Христо Бонев за Черно Море....

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Христо Бонев за Черно Море....

Мнениеот MORSKI » 24 яну 2010 19:22

someone написа:
MORSKI написа:Искати се да не е бил фактор...То за вас и ЦСКА, няма други фактори в България...Я ми кажи каот напшите приказки са вятърничеви- твоите , че не сме фактор на какво ги оприличаваш, а???Ти ли определяш кой е фактор и кой не?
И още нещо- щом сме играли с Аякс и Нотингам значи е имало защо и сме били фактор- искаш или не!

Като реални... Черно море никога не е бил фактор в първенството, като Левски, ЦСКА, Локо Сф, Славия, Ботев Пд, Локо Пд... дори и по време на режима, никога не е имал футболистите, които са играли в тези отбори ... Не го определям аз кой е фактор или не, а заряда на мача, статистиката, посещаемостта на мачовете... Ето виж заяждане м/у публиката на Левски и Ботев винаги е имало, м/у Левски и Черно море никога, м/у Ботев и Черно море- никога, м/у Черно море и ЦСКА-никога и т.н... с кой е имало заряд на трибуните, с кой отбор, кой е дразнителя на Черно море извън Варна... може ли да кажеш ? Какво сте играли с Нотингам и Аякс ... контроли ли, били сте им спаринг, та те са играли със стотици отбори контроли ...

Пич вземи малко да прочетеш и да се позаинтересуваш преди да говориш ;) Първо това си е твое мнение, ама на мен не ми пука- факт е, че Аякс получават покана да играят в най-силните си години с нас и приемат- нали не се сещаш, че те не игарят с Долно нанагорнище.,....
Плюс това за посещаемост говрим така ли-писах ти вече Гагарин се е пръскал по шевоете на всеки мач! Искаш или не- мачовете между ЦСКА и Левски с Черно Море, какот и мачовете между нас и Ботев са ибли дербита- ти и да не щеш да го признаеш, други са го направили, споко! Освен това- сме наследник на отбор с 97 годишна история, дали сме толкова качествени футболисти на България и ти да ми кажбеш, че не сме фактор, ей така, защото ти смяташ- ще се пръсна от смях бе пич :mrgreen:
Нямало заяждане между Левски и Черно Море :lol: :lol: :lol: Моля те бе пич- това, че ти не смяташ, че е имало не значи, че е нямало...Още открай време го има това заяждане между нашите фенове и отборите ни!
Играли са със стотици отбори конторли, ама друг път! И не сме им били спаринг, а са участвали в турнир, айде сваляй ги малко тея очила- Аякс да играят с весеки който ги покани :mrgreen: Да, бе :lol:
Какво споря с теб- ти си си наумил нещо и се опитваш да говориш небивалици, аз ти вадя факти!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 яну 2010 19:25

someone написа:
Sagittarius написа:Морски,нали си от Реал извън България,кажи му на тоя,че Реал М е основам първо като ФК Скай,после става ФК Мадрид и едва през 1920 за пръв виждаме Реал Мадрид :) .Реал Мадрид навсякъде пише,че е основан 1902,тогава се е казвал ФК Мадрид...точно както ние Владислав,Тича и в последствие Черно Море.Локо Пд е основан като Спортклуб ако не се лъжа :?

Ама аз не казвам, че Черно море не е основан 1913... така е, ама такъв отбор с име Черно море не е имало... това казвам, а Морски говори за някакви преименувания 1945 година, като че ли е имало отбор Черно море до 1945 и после е преименуван, а просто тогава се обединяват два отбора ... :lol: А Локо Пд е основан грънци като Спортклуб, както и ЦСКА като АС-23, пълно изнасилване на историята след 80 години... сега са се сетили, че не са основани годините, които им пише на емблемите...

А ние не сме се сетили сега ;) Ние сме предшественици на си най-стария клуб у нас, доказано с документи ;)

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 24 яну 2010 19:38

MORSKI написа:...Нямало заяждане между Левски и Черно Море :lol: :lol: :lol: Моля те бе пич- това, че ти не смяташ, че е имало не значи, че е нямало...Още открай време го има това заяждане между нашите фенове и отборите ни! ...

Такова заяждане м/у феновете на Левски и Черно море има само отстрана на феновете във Варна... при феновете на Левски никога не е имало заряд в мача с Черно море... мач като мач, един обикновен и нищо специално, нито е някакво дерби Левски-Черно море през годините, не е било, няма и да бъде... просто такава е традицията. Ето това е факт, който ще ти го каже всеки гледащ БГ футбол... Не знам Аякс с кой е играл, ама ти мислиш, че сте били фактор и Аякс знае за Черно море и откъде, като нито са играли евротурнири, нито са шампиони на България, нито носители на купата, нито пък са били в тройката ?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 24 яну 2010 19:42

someone написа:
MORSKI написа:...Нямало заяждане между Левски и Черно Море :lol: :lol: :lol: Моля те бе пич- това, че ти не смяташ, че е имало не значи, че е нямало...Още открай време го има това заяждане между нашите фенове и отборите ни! ...

Такова заяждане м/у феновете на Левски и Черно море има само отстрана на феновете във Варна... при феновете на Левски никога не е имало заряд в мача с Черно море... мач като мач, един обикновен и нищо специално, нито е някакво дерби Левски-Черно море през годините, не е било, няма и да бъде... просто такава е традицията. Ето това е факт, който ще ти го каже всеки гледащ БГ футбол... Не знам Аякс с кой е играл, ама ти мислиш, че сте били фактор и Аякс знае за Черно море и откъде, като нито са играли евротурнири, нито са шампиони на България, нито носители на купата, нито пък са били в тройката ?

Айде сега :lol: .Оревахте орталъка след 4:1,а преди това се каканижехте като кокошки срещу нас. :lol:
Само Черно море.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 яну 2010 19:47

someone написа:

Така разсъждаваш ти, но недей да обобщаваш, ако обичаш, че се излагаш!Достатъчно фенове съм разпитал за да знам., че за по-старите левскари е имало заряд в този мач- от наша страна е излишно да казвам, че също го е имало ;) Два от най-старите клубове в страната и да няма заряд, да бе да...Освен това винаги е имало негативна нагласа по оста София- Варна открай време, какт у вас, така и у нас и това е допинасяло..... Извинявай, ама ти не си питал всеки един фен по старната как върпиема мача с нашия отбор, нали ;) Освен това в миналото трябва да призная, че заряда в мачоете помежду ни е билк по-голям! В тройката сме били-пак се изказа неподготвен ;) И в евротурнир сме играли- Интертото 82- играем с Байер Леверкузен.,...И Аякс не знам как са разбрали за нас- не съм бил роден тогава,но явно са разбрали- получили са покана и сме играли, както сме играли и с Нотингам и националния отбор на Япония!

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 24 яну 2010 20:06

MORSKI написа:Така разсъждаваш ти, но недей да обобщаваш, ако обичаш, че се излагаш!Достатъчно фенове съм разпитал за да знам., че за по-старите левскари е имало заряд в този мач- от наша страна е излишно да казвам, че също го е имало ;) Два от най-старите клубове в страната и да няма заряд, да бе да...Освен това винаги е имало негативна нагласа по оста София- Варна открай време, какт у вас, така и у нас и това е допинасяло..... Извинявай, ама ти не си питал всеки един фен по старната как върпиема мача с нашия отбор, нали ;) Освен това в миналото трябва да призная, че заряда в мачоете помежду ни е билк по-голям! В тройката сме били-пак се изказа неподготвен ;) И в евротурнир сме играли- Интертото 82- играем с Байер Леверкузен.,...И Аякс не знам как са разбрали за нас- не съм бил роден тогава,но явно са разбрали- получили са покана и сме играли, както сме играли и с Нотингам и националния отбор на Япония!

Аз от 17 години ходя съзнателно на стадионите и гледам мачове на Левски... е никога не е имало заряд в мача с Черно море на стадиона, дядо ми, баща ми и те ходят на мачове... е никога не е имало заряд в този мача, като например с Ботев Пд. Да, два от най-старите отбори, но толкова... просто това не е дерби, както Левски-Ботев. Нагласа София-Варна, като например София-Пловдив не е имало, Варна не е Пловдив това не разбра ли...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 яну 2010 20:10

Не просто играли,а побеждавали и Аякс и Нотингам,вторите насред Англия.И до ден днешен в музея на Аякс е нашето клубно флагче,хората са оценили това,че са паднали 3:1 при все,че са имали Кройф,Неескенс и Реп в състава.Заряд винаги има между Черно Море и Левски,или ти повече се вълнуваш от гостувания в Своге,Мездра и Монтана?Аз лично повече се вълнувам от мачове срещу отбори с традиции и честно казано приемам със заряд всеки мач срещу отбори като Берое,Локо Пд,Ботев Пд,Миньор 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 24 яну 2010 20:17

Sagittarius написа:Не просто играли,а побеждавали и Аякс и Нотингам,вторите насред Англия.И до ден днешен в музея на Аякс е нашето клубно флагче,хората са оценили това,че са паднали 3:1 при все,че са имали Кройф,Неескенс и Реп в състава.Заряд винаги има между Черно Море и Левски,или ти повече се вълнуваш от гостувания в Своге,Мездра и Монтана?Аз лично повече се вълнувам от мачове срещу отбори с традиции и честно казано приемам със заряд всеки мач срещу отбори като Берое,Локо Пд,Ботев Пд,Миньор 8-)

Е не говорим за мачовете със Своге, Монтана, Мездра, Петрич и т.н Много ясно, че с Черно море мача не е като с тези отбори, но не е и дерби като с ЦСКА, Ботев, Локо и Миньор, с копачите винаги е имало закачка още от женския баскетбол по време на режима...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 яну 2010 20:21

someone написа:
MORSKI написа:Така разсъждаваш ти, но недей да обобщаваш, ако обичаш, че се излагаш!Достатъчно фенове съм разпитал за да знам., че за по-старите левскари е имало заряд в този мач- от наша страна е излишно да казвам, че също го е имало ;) Два от най-старите клубове в страната и да няма заряд, да бе да...Освен това винаги е имало негативна нагласа по оста София- Варна открай време, какт у вас, така и у нас и това е допинасяло..... Извинявай, ама ти не си питал всеки един фен по старната как върпиема мача с нашия отбор, нали ;) Освен това в миналото трябва да призная, че заряда в мачоете помежду ни е билк по-голям! В тройката сме били-пак се изказа неподготвен ;) И в евротурнир сме играли- Интертото 82- играем с Байер Леверкузен.,...И Аякс не знам как са разбрали за нас- не съм бил роден тогава,но явно са разбрали- получили са покана и сме играли, както сме играли и с Нотингам и националния отбор на Япония!

Аз от 17 години ходя съзнателно на стадионите и гледам мачове на Левски... е никога не е имало заряд в мача с Черно море на стадиона, дядо ми, баща ми и те ходят на мачове... е никога не е имало заряд в този мача, като например с Ботев Пд. Да, два от най-старите отбори, но толкова... просто това не е дерби, както Левски-Ботев. Нагласа София-Варна, като например София-Пловдив не е имало, Варна не е Пловдив това не разбра ли...

А ти разбра ли, че ти не си мерило за всички? Не ти ли стана ясно? От 17 години ходиш на мачове, та ние от периода 94- 2000 бяхме в "Б" група :lol: Как да виидш заряд, каот даже не сем иуграли с вас.....Аз ти говоря, че ти не си наясно и ти сам го доказа.....Варна може и да не е Пловдив, но негативните емоции между варненци и софианци не са от вчера! И заряд за теб моеж да няма, ама за много други има;) Плюс това аз сам ти казах, че преди 30 години например е имало повече заряд, тъй като ние едва в последните 4,5 години почнахме да се съвземаме- епокаха след 82-84 когато сме имали силен отбор е била доста голяма криза за нас, чак към 2003-2004 започнаха да се променят нещата! Но това не значи, че не сме отбор с традиции, не говори безумици!

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 24 яну 2010 20:30

MORSKI написа:А ти разбра ли, че ти не си мерило за всички? Не ти ли стана ясно? От 17 години ходиш на мачове, та ние от периода 94- 2000 бяхме в "Б" група :lol: Как да виидш заряд, каот даже не сем иуграли с вас.....Аз ти говоря, че ти не си наясно и ти сам го доказа.....Варна може и да не е Пловдив, но негативните емоции между варненци и софианци не са от вчера! И заряд за теб моеж да няма, ама за много други има;) Плюс това аз сам ти казах, че преди 30 години например е имало повече заряд, тъй като ние едва в последните 4,5 години почнахме да се съвземаме- епокаха след 82-84 когато сме имали силен отбор е била доста голяма криза за нас, чак към 2003-2004 започнаха да се променят нещата! Но това не значи, че не сме отбор с традиции, не говори безумици!

Аз не съм мерило за всички, но питай някой левскар в София... нали учиш тук. Питай го има ли тръпка в мачовете с Черно море, питай и някой стар левскар да видиш какво ще ти отговори... агитката ни има песни и с/у Ботев, Миньор... с/у Пловдив, е за Варна не знам да има и за Черно море също... Вие си имате някакви традиции във футбола, но дерби Левски-Черно море никога не е имало...

Върни се в “Черно море”