съдийска комисия!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 23 сеп 2010 22:25

azata написа:
зелено-бяло написа:

Колега от нищо не ме е срах,защото съм убеден,че от въпросните жалби,оплаквания и реванета по тук и там ефекта е нулев.Много точно съм написал в поста си за какво и пред кого трябва да се жалвате. ;)

Ние за нулевия ефект жалби срещу Левски си го знаем ИСТОРИЧЕСКИ ПОГЛЕДНАТО!(питай Тпроданов)
Обаче ефекта върху ВАС е
ПОРАЗИТЕЛЕН!
ОГЛЕДАЙ СЕ! :o

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 23 сеп 2010 22:35

tprodanov написа:Кое е глупост? Че исторически погледнато, шанса да ви бием е чуствително по-голям от шанса да вземете точка, и невъобразимо по-голям от шанса вие да ни биете?

Това не пречи дори и исторически погледнато да се хвърлим за победа,а причините в миналото са ясни трябва да си много непознат с историята за да твърдиш обратното.Факт ще след соц. строй или поне в последно време вземате трудно точките си на Тича.Естествено наше желание е дори и да не печелите точки и най нормалното е когато се опитват да се налагат старите методи(защото чрез властта вече е по-трудно,но понякога и 13-ти играч помага,макар и съдия в някои случаи много важен играч) ние да сме против и,ако е възможнно да потърсим справедливост.В историята винаги има невероятни обрати. ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 23 сеп 2010 22:49

azata написа:
зелено-бяло написа:

Колега, всичко друго мога да приема, но чак пък да използваш такива изрази... :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 23:02

more написа:
tprodanov написа:Кое е глупост? Че исторически погледнато, шанса да ви бием е чуствително по-голям от шанса да вземете точка, и невъобразимо по-голям от шанса вие да ни биете?

Това не пречи дори и исторически погледнато да се хвърлим за победа,а причините в миналото са ясни трябва да си много непознат с историята за да твърдиш обратното.Факт ще след соц. строй или поне в последно време вземате трудно точките си на Тича.Естествено наше желание е дори и да не печелите точки и най нормалното е когато се опитват да се налагат старите методи(защото чрез властта вече е по-трудно,но понякога и 13-ти играч помага,макар и съдия в някои случаи много важен играч) ние да сме против и,ако е възможнно да потърсим справедливост.В историята винаги има невероятни обрати. ;)

Кои са ясни причините? Като са толкова ясни едва ли ще ти е проблем да ги споделиш. Иначе няма лошо да се хвърлите в мача, но прогнозите преди това се правят на база досегашните резултати и моментна форма. И по двете отстъпвате, така че, всеки друг резултат, освен наша победа щеше да е изненада.

Зелен, за какво да ме пита - още не си казал нищо исторически погледнато?

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 23 сеп 2010 23:05

Исторически погледнато - сменихте съдийската комисия!
(повтарям се,ама като четат "през ред"....)

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 23 сеп 2010 23:14

След като бях баннат за n-ти пореден път се убедих, че няма смисъл да се спори по тази тема!Щом левскарите се радват на такава игра, то си оставя за тях!Надявам се да чувствате удовлетворение от "безапелационната" победа на Тича!Скачайте като маймуни, радвайте се...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 23:19

зелено-бяло написа:Исторически погледнато - сменихте съдийската комисия!
(повтарям се,ама като четат "през ред"....)

Кога точно я сменихме и как? Все си мислех, че е на подчинение на БФС?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 23:19

thehellriser написа:След като бях баннат за n-ти пореден път се убедих, че няма смисъл да се спори по тази тема!Щом левскарите се радват на такава игра, то си оставя за тях!Надявам се да чувствате удовлетворение от "безапелационната" победа на Тича!Скачайте като маймуни, радвайте се...Не случайно много по-мъдри от мен хора са казали:
"С лош човек можеш да се разбереш,но с прост левскар никога!"

Според теб ние ли можем да се радваме повече на играта си, или вие :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Черно море”