19.11.11(Събота), 14:30ч. - Черно Море - Светкавица

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: 19.11.11(Събота), 14:30ч. - Черно Море - Светкавица

Мнениеот ShooterMan » 20 ное 2011 23:28

И аз си мисля, че Генов не е лош треньор, но му изтича даденото време да се доказва - аз лично очаквах от него да подобри играта от времето на Велизар, а това не се случва ... нямал бил селекция. Да не би Черноморец да имат по-добра селекция?

Братле,просто НЕ СИ изобщо,ама изобщо прав!!!
1.Генов СЕ доказа,с никакъв отбор дефакто завърши 4-ти,просто НИКАКВАТА подкрепа от ръководството доведе до там,че се позволи на ПАЛЯЧО като Антон Генов да ОГРАБИ Черно Море и да прати в УЕФА Локо Сф!При едно нормално ръководство този мач щеше да бъде свирен от ЧУЖД рефер,за което апелирах МЕСЕЦ преди мача и при чуждия арбитър им късахме задниците без проблеми!
2.Генов ПОДОБРИ играта от времето на Велизар и на фона на другите отбори имаме отлична посещаемост,което говори,че и тук се справи.
3.Тука НАЙ-МНОГО ще споря с тебе,за СЕЛЕКЦИЯТА.Особено пък с изказването дали Черноморец имали такава?АМИ ИМАТ БРАТЛЕ,имат Асис,имат Жужу,имат Анеси,имат Фо Поре,това са цели 4 (ЧЕТИРИ) класни попълнения от чужбина,докато при нас дойде само Паломино и той трошлив излезе!Сети се,че именно Асис,Анеси и Жужу ни разпиляха на Тича,после пукнаха от бой и Левски и избощо са облика и силата на Черноморец.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 ное 2011 00:09

ShooterMan написа:
И аз си мисля, че Генов не е лош треньор, но му изтича даденото време да се доказва - аз лично очаквах от него да подобри играта от времето на Велизар, а това не се случва ... нямал бил селекция. Да не би Черноморец да имат по-добра селекция?

Братле,просто НЕ СИ изобщо,ама изобщо прав!!!
1.Генов СЕ доказа,с никакъв отбор дефакто завърши 4-ти,просто НИКАКВАТА подкрепа от ръководството доведе до там,че се позволи на ПАЛЯЧО като Антон Генов да ОГРАБИ Черно Море и да прати в УЕФА Локо Сф!При едно нормално ръководство този мач щеше да бъде свирен от ЧУЖД рефер,за което апелирах МЕСЕЦ преди мача и при чуждия арбитър им късахме задниците без проблеми!
2.Генов ПОДОБРИ играта от времето на Велизар и на фона на другите отбори имаме отлична посещаемост,което говори,че и тук се справи.
3.Тука НАЙ-МНОГО ще споря с тебе,за СЕЛЕКЦИЯТА.Особено пък с изказването дали Черноморец имали такава?АМИ ИМАТ БРАТЛЕ,имат Асис,имат Жужу,имат Анеси,имат Фо Поре,това са цели 4 (ЧЕТИРИ) класни попълнения от чужбина,докато при нас дойде само Паломино и той трошлив излезе!Сети се,че именно Асис,Анеси и Жужу ни разпиляха на Тича,после пукнаха от бой и Левски и избощо са облика и силата на Черноморец.

На теб не ти ли омръзна да хвалиш Генов? Аз пък ще ти кажа, че именно заради него имаме поне 7 - 8 точки по - малко. Няма да се връщам назад във времето за да ти го доказвам. Ще посоча само последния мач, който ВЪПРЕКИ Генов момчетата успяха да вземат, макар и с клизма. Не отричам, че имахме кадрови проблеми, но баш по този ли начин трябваше да изглежда състава? Янчо бек, Попов централен - смях. Поне на единия от двата поста можехме да изглеждаме по-нормално с Баджо. Гравесена при положение, че домакинстваме на последния във временното класиране какво изобщо прави на терена? За какво взехме изобщо Симеонов като ще се правят подобни глупости? Та нали той, Симеонов, е човека, който трябва да замести Камазола или Жоро Илиев при необходимост. За какъв чеп изобщо е в състава куция кон Дончо? Защо държа в игра Паломино, който поне в последните 2 мача е кръгла НУЛА? Кога, ако не срещу Светкавица ще влязат в игра Капитанов, Виктор Митев? А защо не и Расим?
Въпроси, въпроси, въпроси. Те не са към теб разбира се, но...
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 21 ное 2011 11:02

Генов ПОДОБРИ играта от времето на Велизар и на фона на другите отбори имаме отлична посещаемост,което говори,че и тук се справи

така е последният мач напълно го доказа , посещаемостта беше на ниво , да не говорим пък за играта , състава нареден така , че на всеки да му е трудно цяло чудо е , че взехме точка въпреки генов и неговият треньорски гений , а колкото до селекцията нея я прави Статев ;)
ex Popeye

motion_man2
Контакти:

Мнениеот motion_man2 » 21 ное 2011 11:18

ShooterMan написа:Братле,просто НЕ СИ изобщо,ама изобщо прав!!!
1.При едно нормално ръководство този мач щеше да бъде свирен от ЧУЖД рефер,за което апелирах МЕСЕЦ преди мача и при чуждия арбитър им късахме задниците без проблеми!

1. Кога наш мач е бил свирен от чужд рефер и кой си ти, че някой да се съобразява, и да обръща внимание на мнението ти написано във някакъв форум?
2. Генов подобри играта пролетния полусезон на миналия сезон. След първите 4 мача се видя такъв спад, че не е истина. Ако не го виждаш... не знам.
Колкото за отличната посещаемост :lol: Ти сериозен ли си? Или си сляп? На фона на кои отбори имаме отлична посещаемост?
www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!

Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 21 ное 2011 15:53

На тоя нещастник пак футболистите му виновни!?!? http://www.ole-bg.com/306497.html Все те. И забележете пак кои са му кривите??? Тошко и Янчо? Те, че не бяха перфектни е верно, но пък се представиха не зле и в крайна сметка не те бяха проблема в тоя мач. Румен също не бил се справил, а то момчето определено раздвижи играта, внесе острота и бързина, постоянно бе грубо фаулиран, донесе няколко много изгодни фаулове пред вратата, беше спънат за дузпа, която съдията извади навън. Това несправяне ли е?! "Силата на Петков била само в разбиването на атаките" - ами що го пусна тогава в игра у дома срещу Светкавица, като имаш Симеонов???!...Щото умира от страх!!! Тоя вече не се трае с мрънканиците си. Нито дума за своите тъпанарски грешки при построяването на състава в пореден мач, нито дума за увисванията и неточната игра на "сина" му Попов, а за трагичното представяне до сега във всички мачове на другия му "син" Марчев да не говорим въобще. Няма да забравя как лятото разправяше, че му били осигурени всички попълнения, които искал да вземе, бил доволен и благодарял на ръководството. А сега какво? Реве, че с тези играчи не ставало, че с тези играчи - толкова?! Да му вземали други. И Роналдо да му доведат, все тая. Лошото е обаче, че постоянно обвинява нашите юноши, от нашата школа. Те не ставали, те са му виновни. А за неговите недоразумения дето домъкна и уреди тук, дето качества нямат повече от нашите, ами и зор не си дават дори - нито дума??? Егати мръсника излезе тоя!!!? Шанс ли, играчи ли?! Един шут и... на юг. Марата ще се справи пет пъти по-добре от него, сърцето му е зелено, доказан моряк и не лош специалист. Ще се справи по-добре, сигурен съм. Тоя май само заради лиценза го държат и щото мънкалник такъв един, удобен беше.. Ама взе да си показва рогата и.. чудя си докога ли ще издържат нервите на някой, от който зависи...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 21 ное 2011 20:18

Плюха по Кольо Спасов,но май усетих на мача лека носталгия по времето му като треньор.Все пак 3-то място и финал за купата,което сега изглежда малко вероятно. ;)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 ное 2011 22:26

moreto vn написа:Плюха по Кольо Спасов,но май усетих на мача лека носталгия по времето му като треньор.Все пак 3-то място и финал за купата,което сега изглежда малко вероятно. ;)

Сгрешил си. :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 21 ное 2011 22:32

ShooterMan написа:1.Генов СЕ доказа,с никакъв отбор дефакто завърши 4-ти,просто НИКАКВАТА подкрепа от ръководството доведе до там,че се позволи на ПАЛЯЧО като Антон Генов да ОГРАБИ Черно Море и да прати в УЕФА Локо Сф!При едно нормално ръководство този мач щеше да бъде свирен от ЧУЖД рефер,за което апелирах МЕСЕЦ преди мача и при чуждия арбитър им късахме задниците без проблеми!

1. И за равенството с Монтана ръководството ни и БФС са виновни ... просто Локотата бяха малко по-слаби от нас ... ама малко.
2. Посещаемост? На Тича? Ти на мачовете ли ходиш или четеш сайтовете със "статистиката"?! Ако тебе те задоволява да имаме статистически повече зрители от софийските грандове ЛокоСф и Славия или от отбори, от градове с население един стадион ... мене не!
Играта ни последните 10 мача е по-добра от времето на Велизар? Как я измери? По спечелените точки или по броя вкарани голове на Тича? За 5 мача имаме 3 гола (един от пряк свободен и един с Дончовия корем). И не си спомням да сме се скъсали да пропускаме, потрошили гредите или направили противников вратар герой ... Гледах ЛокоПд с Миньор - та ДаниГ даде повече пасове отколкото Божилов за целия полусезон бре!!! А Електричката отправи повече удари от Дончо в цялата ми кариерата сигурно.
Да, и аз мисля, че Генов е по-добър треньор от Велизар, но според мене проблема му е, че го е страх да не падне с много ... и вечното катеначо ни носи повече негативи до момента. Не ти ли направи впечатление как момчетата на Светкавица "горяха" в мача ... за разлика от селекцията на Генов. Дали това не е пак негово задължение, а?
И за последно - не мисля, че тук има някой, който ходи на мач, за да гледа Генов :-) че да търсиш връзка между него и посещаемостта.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 ное 2011 23:52

Кога наш мач е бил свирен от чужд рефер и кой си ти, че някой да се съобразява, и да обръща внимание на мнението ти написано във някакъв форум

Сещам се за един,финал за Купата на България с ЦСКА,когато случайно или не,но Черно Море получи цели 2 дузпи срещу чобаните в червено!!!А сега ми кажи,кога провинциален отбор е бил 2 дузпи срещу ЦСКА?А кой съм,че да се съобразява някой с мен-еми фен обикновен съм,но както се доказа...за едно-две неща да се беше съобразил някой с мене и Черно Море щеше да играе в ЕКТ!Мнението ми може да е всякакво,но далеч преди старта на полусезона предвидих кои ще са крайъгълните мачове,какво трябва да направим и къде да натиснем...говоря за мача с Литекс на Тича,когато вместо да ги заритаме с брадвите до кокал,докато се усетят,че имат 8 точки аванс и не си струва да рискуват жовота си на Тича...ние излязахме като мишоци и логично паднахме с 0:1 като се поразиграха Литекс второто полувреме!А това беше мач в който БЯХА ГОТОВИ да дадат точка и дори 3 при една по-различна наша стратегия,тогава казах да се грабват телата,а не да се пробват тактики,ако един,само един беше разбрал-този мач беше 100% наш и тези точки решаваха борбата още там!Втория беше гостуването на слабака Локо Сф,който през всичките си домакинства вървеше с дузпи и преки на пеналтовете - Академик Сф,Пирин,те мач нямаха без съдийска аванта и тъпана го биех като глашатай месец преди мача,дори писмо пратих на Красимир Николов,пак месец по-рано,че не вземат ли мерки ни чака точно това!Ей Богу,не ме послуша никой!Да,никой не съм в клуба,но пак ще се повторя-за едно нещо да ме бяха послушали,на мейла ми до Николов да бяха обърнали внимание....НИКОГА този селски Гигов отбор нямаше да завърши пред нас,ама НИКОГА!Не,че се самоизтъквам,не ме разбирай погрешно,но ако аз ръководех този клуб отборче като това на дългоносия Марчо щеше да е минимум 10 точки зад нас и само като видя програмата по средата на сезона мога да преценя тука тука и тука чужд рефер и чао на палячовци като Гигов и Динев....и още нещо,може да не ми обръщат внимание на мненията и мейлите,но АКО ме слушаха смешници като Дани Г,Ели Маркес,Дончо,мончо,Адемар...никога нямаше да са в Черно Море!!!Писах на Красимир Николов пак,когато всички бяха тук накуп,че от тези палячовци ефекта на престоя им ще бъде нулев,слаби класирания и,че всеки един ще си заминава като свободен агент,практически пропилени години и време,хем нищо ненаправил,хем спрял юношите ни...ако шматката Николов ги пращаше да шефовете нямаше да подскачате като изголавени срещу Дончо оня ден,защото той просто нямаше да е в този отбор.И междудругото там на стадиона си го аплодирам и него и другите паляци,а ги критикувам тук и там при Николов....докато мнозина многознайковци тука се правят на мъжкарчета,а като отидат на стадиона заливат играчите с псувни и хули докато им се налее оловото в и без това бездарните крака.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

motion_man2
Контакти:

Мнениеот motion_man2 » 22 ное 2011 16:52

[quote="ShooterMan"][/quote]

И от Николов какво искаш да стори? Да рипне като попарен и да нарежда на Генов? А Генов да рипне веднага в съблекалнята: "Айде, момчета, от форума излязоха последните нареждания..."?
Не знам защо смяташ този форум за някаква кой-знае каква трибуна - не само че хора от клуба трябва да ти четат мненията, ами и да се съобразяват с тях, че и съответните мерки да предприемат, за да ти изпълнят желанията.
Не знам защо смяташ и мненията си за кой-знае колко безгрешни. Колкото верни неща си написал тук , толкова са и грешните.

И ти не ме разбирай погрешно, надали има човек от форума, който да не си е мислил "какво бих могъл да направя ако...". Само че явно ти си единствения, който взима виртуалните си словоизлияния толкова на сериозно и се изживява като 'глас на народа' и някакъв гениален специалист.
С мейлове работата няма да стане, съмнява ме някоя от пощите в официалния сайт да е отваряна някога, всички знаем как се работи в това ръководство. Така че остава или да ги търсиш за разговор очи в очи, или да изкараш някой друг милион и да купиш клуба.
www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!

Ф.К.Ч.М.

Върни се в “Черно море”