02.10, 21:00 Литекс Ловеч - Черно море Варна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The Sailor Man

Re: 02.10, 21:00 Литекс Ловеч - Черно море Варна

Мнениеот The Sailor Man » 02 окт 2010 22:49

Междудругото Тошко колкото пъти пипна топката беше много смислено и създаде опасност.Особено онзи финт и спринта до аута,качи я на главата на Божилов,по-рано трябваше да влезе,но уви.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Reckless

Мнениеот Reckless » 02 окт 2010 22:51

The Sailor Man написа:Прекалено назад играехме,това е.Изравнихме и пак назад...

+1

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2010 22:53

Ако не друго, то поне новите национали се отчетоха с по един гол, който неминуемо ще вдигне самочувствието им ( и цената :mrgreen: ) . Само че негрото за малко да ни остави с един национал по-малко.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 02 окт 2010 22:53

Определено не заслужавахме победата днес.Литекс са класен отбор,без загуба,играха у дома.
Жоро ако беше вкарал,не се знаеше обаче....

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Мнениеот moras70 » 02 окт 2010 22:54

The Sailor Man написа:Междудругото Тошко колкото пъти пипна топката беше много смислено и създаде опасност.Особено онзи финт и спринта до аута,качи я на главата на Божилов,по-рано трябваше да влезе,но уви.

прав си но не зависи от нас.....не редим ние отбора
Варна мрази софия

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 окт 2010 22:59

Имаше дузпа за Ч.море за събаряне на Сашко!Спомнете си,че при абсолютно същата ситуация свиреха дузпа срещу Ч.Море за фал на Бачев миналата година в мача с Локо Пд :!:

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 02 окт 2010 23:00

Жоро никак не игра добре днес,но това беше защото играеше прекалено назад за сметка на мухата Георгиев,който нищо не направи.Като цяло бяхме слаби и загубата е закономерна.Да се отбраняваме 90 минути е глупаво и обречено на неуспех,особено срещу съперник който има отлични изпълнители на статичните положения.Влизането на Адамар и Будинов беше безсмислено.Отиграванията на последния бяха отчайващи.Ах как липсва Миро Манолов...Тошко показа хубави неща и рейдове,2-3 развинти Бодуров,но къде ти,той трябваше да е титуляр,а Ели Маркес вдясно,пред Сашо,да помага,защото Юруков вдясно не само не помогна на Сашо,по-зле,той беше другия най-слаб наш,но поради непривичния пост и задачи.Общо взето объркан мач.Ели отдясно,Тошко вляво и нямаше да имаме тези проблеми с Дока и Том :x
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 окт 2010 23:17

Sole написа:Имаше дузпа за Ч.море за събаряне на Сашко!Спомнете си,че при абсолютно същата ситуация свиреха дузпа срещу Ч.Море за фал на Бачев миналата година в мача с Локо Пд :!:

Айде стига с тези претенции наистина! Всеки мач има претенции! :evil: Според мен нямаше никаква дузпа!
И ни надиграха по всички показатели днес!

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 02 окт 2010 23:29

Искам да стане ясно....НЯМАМЕ никакви претенции към Ахмед Ахмед!Заедно с Генов от мача ни със Сливен определям съдийството като акуратно,стриктно и по всички правила за водене на мача.Първо Сашо му избиха топката и второ имаше късмет,че не опита да преиграва и да се търкаля,защото Ахмед щеше да го изгони.Второ-при дузпата Сашко беше с гръб,но ударът беше към врата ни,еми чиста дузпа.Илко излезе на 2 метра напаред - абсолютно нарушение.Само с едно мога да се съглася - че не така се свири примерно на Левски,ЦСКА или Локо Сф,помним примерно,че ЦСКА не бе санкциониран с дузпа в Сливен за волейбола на Акуаро,а за левски - за тях дори не искам да говоря.Но и друго искам да кажа....Литекс ни надигра тотално не за друго,а заради безобразно наредения отбор днес.Какви бяха тези постове,Юрука беше статист и неефективен,Георгиев-той изобщо не трябваше да почва мача.И по двата фланга беше задължително да има бързи халфове,които да помагат на бековете ни.Това днес го казах 1000 пъти,елементарно нещо и ни пробиват като първокласници,а ако бяхме затворили крилата просто нямаше начин да загубим.Димов обезличи Сандриньо,те нямаха никаква игра освен влизанията на Дока и Том,но ние ги направихме смъртоносни.Чичовото много добре ни прецака,по-точно ние се прецакахме сами.Не се прави така просто,язък,защото виждаме,че нашите наистина се раздават,но това няма как да даде плод при тотално сбърканите постове,поне 5 човека днес не знаеха къде се намират....Елито как да центрира отляво-нула,Юрука не само не центрира,не помагаше на Сашо и в резултат - 2 гола по вина на Сашови фалове - нула,Даниел Г - нула,Жоро Илиев - дръпнат назад изобщо не е тази сила,която е напред-и той зле...Пиргов също,но какво?При тая канонада от центрирания и фалове от по 20 метра всеки вратар ще сбърка.

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 02 окт 2010 23:31

Не мога да проумея как много хора се заблуждават че с тоя треньор и отбор може да се борим за челни места.

Върни се в “Черно море”