Локо София - Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- зеленобелия
- Контакти:
Re: Локо София - Черно Море
Браво моряци браво Адемар.
-
- Контакти:
бях в софия,,,голям кефф...накрая някакъв див фен на локото целеше александров
грозна гледка
грозна гледка
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
- Sagittarius
Защо не пуснат жалба и за ударите без топка на рендето срещу Румен Николов-2 на брой?Може би да пуснат жалба и за влизанията на Дяков в краката на Дани Димов
.Междудругото се кефих адски как Дани Димов вършееше наред и мачкаше Дяков и Златински,отне много топки,всяка атака градеше Дани и участваше във всяко разиграване.Навсякъде по терена и навсякъде неуморим и железен биткаджия.Неслучайно след смяната на Станислав точно уж младока Дани Димов пое капитанската лента
.Казах ви аз,че големия лидер се познава отдалеч,където не е играч-деца,юноши,България юноши-там не е бил капитан.Днес беше моторът на отбора.Железен характер и роден лидер.Трябва да ни поведе в неделя на 2-ри,когато бихме 4:1 Левски зимата просто унищожи Тасевски и Бардон,смаза ги къде с агресия,къде с умение,къде с хъс и физика 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
- Контакти:
Sagittarius написа:ХАХАХАХАХА,смешковците продължават да цепят мрака![]()
![]()
![]()
Златински:"Днес удряхме греда след греда"
Най-малко 50 греди имаше..пфффхахахахахахахахаха
Това ме изкефи!
Да не пропуснем че не им даваха дузпа след дузпа!
Йееее.Не бях се усмихвал,близо месец,с моряците.Честито момчета.
Това бе велик мач.Първо бихме като гости.Вкарахме три гола,два ни зачетоха,един за тях го писаха...ама нейсе.Да им помогнем че,те не успяха да вкарат.
После Гигов изрита Окука.Оставихме ги без треньор.
Браво моряци. 

Само Черно море.
- ZelenOtbor
- Контакти:
И най-хубавото е, че този път се раздадоха до дупка всички, много съм доволен! По омразен отбор от Локото на света ми е само Левски и ми е супер яко сега 

много ме зарадваха.
За пореден път се доказа, че играта на Дани Димов е решаваща за отбора. Когато играе сме много стабилни, когато е статист (Литекс, Славия...) нямаме никакъв шанс в средата на терена и губим.
За пореден път се доказа, че играта на Дани Димов е решаваща за отбора. Когато играе сме много стабилни, когато е статист (Литекс, Славия...) нямаме никакъв шанс в средата на терена и губим.
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Днес всички момчета направиха голям мач и всеки колкото можа и според способностите си - раздаде се.
Естествено, без спортно щастие победи няма.
Георги Марков за мен е един футболен престъпник и мръсник. Освен да дразни, провокира и осакатява, друга работа няма. Гледам и други локомотиви му се водят по играта.
В Адемар има много голям потенциал за нашите стандарти за футбол и в България може да вършее много по стадионите, дано дойде читав треньор, да го извлече.
Естествено, без спортно щастие победи няма.
Георги Марков за мен е един футболен престъпник и мръсник. Освен да дразни, провокира и осакатява, друга работа няма. Гледам и други локомотиви му се водят по играта.
В Адемар има много голям потенциал за нашите стандарти за футбол и в България може да вършее много по стадионите, дано дойде читав треньор, да го извлече.
Май трябва да играем само с Локомотив ще срещу тях правим едни отп най-добрите си мачове няма значение домакин или гост.Другата неделя се надявам да повторим и добрия мач от купата и за първенството и по-лесно ще се преглътне отпадането от Калиакра.

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
И на мен като "Зелен отбор" след Левски най-неприятен ми е Локо Сф. Нямам думи да изразя радостта си. Ама как ги измушкахме само, а! На онуй редичкото Златински ли беше, кафявичко по гащите ли беше - не знам, ама знам, че в последно време дали сме дошли от Варна или сме ги навели във Варна, все тая - винаги си тръгват с обърнат хастар. Така, че момченце: затвори си плювалника и се учи от батковците си от един голям отбор - ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА!!!!!
ЕВАЛА МОРЯЦИ!!!!!! Вече с гордост мога да кажа: ТОВА Е МОЯ ОТБОР! Днес играхте футбол такъв какъвто аз обичам - преса по терена в доста голяма част от мача. При тази сгъстена програма е просто повече от похвално, че показахте, че имате сили за такъв стил на игра. Поклон и едно голямо благодаря, момчета!!!
ЕВАЛА МОРЯЦИ!!!!!! Вече с гордост мога да кажа: ТОВА Е МОЯ ОТБОР! Днес играхте футбол такъв какъвто аз обичам - преса по терена в доста голяма част от мача. При тази сгъстена програма е просто повече от похвално, че показахте, че имате сили за такъв стил на игра. Поклон и едно голямо благодаря, момчета!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!