Локо София - Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Re: Локо София - Черно Море

Мнениеот зеленобелия » 25 апр 2010 19:10

Браво моряци браво Адемар.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 25 апр 2010 19:21

бях в софия,,,голям кефф...накрая някакъв див фен на локото целеше александров
грозна гледка
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 апр 2010 19:28

Защо не пуснат жалба и за ударите без топка на рендето срещу Румен Николов-2 на брой?Може би да пуснат жалба и за влизанията на Дяков в краката на Дани Димов :) .Междудругото се кефих адски как Дани Димов вършееше наред и мачкаше Дяков и Златински,отне много топки,всяка атака градеше Дани и участваше във всяко разиграване.Навсякъде по терена и навсякъде неуморим и железен биткаджия.Неслучайно след смяната на Станислав точно уж младока Дани Димов пое капитанската лента 8-) .Казах ви аз,че големия лидер се познава отдалеч,където не е играч-деца,юноши,България юноши-там не е бил капитан.Днес беше моторът на отбора.Железен характер и роден лидер.Трябва да ни поведе в неделя на 2-ри,когато бихме 4:1 Левски зимата просто унищожи Тасевски и Бардон,смаза ги къде с агресия,къде с умение,къде с хъс и физика 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 25 апр 2010 19:37

Sagittarius написа:ХАХАХАХАХА,смешковците продължават да цепят мрака :lol: :lol: :lol:

Златински:"Днес удряхме греда след греда"

Най-малко 50 греди имаше..пфффхахахахахахахахаха :lol:

Това ме изкефи!
Да не пропуснем че не им даваха дузпа след дузпа!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 апр 2010 20:29

Йееее.Не бях се усмихвал,близо месец,с моряците.Честито момчета. :lol: Това бе велик мач.Първо бихме като гости.Вкарахме три гола,два ни зачетоха,един за тях го писаха...ама нейсе.Да им помогнем че,те не успяха да вкарат. :mrgreen: После Гигов изрита Окука.Оставихме ги без треньор. :lol: Браво моряци. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Мнениеот ZelenOtbor » 25 апр 2010 20:51

И най-хубавото е, че този път се раздадоха до дупка всички, много съм доволен! По омразен отбор от Локото на света ми е само Левски и ми е супер яко сега :)

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 25 апр 2010 21:07

много ме зарадваха.
За пореден път се доказа, че играта на Дани Димов е решаваща за отбора. Когато играе сме много стабилни, когато е статист (Литекс, Славия...) нямаме никакъв шанс в средата на терена и губим.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 25 апр 2010 21:16

Днес всички момчета направиха голям мач и всеки колкото можа и според способностите си - раздаде се.
Естествено, без спортно щастие победи няма.
Георги Марков за мен е един футболен престъпник и мръсник. Освен да дразни, провокира и осакатява, друга работа няма. Гледам и други локомотиви му се водят по играта.
В Адемар има много голям потенциал за нашите стандарти за футбол и в България може да вършее много по стадионите, дано дойде читав треньор, да го извлече.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 25 апр 2010 21:27

Май трябва да играем само с Локомотив ще срещу тях правим едни отп най-добрите си мачове няма значение домакин или гост.Другата неделя се надявам да повторим и добрия мач от купата и за първенството и по-лесно ще се преглътне отпадането от Калиакра. ;) :geek: :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 апр 2010 22:26

И на мен като "Зелен отбор" след Левски най-неприятен ми е Локо Сф. Нямам думи да изразя радостта си. Ама как ги измушкахме само, а! На онуй редичкото Златински ли беше, кафявичко по гащите ли беше - не знам, ама знам, че в последно време дали сме дошли от Варна или сме ги навели във Варна, все тая - винаги си тръгват с обърнат хастар. Така, че момченце: затвори си плювалника и се учи от батковците си от един голям отбор - ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА!!!!!
ЕВАЛА МОРЯЦИ!!!!!! Вече с гордост мога да кажа: ТОВА Е МОЯ ОТБОР! Днес играхте футбол такъв какъвто аз обичам - преса по терена в доста голяма част от мача. При тази сгъстена програма е просто повече от похвално, че показахте, че имате сили за такъв стил на игра. Поклон и едно голямо благодаря, момчета!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”