Мнениеот Iceberg » 12 ное 2011 23:28
Не се карайте момчета. Няма смисъл просто. Всички сме фенове на отбора без значение къде стоим, кога влизаме и дали чоплим семки или пием бира. Е, айде почти еднакви, щото някои са по-запалени, други по-умерени, но това не ги прави по-малко фенове. Сигурен съм, че щом всички ходим на стадиона да треперим за отбора, да се нервим или радваме, всички искаме победи, добра игра, с две думи живеем с тоя отбор. Жалкото е обаче, че някои момчета не могат да направят разлика от форума (място, където се общува, споделят мнения, изказват предположения, коментират новини или събития, правят критики или похвали...) и стадиона ( място където се подкрепя отбора) Тук точно е мястото да си кажем кой какво мисли, как го мисли, защо така го мисли и как би искал да бъде всичко около отбора ни, треньори, ръководство.... А стъпим ли на стадиона... там само подкрепа за отбора. Не виждам защо някои тук подскачат, обиждат и нареждат други, който критикуват или изказват несъгласие с каквото и да било около играчи, треньори, ръководство, политика на отбора и т.н. И нормално ли е тук във форума да се леят само похвали и трещят фоерверки, а да се премълчават негативните неща и всичко, което не ни харесва??! Точно тук е мястото това да се прави. Който харесва, ще похвали, който не, ще смъмри или критикува, не виждам лошо. А когато стъпим на стадиона.... винаги единни и само подкрепа, дори когато не върви!
На финала само ще кажа, че някои, които преди ме плюеха, нареждаха и се опитваха да злепоставят чрез мен втори и трети лица, за това, че критикувах някои доведени, измислени играчи, плахия треньор, неправилната му в някои отношения работа, една схема за всякакви мачове и неправилната политика относно нашите юноши и налаганите на тяхно място чужди (но не по-добри), много бързо стигнаха до моите изводи и заключения. Нещата, които ги пишех и споделях.. сега са в техните усти. Казах, че ще си мълча, това и правя доста време и ще продължавам да го правя, просто ми стана интересно, как бързо някои дойдоха на.. моя, ама надали ще имат куража да си признаят. Ще завърша с едно "Айде моряци"! И не забравяйте "Запей" и "За моряците". Не се делете на агитка и козирка, тъпо е!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------