Черно море-Черноморец - 0:2

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

cristely
Контакти:

Re: Черно море-Черноморец - 0:2

Мнениеот cristely » 02 окт 2011 21:49

Ние, че сме зле, сме зле. Но колкото омраза изля грийнпийк... баси.. Човеко, имаме си достатъчно хейтъри, когато и феновете станат такива, точно като теб - тежко ни!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 окт 2011 21:53

Гледай си работата "разбирач" :mrgreen: !!!
Феновете ни избягаха от стадиона заради НЕКАДЪРНИЦИТЕ бе! А такива "разбирачи" като теб продължават да им се кефят.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 02 окт 2011 21:55

Феновете избягаха от стадиона, защото толкова са фенове.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 02 окт 2011 21:59

yavorescu написа:Феновете избягаха от стадиона, защото толкова са фенове.

Много точно.Само да ви помоля ,сега всички ни боли от загубите напоследък и слабата игра,но само не се обиждайте помежду си,по един или друг начин все пак всички милеем за морето ;)
За вас моряци ний живеем...

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 02 окт 2011 22:03

greenpeak написа:Гледай си работата "разбирач" :mrgreen: !!!
Феновете ни избягаха от стадиона заради НЕКАДЪРНИЦИТЕ бе! А такива "разбирачи" като теб продължават да им се кефят.

Въобще не претендирам да съм разбирач, но имам "хейтомер" и мога да кажа, че като ти го пусна удря скалата на мах и е готов да се счупи. Що не станеш фен на Левски. Знаеш ли колко хубава работа ще ни свършиш с таз омраза!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 окт 2011 22:05

mursusaid написа:Много точно.Само да ви помоля ,сега всички ни боли от загубите напоследък и слабата игра,но само не се обиждайте помежду си,по един или друг начин все пак всички милеем за морето ;)

mursusaid, cristely милее само за Дончо и Божилката!!!
Той за Морето не милее :mrgreen: .

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 02 окт 2011 22:08

greenpeak написа:
mursusaid написа:Много точно.Само да ви помоля ,сега всички ни боли от загубите напоследък и слабата игра,но само не се обиждайте помежду си,по един или друг начин все пак всички милеем за морето ;)

mursusaid, cristely милее само за Дончо и Божилката!!!
Той за Морето не милее :mrgreen: .

Всъщност, не разбирам от футбол никак, а от психология съвсем малко повече, но мога да кажа, че заливаш всички нас с негативизиъм и омраза. Искам да те помоля да ме цитираш къде съм се прехласвал от играта на когото и да било от играчите ни!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 окт 2011 22:10

Бе аз имам усещането,че ще изпердашим ЦСКА...не вярвам да направим 3 поредни загуби на Тича и 3 поредни мача като домакини без гол.Ай да си го изкарваме на ЦСКА,там 4-5:0 да ги бием и тва е :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 окт 2011 22:11

Коментирай фактите cristely:

Георги Божилов: 8 мача неизменно титуляр, 1 гол от статично пол. (с/у Монтана), 0 голови асистенции, 0 участия (съасистенция) в наши голови атаки, ударите му към вратата на противника будят буквално смях. Показателен е броят на картоните му, за това какви са единоборствата му : 0 жълти
(Статистиката му за миналата година е: 31 мача и 4 гола )

Дончо Атанасов: 8 мача неизменно титуляр, 0 гола, 1 голова асистензия (с/у Левски - пас към Капитанов), 1 участие (съасистенция) в наши голови атаки (с/у Левски - пас към Капитанов ), ударите му към вратата на противника будят буквално смях.
(Статистиката му за миналата година е: 24 мача и 4 или 5 гола )

АЗ НЕ СЪМ ТИ ВИНОВЕН, РАЗБЕРИ ГО :mrgreen: !!!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 02 окт 2011 22:13

greenpeak написа:Коментирай фактите cristely:

Георги Божилов: 8 мача неизменно титуляр, 1 гол от статично пол. (с/у Монтана), 0 голови асистенции, 0 участия (съасистенция) в наши голови атаки, ударите му към вратата на противника будят буквално смях. Показателен е броят на картоните му, за това какви са единоборствата му : 0 жълти
(Статистиката му за миналата година е: 31 мача и 4 гола )

Дончо Атанасов: 8 мача неизменно титуляр, 0 гола, 1 голова асистензия (с/у Левски - пас към Капитанов), 1 участие (съасистенция) в наши голови атаки (с/у Левски - пас към Капитанов ), ударите му към вратата на противника будят буквално смях.
(Статистиката му за миналата година е: 24 мача и 4 или 5 гола )

АЗ НЕ СЪМ ТИ ВИНОВЕН, РАЗБЕРИ ГО :mrgreen: !!!

Аз го казах: не претендирам да съм разбирач. Просто феновете дето се бият в гърдите, че обичат отбора, а го заливат с негативизъм ми идват в повече. Т.е. ако те няма нема да ми липсваш!

Върни се в “Черно море”