Кога наш мач е бил свирен от чужд рефер и кой си ти, че някой да се съобразява, и да обръща внимание на мнението ти написано във някакъв форум
Сещам се за един,финал за Купата на България с ЦСКА,когато случайно или не,но Черно Море получи цели 2 дузпи срещу чобаните в червено!!!А сега ми кажи,кога провинциален отбор е бил 2 дузпи срещу ЦСКА?А кой съм,че да се съобразява някой с мен-еми фен обикновен съм,но както се доказа...за едно-две неща да се беше съобразил някой с мене и Черно Море щеше да играе в ЕКТ!Мнението ми може да е всякакво,но далеч преди старта на полусезона предвидих кои ще са крайъгълните мачове,какво трябва да направим и къде да натиснем...говоря за мача с Литекс на Тича,когато вместо да ги заритаме с брадвите до кокал,докато се усетят,че имат 8 точки аванс и не си струва да рискуват жовота си на Тича...ние излязахме като мишоци и логично паднахме с 0:1 като се поразиграха Литекс второто полувреме!А това беше мач в който БЯХА ГОТОВИ да дадат точка и дори 3 при една по-различна наша стратегия,тогава казах да се грабват телата,а не да се пробват тактики,ако един,само един беше разбрал-този мач беше 100% наш и тези точки решаваха борбата още там!Втория беше гостуването на слабака Локо Сф,който през всичките си домакинства вървеше с дузпи и преки на пеналтовете - Академик Сф,Пирин,те мач нямаха без съдийска аванта и тъпана го биех като глашатай месец преди мача,дори писмо пратих на Красимир Николов,пак месец по-рано,че не вземат ли мерки ни чака точно това!Ей Богу,не ме послуша никой!Да,никой не съм в клуба,но пак ще се повторя-за едно нещо да ме бяха послушали,на мейла ми до Николов да бяха обърнали внимание....НИКОГА този селски Гигов отбор нямаше да завърши пред нас,ама НИКОГА!Не,че се самоизтъквам,не ме разбирай погрешно,но ако аз ръководех този клуб отборче като това на дългоносия Марчо щеше да е минимум 10 точки зад нас и само като видя програмата по средата на сезона мога да преценя тука тука и тука чужд рефер и чао на палячовци като Гигов и Динев....и още нещо,може да не ми обръщат внимание на мненията и мейлите,но АКО ме слушаха смешници като Дани Г,Ели Маркес,Дончо,мончо,Адемар...никога нямаше да са в Черно Море!!!Писах на Красимир Николов пак,когато всички бяха тук накуп,че от тези палячовци ефекта на престоя им ще бъде нулев,слаби класирания и,че всеки един ще си заминава като свободен агент,практически пропилени години и време,хем нищо ненаправил,хем спрял юношите ни...ако шматката Николов ги пращаше да шефовете нямаше да подскачате като изголавени срещу Дончо оня ден,защото той просто нямаше да е в този отбор.И междудругото там на стадиона си го аплодирам и него и другите паляци,а ги критикувам тук и там при Николов....докато мнозина многознайковци тука се правят на мъжкарчета,а като отидат на стадиона заливат играчите с псувни и хули докато им се налее оловото в и без това бездарните крака.