Работа по северната трибуна - 09.04.2025
https://www.youtube.com/watch?v=43zkgPbFmUw
Къде е стадион Варна, обещаха 2013 да е готов за мачове?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Къде е стадион Варна, обещаха 2013 да е готов за мачове?
До края на годината може и да е готов на груб строеж
www.club-vote.com - BG първенство с гласуване за футболните ни отбори. Налазвайте!
pyroshow написа:До края на годината може и да е готов на груб строеж
Глупости…
Mariner написа:pyroshow написа:До края на годината може и да е готов на груб строеж
Глупости…
100% ще е готов, но този https://www.youtube.com/watch?v=7KFk5kxHl1k преди половин година беше поляна
Стадион Варна - 28.04.2025 https://www.youtube.com/watch?v=lbDIG8ufSr4&t=3s
Това не е стадион. Това е сложно инженерно СЪОРЪЖЕНИЕ. Напредва приблизително с трибуна на всеки 10 год. Вече 3/4 са почти готови. Ако тревата, подгрева на тревата не са специални, вече са открити от човешки мозък и има пари може да изпревари другото национанално инженерно СЪОРЪЖЕНИЕ магистрала "Хемус".
helemong написа:Това не е стадион. Това е сложно инженерно СЪОРЪЖЕНИЕ. Напредва приблизително с трибуна на всеки 10 год. Вече 3/4 са почти готови. Ако тревата, подгрева на треваата не са специални, вече са открити от човешки мозък и има пари може да изпревари другото национанално инженерно СЪОРЪЖЕНИЕ магистрала "Хемус".
Доколкото знам, подгрев на терена няма да има! На въпроса ми към един от проектантите:"Е, уж модерен стадион ще строим, защо няма да има подгрев?", ми бе отговорено: "Ами, оскъпявало строежа, а и тук не ставало толкова студено.." Това беше по времето, когато промениха проекта и от 32 000 места, го преработиха на 22 000 и премахнаха атрактивните, скъпи козирки с въжетата и замениха със сегашните. Но, оттогава минаха около 10 години, а и като нищо да са повечко. Може пък нещо да се е променило и да поставят отопление?!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Доколкото знам, подгрев на терена няма да има! На въпроса ми към един от проектантите:"Е, уж модерен стадион ще строим, защо няма да има подгрев?", ми бе отговорено: "Ами, оскъпявало строежа, а и тук не ставало толкова студено.." Това беше по времето, когато промениха проекта и от 32 000 места, го преработиха на 22 000 и премахнаха атрактивните, скъпи козирки с въжетата и замениха със сегашните. Но, оттогава минаха около 10 години, а и като нищо да са повечко. Може пък нещо да се е променило и да поставят отопление?!
Щом ще се разчита на глобалното затопляне , терена няма да стане скоро.
-
- Контакти:
Щом ще разчитат, че няма да става студено - закона на Мърфи е ясен - ще става студено и терена ще замръзне с последниците от това - картофена нива и кочина. Като тази на Ботев Пд.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.