Черно море-Черноморец - 0:2

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Re: Черно море-Черноморец

Мнениеот piconero » 02 окт 2011 00:41

Като,че ли ще ни трябва един Барези /надявам си го помните все още :) ? и ще си решим всички проблеми :mrgreen:

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Мнениеот moras70 » 02 окт 2011 10:06

piconero написа:Като,че ли ще ни трябва един Барези /надявам си го помните все още :) ? и ще си решим всички проблеми :mrgreen:

проблемите ще се решат,когато ТИМ отпуснат пари за трансфери....значи никога.Погледнете трансферите,които направихме,колко пари сме дали.Даже за паломино само 40000 дадохме
Варна мрази софия

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 02 окт 2011 10:51

Отдавна трябваше да сложат Херо за треньор, ама ТИМ нe искат да дават пари за треньор, нито за играчи, дано поне не сменят Стефан Генов след очертаващата се нова загуба през следващия кръг, че едва ли ще цъфнем и вържеш с треньор - Емануел Луканов...по-добре да го задържат, мъчи се да направи отбор без пари за трансфери, но се вижда колко е трудно...Ние очакахме подобно нещо след като видяхме каква селекция се направи, изнендващото беше силния ни старт и 4-ри поредни победи, но сега всичко си дойде на мястото, с такава посредствена селекция - толкова, изключвам само Паломино, всички останали, които взехме са на ниво Монтана и Видима, няма как да стане...Трябва една чистка, че не виждам и за ''план 2013'' с такива футболисти как ще се класираме за ЕКТ, трябва да останат само Пиргов, Жоро Илиев, Миро Манолов, Паломино, Камазола, Александров и някои от по-младите и юношите, всички останали по Калиакри, Бероета, Видими, Светкавици и така...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 02 окт 2011 11:39

Много глупаво защото Локо СФ,Локо ПД и Черномреоц са едни не толква добри даже постредствени отбори..но и ние не сме по различни а явно в момента и по слаби
Трябват класни играчи поне 2-3 сега.Крило класно може би и офанзивен пулозащитник Марселиньо Гаргоров такъв тип
Ние не си подаваме а това в момента е печеливща стратегия..куца играта чакат се индивидуални действия ама нямаме Роналдо при нас
Дончо може още утре да го освободят..този прави 1 ма4 и 15 ма4а не играе колко да го чакаме още
Също така да оставя Капитанов и Румен и да маха всички млади защото явно нестават.Трябва да си избере Румен или Марчев кой да остави и без това няма да играят редовно тука така е навсякаде
по добре да се развиват да играят редовно
Но като цяло няма как крилата да играят при условие че куца самата игра..няма пасове само 50 метрови дълги подавания нямам идея какво стана след Литекс..
Прави ми впечатление че с Лудогорец най-вече и тука с Черноморец свирят малко тенденциозно.Особено вчера бяха неадекватни съдийте

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 02 окт 2011 12:05

От мач на мач, затъваме в дебрите на посредствеността!!! Не знам какво право имаме да коментираме колко слаби и посредствени са Локо Пд и Сф и т.н.т. след като моряците не показват нищо от това което показаха на мача с Левски?!!! Много съм объркан и аз, както и повечето от вас предполагам! Не мога да разбера какво накара тези момчета да не показват и 5% от играта която показаха във втория кръг,... а именно щом са могли да играят тогава на такова ниво, значи могат,... а сега защо не го правят,....... :roll: , не знам наистина?!! А за мача с Черноморец какво ...вяла защита, нестабилни халфове,....и никакво нападение,..УЖАС :cry: :cry: ,
ПП:..дано да забравим по скоро последните 4 кръга от първенството и да коментираме новооткритите таланти от школата( примерно) !

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 02 окт 2011 16:06

Няма типичен конструктивен атакуващ халф-да иска топката,да я задържа да я подава в точния момент.Сега топката се подава на Ж.Илиев,той веднага му я връща обратно,същото е и с Божилов.Лесно се губи топката напред и после всичко пада върху Александър Алесксандров и Пиргов.Кога на Тича ще видим един изграден атакуващ стил на игра?За какво я подържат тази юношеска школа,като не се разчита на тези наши момчета,а се водят момчета от Пловдив,които ст.тренъора познавал добре?Какво толкова е доброто и на Камазола,който някои толкова възхваляват?
Черно море-първият шампион по футбол в България

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно море-Черноморец - 0:2

Мнениеот ShooterMan » 02 окт 2011 21:38

С това,че Камазола разиграва спокойно топката в нашето поле и я губи много много рядко,а пред нашето поле-да не кажа дори никога.Това ни прави спокойни и стабилни.Освен това има много чиста игра и отлично позициониране-огромен плюс,защото фаловете на играчи на неговия пост са почти редовно едни много опасни преки свободни удари.За това колко полезен е Камазола изобщо няма какво да спорим,той е класа над Димов,над Наката,над Рикардо,най-добрия дефанзивен халф който аз съм виждал в Черно Море.Единствения му недостатък е,че няма никакъв удар-нито далечен,нито близък...А за плеймейкъра беше ясно,че ни трябва,не се взе.Онзи слух за Тиаго Фрейтас не знам какво беше,но май трябваше да е реалност.Нужен е наследник на Кривия :(
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 окт 2011 21:45

Тиаго Фрейтас е контузен, и се е върнал в отбора си в момента.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 02 окт 2011 21:46

Сега като видях какви ни е прогамата в следващите кръгове, не ми се мисли - отиваме на Калярито, домакини на Цска после, гости на Локо Пд :? дали скоро ще вкараме гол :shock:
Последна промяна от Mourinio на 02 окт 2011 21:50, променено общо 4 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 окт 2011 21:48

Може да бием с автогол :mrgreen: !!!

Върни се в “Черно море”