Убийствена конкуренция в защитата... обаче нямаме национал:)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Убийствена конкуренция в защитата... обаче нямаме национал:)

Мнениеот garfild8 » 04 мар 2010 18:32

Отличен коментар Весо.Напълно подкрепям,ама трябва някой да го прочете и осмисли,това което казваш.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 04 мар 2010 19:15

Четат колега,но не мислят.Там е проблема.А и са прекалено пролевскарски-процесекарски настроени.Сякаш националния трябва да е съставен само от тези два отбора.Така им вмени партията навремето и така ще си отидат от този свят.С промити мозъци и неадекватно мислене.Лошото е че с тези си действия продължават да бъркат цялата държава.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 04 мар 2010 21:15

Не се ядосвайте, той Велизар каза къде е истината - "МАЧКАЙТЕ" пък те ще започнат да ги викат! Като размажем ЦСКА и Левски, тогава ще прогледнат всички, така широко ще отворят очи, че нищо няма да им убягва!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 05 мар 2010 07:58

venitos написа:Не се ядосвайте, той Велизар каза къде е истината - "МАЧКАЙТЕ" пък те ще започнат да ги викат! Като размажем ЦСКА и Левски, тогава ще прогледнат всички, така широко ще отворят очи, че нищо няма да им убягва!!!

Така е,"бий за да те уважават".
Само дето от един отбор,след едно размазване реваха "съдияааааата....съдияааааата...".
Сега,след боя в Полша чуваме :
"Не ни обичате достатъчно"."Много грешки в ЗАЩИТА"
Пак няма да им уври главата. :)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 05 мар 2010 11:13

Забрави времето,колко е лошо/запазена марка на синоптика/,терена бил нива,ама поляците се приспособили по бързо и поради тази причина не сме разкрили по големия си потенциал,защото сме по техничния отбор!!!???А като играем на добри терени,ни се случват едни други неща.Абе с две думи -или съдията ********,или Бог е против нас.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

kenny
Контакти:

Мнениеот kenny » 05 мар 2010 12:06

зелено-бяло написа:
venitos написа:Не се ядосвайте, той Велизар каза къде е истината - "МАЧКАЙТЕ" пък те ще започнат да ги викат! Като размажем ЦСКА и Левски, тогава ще прогледнат всички, така широко ще отворят очи, че нищо няма да им убягва!!!

Така е,"бий за да те уважават".
Само дето от един отбор,след едно размазване реваха "съдияааааата....съдияааааата...".
Сега,след боя в Полша чуваме :
"Не ни обичате достатъчно"."Много грешки в ЗАЩИТА"
Пак няма да им уври главата. :)

Ето затова най-удачен вариант за националния беше тренер от чужбина. Нямаше да робува на шопския девиз: "от мойто, по-убаво нема". Щеше да обикаля страната всеки кръг и да е по стадионите като Капело. Или поне щеше да си е изградил система от скаути и да следи ситуацията из цялата А група. Ето един пресен пример от мача с Полша. Треньорът им бе повикал трима играча от предпоследния в лигата им. И коментаторът вика, че това било "интересен факт за отбелязване". Ами интересен е за него, в белият свят такава практика е нормална. Тук робуването на предразсъдъци е достигнало някакво невероятно ниво. И е редно да отбележем, че сега не става дума само за Александров. Има и други момчета в А група, които заслужават да им се даде шанс, но ако не си син, червен или ако не играеш в чужбина няма как да стане. Като играенето в чужбина бе издигнато в някакъв култ от Стоилов. А то какво? Сякаш от Велизар Димитров, Чавдар Янков, Благой Георгиев нямат по-добри варианти в А група? Стигна до там да вика Димитър Макриев, а не поне Камбуров по онова време.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 06 мар 2010 10:27

Искам да ви споделя мои кратки очерци от видяната поредна трагедия навръх 3-ти март.Започвам от защитата - 20 паса зад гърба им,еееееее напрво нямам думи,а съвсем избеснявам като знам,че Сашко тук е направо виртуоз,не помня да е изпадал в подобна детинска ситуация от някакъв дълъг 40 метров пас.Но Сашко като цяло няма грешка,особено обаче при такива дълги подавания зад гърба си-никога не ги пуска,а ако случайно мине такава топка не през него,а пред колегата му с бързината си догонва нападателя и покрива грешката.Всеки мач на Черно Море покрива поне 3-4 сериозни грешки в отбрана.Иванчо Русия не знаеше къде се намира,Миневи не ги коментирам,те са смешни дори в България,така,че го очаквахме.Пламен Николов?Има ли смисъл да говорим?Сърмов - тоя е класи под Дани Димов в чисто дефанзивен план,а напред-кръгла нула,докато Дани може и гради всяка атака,всеки тънък пас,а дългите подавания(които явно е научил от Кривчо) са му брилянтни.Да ви напомням ли какво се случи в прекия сблъсък между двамата + Тасевски и Пардон?Жалкото е,че Мърди продължава да обслужва интереси и по-лошото-да лъже нагло!Кажете кой бе,кой е силен,Полша ли е силен отбор бе?Ще се пукна от смях,Полша имат един от най-слабите си и смотани национални отбори от много години насам и звездата им е резервата на Ван Дер Саар на Манчестър Юнайтед,т.е. вратаря,дори като домакини срещу слабаци като нас играят предпазливо и на контра.Не знам какво ще става с тая България,но знам горе-долу сценария - размазват ни Англия като за старт-не правим трагедии,падаме като гости на някой от по-слабите-Уелс-случайно,приемаме Швейцария,надуват ни гайдите и онези посерковци си хвърлят оставките след 3- поредни загуби,поемат вината и т.н.....но България в крайна сметка е аут и пак провалена от долнопробните мизерни интереси на оста Левски-ЦСКА-Гриша Ганчев,защото никога недоразумения от Сърмов,Минев В.,Минев Й.,Вуйчовото,Иванушка Глупака,Пламен Николов и Костадин Стоянов не биха били близо даже до Националния отбор.Никакъв шанс.Е,успяхме да пласираме Иванушка глупавия и Вуйчовото в Русия,пратихме сина ли беше,племенника ли там във Васлуй.....че дори правим нагли безочливи подмятания да върнем дъртите - Кишиша,Коловати,Томашич....аз викам да се помолим на Краси Балъков да обуе бутонките...ама то ако ги обуе съвсем ще стане за резил отборчето на Мърди :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 06 мар 2010 11:32

Стрелец,поста ти ме накара,пак да направя едно сравнение,между нашата защита и тази на националите.Онова което гледах в понеделник и това във Варшава,единственото общо е това че се говори за защита и вратар.Играчи като Пиргов и Сашко Шерифа,са необходими за А отбора,както и Дани Димов.Това е як,сработен гръбнак,който много помага на отбора ни.Може на теория на помогне на националния,ама няма кой да ги види и да им даде шанс.
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 06 мар 2010 22:19

Така е защото Мъри не вижда по далеч от носа си и вика само футболисти от столицата.А Сашко,Пиргов че дори и Димов ще паснат идеално в националния.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 06 мар 2010 22:30

Днес друг мърдюв национал-връзкар - Костадинчо Стоянов - развинтен и навит на осморка от Искрен Посаров от Берое.Ако забелязахте това момче Писаров луд го направи,луд,и добре,че Генов беше с червена риза отдолу с петолъчка,защото трябваше да го изгони до 30 минута Коцето Стоянов...и тоя ще е национал,ще спира англичаните,ще ни класира на Европейско?СМЯХ :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”