someone написа:MORSKI написа:Искати се да не е бил фактор...То за вас и ЦСКА, няма други фактори в България...Я ми кажи каот напшите приказки са вятърничеви- твоите , че не сме фактор на какво ги оприличаваш, а???Ти ли определяш кой е фактор и кой не?
И още нещо- щом сме играли с Аякс и Нотингам значи е имало защо и сме били фактор- искаш или не!
Като реални... Черно море никога не е бил фактор в първенството, като Левски, ЦСКА, Локо Сф, Славия, Ботев Пд, Локо Пд... дори и по време на режима, никога не е имал футболистите, които са играли в тези отбори ... Не го определям аз кой е фактор или не, а заряда на мача, статистиката, посещаемостта на мачовете... Ето виж заяждане м/у публиката на Левски и Ботев винаги е имало, м/у Левски и Черно море никога, м/у Ботев и Черно море- никога, м/у Черно море и ЦСКА-никога и т.н... с кой е имало заряд на трибуните, с кой отбор, кой е дразнителя на Черно море извън Варна... може ли да кажеш ? Какво сте играли с Нотингам и Аякс ... контроли ли, били сте им спаринг, та те са играли със стотици отбори контроли ...
Пич вземи малко да прочетеш и да се позаинтересуваш преди да говориш

Плюс това за посещаемост говрим така ли-писах ти вече Гагарин се е пръскал по шевоете на всеки мач! Искаш или не- мачовете между ЦСКА и Левски с Черно Море, какот и мачовете между нас и Ботев са ибли дербита- ти и да не щеш да го признаеш, други са го направили, споко! Освен това- сме наследник на отбор с 97 годишна история, дали сме толкова качествени футболисти на България и ти да ми кажбеш, че не сме фактор, ей така, защото ти смяташ- ще се пръсна от смях бе пич

Нямало заяждане между Левски и Черно Море

Играли са със стотици отбори конторли, ама друг път! И не сме им били спаринг, а са участвали в турнир, айде сваляй ги малко тея очила- Аякс да играят с весеки който ги покани

Какво споря с теб- ти си си наумил нещо и се опитваш да говориш небивалици, аз ти вадя факти!