Ако от "Левски" искат Кривия, да се обадят в "Черно море"!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Ако от "Левски" искат Кривия, да се обадят в "Черно море"!

Мнениеот deepblue1963 » 05 яну 2010 21:15

Sole написа:ТИЯ от "Левски" НЕ СА ДОБРЕ! Платили били на "Черно море" за Кривия! На "Тича" хабер нямат
varna-sport.com 05.01.2010 19:03
Тия от "Левски" не са добре! Или са луди или са много ограничени. Гонзо обявява трансфера на Кривия в "Левски" с договор за година и половина и после го питат как е решен проблемът с "Черно море" и Гонзо с половин уста: "Заплатили сме трансферна сума". После питат същото Кривия, а той: Доколкото знам "Левски" и "Черно море" са се договорили. Поне едно съмнение падна, че
Кривия няма да ходи да разтрогва по вина на клуба, защото няма как да иска неплатена заплата, след като не е ходил на работа. А това, че "Левски" не е платил на "Черно море" за Кривия го знаят и гларусите по морето. Договорили са Гонзо и Кривия без кръчмаря.
"Не вярвам да съм толкова черен. Аз нямам претенции към ръководството на "Черно море". Предполагам, че са се договорили с "Левски".
От цялата синя помия в медиите днес е вярно само, че отборът на бай Ганьо ще проведе два лагера - от 11 януари в Несебър и от 2 февруари - в Агиа Напа (Кипър). Уредени са контроли с "Апоел" (Никозия), "Шериф", "Динамо" (Минск), "Легия" (Варшава), "Слован" (Либерец) и "Локомотив" (Мездра).
Снимка Интернет
Този варненец се чуди тия на Герена имат ли акъл - не са хванали риба, а сложиха тигана? Гларусите по морето също се разяриха на грандоманщината на "Левски" граничеща с тотална простотия.
http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews ... &NewsCat=1

Гонзо:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=110725
Я сега ми дай линк или цитат с някой от "гларусите по морето".Кривия не е длъжен да знае как са се договорили двата клуба,а и те не са длъжни да го информират(те не са длъжни никого да информират,в този ред на мисли).Така,че от изказването на Кривия каква информация трябва да си извлечем?Ти кажи.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 05 яну 2010 22:08

Прав си!Кривия не го интересува какво са се разбрали двата клуба.Но го интересува какво е решило ръководството на Черно море,защото ако не знаеш,Кривия не е разтрогнал още с моряците,а взел че подписал договор с Левски.Ако не вярваш.звънни утре в БФС и питай.А кой се интересува от този факт с двата договора?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 05 яну 2010 22:36

Veso1913 написа:Прав си!Кривия не го интересува какво са се разбрали двата клуба.Но го интересува какво е решило ръководството на Черно море,защото ако не знаеш,Кривия не е разтрогнал още с моряците,а взел че подписал договор с Левски.Ако не вярваш.звънни утре в БФС и питай.А кой се интересува от този факт с двата договора?

На теб от там ли ти звъннаха?Или ти им се обади?Ти досега виждал ли си в Левски играч с два договора?След като Левски са платили,защо трябва да "разтрогва"?
"- Виждаме те отново на стадион „Георги Аспарухов”. Значи ли това, че се завръщаш в Левски?

- Да. Всичко между мен и Левски е договорено. Доколкото знам и между Левски и Черно море всичко е договорено. "
По-ясно от това как да го каже?Аз разбирам неистовото желание на всички анти-левскари Левски и играч на Левски да се окажат в нерегламентирано положение,обаче sorry-не можем да ви помогнем.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

;; Герой асфальта
Контакти:

Мнениеот ;; Герой асфальта » 05 яну 2010 23:32

deepblue1963 написа:Доколкото зна[youtube]м и между Левски и Черно море всичко е договорено.[/youtube] "
По-ясно от това как да го каже?Аз разбирам неистовото желание на всички анти-левскари Левски и играч на Левски да се окажат в нерегламентирано положение,обаче sorry-не можем да ви помогнем.
Кривия знаел .... той и лятото си мислеше , че ще ходи в София ама търка пейката
Левски прие условията на Черно Море за трансфера на Алекснадров . - свършен факт , който не може да се оспори . Чак когато това се публикува се радвайте .

То вие си забивате нож в гъза - даже и при условие ,че се впише в отбора ви колко минути смяташ , че може да изиграе ( освен като вратар :lol: ) ? И какво ще правите след 1 година като съвсем грохне ?
не мога да разбера защо все Батков вие виновен,сигурно тои не може да вкарва голове

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 05 яну 2010 23:43

;; Герой асфальта написа:
deepblue1963 написа:Доколкото зна[youtube]м и между Левски и Черно море всичко е договорено.[/youtube] "
Кривия знаел .... той и лятото си мислеше , че ще ходи в София ама търка пейката
Левски прие условията на Черно Море за трансфера на Алекснадров . - свършен факт , който не може да се оспори . Чак когато това се публикува се радвайте .

То вие си забивате нож в гъза - даже и при условие ,че се впише в отбора ви колко минути смяташ , че може да изиграе ( освен като вратар :lol: ) ? И какво ще правите след 1 година като съвсем грохне ?

Никой не е казал,че сме го взели без пари(да си видял някъде такова изявление).А,понеже си много "отворен"-въпрос за първа сигурна сума:
На колко години беше Боримиров,когато игра срещу Удинезе и Шалке,че им вкара и голове,даже?
Не берете грижа кой колко ще играе в Левски.Гледайте "гръмовните" трансфери на вашите си отбори,които сигурно ще разтърсят "футболна Европа" и ни оставете ние да му берем гайлето на Кривия.Откога пък се "загрижихте" толкоз за нас?

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 06 яну 2010 00:23

Кривия е изпята песен, последните му силни години ще си останат тези в Черно море, можеше да продължи да играе тук и да бъде звезда, сега в Левски ще стане като Симонович, в повечето мачове резерва или като Телкийски, но не ме интересува вече нито Кривия камоли Левски, да падат в първенството ,че да не ни излагат в Европа, а като ни гостуват пак ще ги ушием с разлика

;; Герой асфальта
Контакти:

Мнениеот ;; Герой асфальта » 06 яну 2010 06:58

deepblue1963 написа:
;; Герой асфальта написа:

Никой не е казал,че сме го взели без пари(да си видял някъде такова изявление).А,понеже си много "отворен"-въпрос за първа сигурна сума:
На колко години беше Боримиров,когато игра срещу Удинезе и Шалке,че им вкара и голове,даже?
Не берете грижа кой колко ще играе в Левски.Гледайте "гръмовните" трансфери на вашите си отбори,които сигурно ще разтърсят "футболна Европа" и ни оставете ние да му берем гайлето на Кривия.Откога пък се "загрижихте" толкоз за нас?

" гръмовни " :lol:
Ние дори без гръмки трансфери отпадаме с чест в Уефа , докато ви играете там само за приходите от билети
не мога да разбера защо все Батков вие виновен,сигурно тои не може да вкарва голове

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 06 яну 2010 08:43

Надали някой съжалява за предател :idea: .От неговото напускане Черно Море само печели.Какво?Ами Дани Георгиев когато го няма Кривия блести с пълна сила...или за разлика от него не нашмули 1 гол във вратата именно на Левски и не развинти половината им отбор?Дани Димов получи ролята да изнася топката и от мач на мач и този компонент се получава по-добре и по-добре,а,за да бъде Димов халф от истинска класа трябва освен да разбива атаките и да гради,съвременния футбол изисква таквиа футболисти.Кривия е на 35,Димов на 20 и наш юноша.Кой предпочитате?Наше момче,една от най-големите надежди в България показващ невероятни умения или един пенсионер-предател неуважаващ Черно Море като институция?Не помня с Кривия да сме играли убедително срещу водещи отбори,все едни мъки са били,винаги са ни надигравали,ама винаги и винаги сме драпали за 0:0....а без него прегазихме любимото му Левски с 4:1 и Локо Сф с 4:2.Какво да говорим повече.Жалкото е,че вземаме само 40 000 евро вместо някой играч,но явно Велизар Попов не е бил ентусиазиран от идеята да взема техни играчи.Отървахме се и това е важното,егоцентрика го няма и играем по-добре,това е факт.Имахме колебания срещу слаби отбори-от подценяване,но ще коригираме и това,важното е,че срещу силните показахме класа и манталитет,нещо което липсваше при ерата на Кривия-факт.От есента можем спокойно да кажем,че заминаването му беше добро за клуба-изгря отново звездата на Дани Георгиев,а Дани Димов даде заявка,че ще бъде скоро един от най-добрите и големи полузащитници умеещ да играе и да покрива всяка фаза на играта в центъра на терена.Е,не печели ли Черно Море?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 яну 2010 10:12

Sagittarius написа:Надали някой съжалява за предател :idea: .От неговото напускане Черно Море само печели.Какво?Ами Дани Георгиев когато го няма Кривия блести с пълна сила...или за разлика от него не нашмули 1 гол във вратата именно на Левски и не развинти половината им отбор?Дани Димов получи ролята да изнася топката и от мач на мач и този компонент се получава по-добре и по-добре,а,за да бъде Димов халф от истинска класа трябва освен да разбива атаките и да гради,съвременния футбол изисква таквиа футболисти.Кривия е на 35,Димов на 20 и наш юноша.Кой предпочитате?Наше момче,една от най-големите надежди в България показващ невероятни умения или един пенсионер-предател неуважаващ Черно Море като институция?Не помня с Кривия да сме играли убедително срещу водещи отбори,все едни мъки са били,винаги са ни надигравали,ама винаги и винаги сме драпали за 0:0....а без него прегазихме любимото му Левски с 4:1 и Локо Сф с 4:2.Какво да говорим повече.Жалкото е,че вземаме само 40 000 евро вместо някой играч,но явно Велизар Попов не е бил ентусиазиран от идеята да взема техни играчи.Отървахме се и това е важното,егоцентрика го няма и играем по-добре,това е факт.Имахме кол****ия срещу слаби отбори-от подценяване,но ще коригираме и това,важното е,че срещу силните показахме класа и манталитет,нещо което липсваше при ерата на Кривия-факт.От есента можем спокойно да кажем,че заминаването му беше добро за клуба-изгря отново звездата на Дани Георгиев,а Дани Димов даде заявка,че ще бъде скоро един от най-добрите и големи полузащитници умеещ да играе и да покрива всяка фаза на играта в центъра на терена.Е,не печели ли Черно Море?

Я ми припомни с Кривия в отбора през 2007/08 и 2008/09 къде се класира Ч.море и без Кривия за есенния полусезон къде е Ч.море,че не ми се рови в уикипедията(ама ти си знаеш,че съм проверил,нали) и пак ми разкажи колко "слабо' сте играли с него и колко "силно" играете без него.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 06 яну 2010 10:31

Никой не отрича заслугите на Кривия.Но е факт,че в най-силните мачове на морето се покри.И тези наистина силни мачове се играха без забавяне на топката,на скорост,с едно докосване и МНОГО голове.Ще ти изброя някои от тях,че да не ровиш в ...педията.Със Спартак-5-0.Със Щутгарт-2-2 с ПСВ в Бургас,като направо им скрихме топката на филипсите и само липсата на шанс ни спря.С Локо сф и Левски,с Черноморец все мачове на ниво и без Кривия.А с Кривия загубихме много точки и то от слаби отбори.Истината е една-от година и половина насам Кривия вече не става и самия той го знае.По тази причина при важни мачове се скатаваше.Предния мач с плебеите във Варна,с него в състава на Тича 0-0.Какво да ти отварям очите.Като му се порадваш няколко мача на герена и ще се убедиш за какво става реч.Ние му се нагледахме последната година.А предната половинка вярвахме че после ще се оправи,но той изпадна в по-голяма дупка.ФАКТ!Иначе му желая дълголетие като това на дЕдо ви Боре,защото каквото и да приказваме за Кривия,едно не мога да му отрека.Това е последния ФАНТАЗИСТ в Родината.Ако не друго/в смисъл победи/,поне ще гледате красиви изпълнения.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”