Видима : Черно Море (11.11.2011 14:30)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Видима : Черно Море (11.11.2011 14:30)

Мнениеот blue avalanche » 12 ное 2011 16:31

ShooterMan написа:Мислех,че нашия терен е зле,ама техния е ужас,неравен и на бабунки.4 положения имаме до 20 минута и ги пропиляваме с лека ръка,явно си мислехме,че ще имаме 44 до края.Не мисля,че заслужавахме да победим,логичен хикс.

Че не заслужавахте-не заслужавахте!Ама как "логичен хикс"???Какво стана с логичното размазване с 5-0?
ПС.В сравнение с вашия терен,в Севлиево е направо Ноу Камп!Нали не искаш да кажеш,че теренът е виновен?Щото съдията,този път,не беше...

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 12 ное 2011 18:55

Странно как се изкривява съдържанието на думата : "фен","запалянко","почитател" и каквото друго производно се сетите.След като отбора не върви добре,според някои "фенове" трябва да си заврем главите в пясъка и да се правим,че нищо не е станало и като коне с капаци да се радваме на дадената ни посредственост.Повече от нормално е да се губят мачове.Лошо няма,но да се правим,че няма проблеми в клуба и всичко ни е ОК,не съм съгласен.Почти привършва полусезона и е нормално да се правят някакви заключения.Отбора е ЯЛОВ с тази тактика и с този треньор.За два мача 8 гола /Левски + Каварна /,в останалите 11 мача 7 гола и почти никакви допуснати такива.
Хайде сега някой да каже за какво се борим : да спечелим мач или да не изгубим ????????? Точно тук за мен е ОГРОМНИЯ проблем на настоящия "треньор" + една и съща схема/тактика за всеки мач / и все се набутват играчи за тактиката,а не тактиката да е според играчите / + едни и същи изпълнители /изключвам последните два мача /.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 12 ное 2011 22:17

th3_gr3en_rapper написа:Всички сме изнервени но поне НЕ лъжете!!! Точно Ивелин Янев си играе достатъчно добре момчето особено в днешния мач с Видима! Да си имаме уважението : ) И аз отначало не го харесвах но с начина му на игра,бързината и техниката ми затвори устата ;) ;)

Ако някой от Вас играе по-добре от Янев да ходи да го картотекират и на поляната ;)

Когато спечелихме първите 5 мача (включително бихме Левски 3:1) и когато миналата пролет се представихме що горе добре в сравнение с есента никой не плюеше Стефан Генов! А сега?! Когато отбора пада и всички плюят ..... Всичките под козирката сте един дол дренки ... Такива хора въобще не трябват да идват на стадиона! Стойте си у вас пред телевизора със салатката и ракията и си псувайте каруцарската :shock:

Като не ви харесва отбора - сменете го! Станете "фенове" на някой от шопските "грандове" и се разкарайте от форума!
Омръзна ми да слушам "семките" какво не им харесва и от кое не са доволни ..... Отидете и говорете с шефовете,Генов е просто треньор (пионка) която получава заповеди и прави това което му се казва! Това даже и малоумните го разбраха ... :x :evil: :o

А сега да видим кои са семкаджиите,дъртаците,плювалниците,оставкаджиите и най-вече ,,ония под козирката,от дола с дренките".Пускам ти линк и за да не те обиждам че си някакъв комплексиран пъпчив тийнейджър,ще ти дам възможност да се извиниш публично на всички седящи все още под козирката.Фенове на които живота им е минал на Тича и несъществуващият вече градски стадион.Фенове,които не чакат да започне мача,пиейки си биричката някъде около стадиона и влизайки 15м след началото на мача,а заемайки своите места поне час по рано и започвайки храненето на гостуващият тим и подкрепата на нашите още при загрявката.Фенове,които като бройка са една константа,а ония-подкрепящите с пълно гърло,бая оредяха.------ЛИНКА----http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews&NewsID=1321041701&NewsCat=1---Да не се окаже сега,че ти не си от агитката искаща оставката на треньора и гоненето на играчи,а седиш някъде на неутрално място,по-близко до клетката,отколкото до истинските моряци.Чакам отговор на неуместните ти и неадекватни нападки.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 12 ное 2011 22:57

И да допълня,че ако искаш някой да се разкара от мястото наречено ФОРУМ,или си подай молбата за модератор,или стани собственик на ГОНГ.Ако не можеш,или не желаеш,просто си затвори голямата уста.
Последна промяна от Готвача на 13 ное 2011 00:10, променено общо 1 път.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 12 ное 2011 23:28

Не се карайте момчета. Няма смисъл просто. Всички сме фенове на отбора без значение къде стоим, кога влизаме и дали чоплим семки или пием бира. Е, айде почти еднакви, щото някои са по-запалени, други по-умерени, но това не ги прави по-малко фенове. Сигурен съм, че щом всички ходим на стадиона да треперим за отбора, да се нервим или радваме, всички искаме победи, добра игра, с две думи живеем с тоя отбор. Жалкото е обаче, че някои момчета не могат да направят разлика от форума (място, където се общува, споделят мнения, изказват предположения, коментират новини или събития, правят критики или похвали...) и стадиона ( място където се подкрепя отбора) Тук точно е мястото да си кажем кой какво мисли, как го мисли, защо така го мисли и как би искал да бъде всичко около отбора ни, треньори, ръководство.... А стъпим ли на стадиона... там само подкрепа за отбора. Не виждам защо някои тук подскачат, обиждат и нареждат други, който критикуват или изказват несъгласие с каквото и да било около играчи, треньори, ръководство, политика на отбора и т.н. И нормално ли е тук във форума да се леят само похвали и трещят фоерверки, а да се премълчават негативните неща и всичко, което не ни харесва??! Точно тук е мястото това да се прави. Който харесва, ще похвали, който не, ще смъмри или критикува, не виждам лошо. А когато стъпим на стадиона.... винаги единни и само подкрепа, дори когато не върви!
На финала само ще кажа, че някои, които преди ме плюеха, нареждаха и се опитваха да злепоставят чрез мен втори и трети лица, за това, че критикувах някои доведени, измислени играчи, плахия треньор, неправилната му в някои отношения работа, една схема за всякакви мачове и неправилната политика относно нашите юноши и налаганите на тяхно място чужди (но не по-добри), много бързо стигнаха до моите изводи и заключения. Нещата, които ги пишех и споделях.. сега са в техните усти. Казах, че ще си мълча, това и правя доста време и ще продължавам да го правя, просто ми стана интересно, как бързо някои дойдоха на.. моя, ама надали ще имат куража да си признаят. Ще завърша с едно "Айде моряци"! И не забравяйте "Запей" и "За моряците". Не се делете на агитка и козирка, тъпо е!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 ное 2011 02:39

blue avalanche написа:
ShooterMan написа:Мислех,че нашия терен е зле,ама техния е ужас,неравен и на бабунки.4 положения имаме до 20 минута и ги пропиляваме с лека ръка,явно си мислехме,че ще имаме 44 до края.Не мисля,че заслужавахме да победим,логичен хикс.

Че не заслужавахте-не заслужавахте!Ама как "логичен хикс"???Какво стана с логичното размазване с 5-0?
ПС.В сравнение с вашия терен,в Севлиево е направо Ноу Камп!Нали не искаш да кажеш,че теренът е виновен?Щото съдията,този път,не беше...

Стана същото каквото с вашето "0:2 без много напъване","бием 0:1,гол на Райков"....топка е,върти се,но за разлика от вас поне не падаме и на Илко не му товарят една камара голове като на вашето вратарче Пламен :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 ное 2011 02:51

Всеки има право на мнение бе,това да не ви е единоначалие!Каквото каже някой там и всички - ХОП,айде.Много против плюенето съм,но айде пък да се уважаваме един друг.Който не харесва Ив.Янев - негово право си е да го изрази тука,да не би да го е псувал на стадиона?И аз не му харесвам играта,10 класи е под Периш и всеки ляв бек който идва в Черно Море му слагам мерило-Периш!Не играе ли като Периш-НЕ става!Който плеймейкър идва - или играе като Кривия,или НЕ става.Това е.Слабаци на мястото на големи играчи не приемам,защото това не е пансион за инвалиди.Изключение правя само за юноши на клуба,но и за тях трябва да има критика?Какво като е юноша?Лансирането е до първия отбор,от там-борба,и ако няма характера за нея-селата зоват.Знаете,че съм изключителен почитател на Сър Генов и винаги бих го избрал за наш треньор,дори и сега,но и той като бърка-бърка,какво сега?Да не казваме,че се ос*а в Пловдив ли?Ако пляскаме като малоумници овчедушници на всичко и всички,на всякакви действия и изпълнения знаете ли къде ще сме?При онези МАЛОУМНИЦИ които аплодираха домакински загуби с по 0:7 и 0:5!!!Ние сме моряци и не сме...точната дума:ТОЛЕРАСТИ!И ако някой има мнение ще си го изразява,който няма мнение - при плебеите,както казах,на нас ТОЛЕРАСТИ не ни трябват.Не ни трябват и хранещи с обиди,но трябва да има натиск,да се знае,че ИСКАМЕ ПОСТИЖЕНИЯ,искаме резултати от Генов,от играчите,от юношите!И ако някой не може да носи тази ОТГОВОРНОСТ,да постига резултати и да ни радва-много съжалявам,не е за този отбор и за тази публика.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 13 ное 2011 09:29

Лелеее . . . страшна трагедия от едно равенство и то като гости, забравихте каква скръб бяхме в гостуванията преди да дойде Генов! За мен Генов е много добър треньор, да не кажа един от най-добрите, които са водили отбора последните десет години!
Според мен причините поради които отбора не върви
- Изявен централен нападател - голмайстор! Вижда се разликата в мачовете, когато играе Паломино и е във форма! Дано и Миро навлезе във форма !
- Липсата на дясно крило! Бърз футболист с перфектно центриране! Цял полусезон мъчим кой ли не от дясно!
- Липса на ляво крило - Дончо освен бързина - нищо друго, ако прибавим загубените точки от фаталните му пропуски и неточните центрирания сигурно винаги ще сме в тройката.
- Безобразната форма на Божилов, имам чувството, че това момче ако е в кондиция ще върши чудеса, но уви . . .!
До тук излиза, че нападението ни е много . . . ама много зле!
- Липса на креативност, когато Жоро Илиев няма ден или не е на терена сме абсолютно безидейни!
Това е . . . , аз лично предпочитам 0-0 отколкото загуби от посредствени отбори!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 ное 2011 10:08

Iceberg написа:Не се карайте момчета. Няма смисъл просто. Всички сме фенове на отбора без значение къде стоим, кога влизаме и дали чоплим семки или пием бира. Е, айде почти еднакви, щото някои са по-запалени, други по-умерени, но това не ги прави по-малко фенове. Сигурен съм, че щом всички ходим на стадиона да треперим за отбора, да се нервим или радваме, всички искаме победи, добра игра, с две думи живеем с тоя отбор. Жалкото е обаче, че някои момчета не могат да направят разлика от форума (място, където се общува, споделят мнения, изказват предположения, коментират новини или събития, правят критики или похвали...) и стадиона ( място където се подкрепя отбора) Тук точно е мястото да си кажем кой какво мисли, как го мисли, защо така го мисли и как би искал да бъде всичко около отбора ни, треньори, ръководство.... А стъпим ли на стадиона... там само подкрепа за отбора. Не виждам защо някои тук подскачат, обиждат и нареждат други, който критикуват или изказват несъгласие с каквото и да било около играчи, треньори, ръководство, политика на отбора и т.н. И нормално ли е тук във форума да се леят само похвали и трещят фоерверки, а да се премълчават негативните неща и всичко, което не ни харесва??! Точно тук е мястото това да се прави. Който харесва, ще похвали, който не, ще смъмри или критикува, не виждам лошо. А когато стъпим на стадиона.... винаги единни и само подкрепа, дори когато не върви!
На финала само ще кажа, че някои, които преди ме плюеха, нареждаха и се опитваха да злепоставят чрез мен втори и трети лица, за това, че критикувах някои доведени, измислени играчи, плахия треньор, неправилната му в някои отношения работа, една схема за всякакви мачове и неправилната политика относно нашите юноши и налаганите на тяхно място чужди (но не по-добри), много бързо стигнаха до моите изводи и заключения. Нещата, които ги пишех и споделях.. сега са в техните усти. Казах, че ще си мълча, това и правя доста време и ще продължавам да го правя, просто ми стана интересно, как бързо някои дойдоха на.. моя, ама надали ще имат куража да си признаят. Ще завърша с едно "Айде моряци"! И не забравяйте "Запей" и "За моряците". Не се делете на агитка и козирка, тъпо е!

Ето едно наистина перфектно мнение! Браво!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 13 ное 2011 14:42

Готвача написа:
th3_gr3en_rapper написа:Всички сме изнервени но поне НЕ лъжете!!! Точно Ивелин Янев си играе достатъчно добре момчето особено в днешния мач с Видима! Да си имаме уважението : ) И аз отначало не го харесвах но с начина му на игра,бързината и техниката ми затвори устата ;) ;)

Ако някой от Вас играе по-добре от Янев да ходи да го картотекират и на поляната ;)

Когато спечелихме първите 5 мача (включително бихме Левски 3:1) и когато миналата пролет се представихме що горе добре в сравнение с есента никой не плюеше Стефан Генов! А сега?! Когато отбора пада и всички плюят ..... Всичките под козирката сте един дол дренки ... Такива хора въобще не трябват да идват на стадиона! Стойте си у вас пред телевизора със салатката и ракията и си псувайте каруцарската :shock:

Като не ви харесва отбора - сменете го! Станете "фенове" на някой от шопските "грандове" и се разкарайте от форума!
Омръзна ми да слушам "семките" какво не им харесва и от кое не са доволни ..... Отидете и говорете с шефовете,Генов е просто треньор (пионка) която получава заповеди и прави това което му се казва! Това даже и малоумните го разбраха ... :x :evil: :o

А сега да видим кои са семкаджиите,дъртаците,плювалниците,оставкаджиите и най-вече ,,ония под козирката,от дола с дренките".Пускам ти линк и за да не те обиждам че си някакъв комплексиран пъпчив тийнейджър,ще ти дам възможност да се извиниш публично на всички седящи все още под козирката.Фенове на които живота им е минал на Тича и несъществуващият вече градски стадион.Фенове,които не чакат да започне мача,пиейки си биричката някъде около стадиона и влизайки 15м след началото на мача,а заемайки своите места поне час по рано и започвайки храненето на гостуващият тим и подкрепата на нашите още при загрявката.Фенове,които като бройка са една константа,а ония-подкрепящите с пълно гърло,бая оредяха.------ЛИНКА----http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews&NewsID=1321041701&NewsCat=1---Да не се окаже сега,че ти не си от агитката искаща оставката на треньора и гоненето на играчи,а седиш някъде на неутрално място,по-близко до клетката,отколкото до истинските моряци.Чакам отговор на неуместните ти и неадекватни нападки.

От кога мнението на един човек (който всъщност мога да ти посоча) се смята за мнение на цялата агитка?! Много добре знаете,че говоря за стадиона където е пълно с всякакви хора,и повечето седящи под козирката отиват само да псуват нашите играчи и треньор!!! Сложете си ръка на сърцето и кажете,че не е така ;) Бил съм точно 3 пъти под козирката и повече няма да стъпя там... Предпочитам цял мач да подкрепям отбора с песни,отколкото да ги псувам при първа възможност!!! Добре,че освен мен има още доста "пъпчиви тийнейджъри" които да пеят за отбора и да го подкрепят 90 минути на макс,че иначе ще се чуват само "поздравите" посока козирката-футболистите !

Сами си отговорете защо след всеки мач футболистите идват при агитката за да ни поздравят?!
Сами си отговорете защо псувате собствените ни футболисти на стадиона,особено новите които идват - така им убивате желанието за игра!!!
И като за последно - сами си отговорете дали наистина си вярвате,че Генов взема решенията,и най-голямата групировка на Балканите Т.И.М няма нищо общо : ) ?
Има футболисти които не харесваме,има загуби които не можем да преглътнем,но това не значи,че трябва да псуваме като каруцари по стадионите и да се избиваме! Винаги съм казвал,че ако човек идва на стадиона само за да си изкара нервите върху играчите по-добре да си стои вкъщи пред телевизора!!!

Няма какво да ви обяснявам повече.. не можете да ме разберете! ;)
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

Върни се в “Черно море”