Славия - Черно море/3 кръг/02.08.2015/18:30ч/

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Re: Славия - Черно море/3 кръг/02.08.2015/18:30ч/

Мнениеот bojo0o0o94 » 02 авг 2015 22:19

КироВарна написа:ЧЕСТИТА ПОБЕДА МОРЯЦИ,беше ни много нужна!!!Аз специално вярвах,(както винаги)че ще победим.Радвах се на журналистическите раздувки от преди мача,че Славия били лидер,че ще гонят място в тройката и нам кво си,и нам що си!!!Както в случая с Левски,това беше вода в нашата мелница!Очевидно беше,че белите в първите два мача победиха аутсайдерите в А група,при това с късмет!!!Същия този късмет,който на нас днес ни изневери.....няколко пъти!За щастие победихме,а късмета веднъж взема....друг път дава!!!Дано,след като днес ни взе......срещу сините многознайковци да ни върне повече!!!Тази победа трябва да донесе малко спокойствие,което и днес се видя....ни липсваше!Много ме радва ТРАЯН ТРАЯНОВ,който пак игра на високо ниво и се превърна в част от гереспоменатото спокойствие!!!Всички наши момчета играха добре!Според мен най-тежко беше на бековете!Манзоро е единственият футболист на Славия,от висока класа!Не подценявам другите,но беше ясно че от неговото неутрализиране,до голяма степен ще зависи играта на целият бял отбор!!!Той игра в повечето от времето срещу СТЕФАН СТАНЧЕВ,който се справи прекрасно!!!Хубаво беше,че голът беше вкаран от ВИЛИЯН БИЖЕВ !!!Момчето има нужда от такива моменти!!!ЖИВКО ПЕТКОВ влезе като най-неочакваната смяна,в историята на световния футбол!!!Типично в КОЛЬОВ стил и едва не вкара.....греда!!! И пак се връщаме на късмета!!!Или не!!!За късмета вече споменахме....я по добре да си говорим за стилът на АДМИРАЛА !!!Гонят му човек,а той пази резултат пускайки втори централен нападател.....оставайки с един централен защитник!!!Има една мъдра поговорка,че най-добрата защита е нападението!!!Всички я повтарят,но малцина имат топки да я прилагат!!!КОЛЬО обаче явно е измислил тази поговорка!!!Благодарение на активната ни нападателна игра,офанзивните футболисти на Славия трудно стигаха до вратата на ЧЕРНО МОРЕ!!!А ние имахме поне още пет чисти положения за гол!!!Но късмета.....пардон,за късмета вече писах!!!Я да погледнем към съдиите!!!А бе какво е това чудо бе???От къде ги намират тия?МЕХДИ БУРАБИЯ го изгонваш,защото е ритнал Фонсека....добре,правилно!!!А това,че Фонсека го удря с юмрук в лицето....го видя даже софийския коментатор!!!А знаем,че зад словосъчетанието "софийски коментатор",се крие много сложно понятие!!!Това е мазно,хлъзгаво същество,чиято основна задача е да замазва съдийските аванти за софийските отбори!!!Малко след това,същия този Фонсека дръпна за фланелката МАТИАС КУРЬОР !!!Като истински МОРЯК,нашето момче не падна,но след приключване на атаката,съдията беше длъжен да покаже ЖК на защитника!!!Значи само за 5 минути,на Фонсека му бяха спестени 2 картона!!!А ние бяхме нашарени....познайте защо?Дали не е защото имаме мач с един отбор,дето понамирисва на обор?И непременно,трябваше да бъде изгонен някой от основните ни футболисти!!!Майната му!!!Каквото било,било!!!Срещу Левски,всички на ТИЧА !!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Тоя не беше Карлос Фонсека, а Диего Фераресо. Фонсека е при Херо в Казакстан.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 авг 2015 23:52

Поуката от този мач: Не значи,че като си с класа над противника трябва да се лигавиш на празна врата!
Иначе организацията със съдийството в този мач си беше напълно резонно, както всеки път преди мач с "Левски" :!: Тази организация в държавното синьо отборче е от години наред и почива на 4 основни направления: 1. Пращат се правилните съдии които да подготвят от предния мач съперника на "Левски" с жълти и червени картони. 2. Отбора на народа без съдиите си не излиза на терена. 3. Винаги търсят да хванат "троянски кон" от играчите на съперника. 4. Бясна и гнусна шопска медийна кампания срещу съперника на "Левски" непосредствено преди мача им.
Последна промяна от Iceberg на 03 авг 2015 00:33, променено общо 1 път.
Причина: т.9

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 02 авг 2015 23:57

Съгласен съм с коментара на Киро,като изключим грешката с Фонсека. Очаквах победа с поне два гола,но нашите бяха "заложили" на победа с 1:0 и направиха дори невъзможното за да ме опровергаят и не вкараха втори гол.От психологическа гледна точка много ценна победа.Вече потеглихме и сладките преживявания ще се увеличат. Тролът,който си запълва изпразения от смисъл живот не е никакъв Мишо,който някои си мислят,че познават. Този ви базика,като пише глупости. Влизате в дискусии с него,а той сигурно се залива от смях. Това е комплексиран човек с безкрайно много свободно време. Писането във форуми му спомага да оцелява. Може да е беройското санди. "По улиците взеха да ме спират хора" и казват разбра ли, че във форума на гонг за Черно Море се е появил олигофрен с много регистрации. Отговарям им знам, но какво да се прави трябва да го изтърпим, защото болните не са само в София на 4 километър, те са " на всеки километър" за да поддържат нивото.

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 03 авг 2015 00:46

Наистина понякога ме заливате от смях с глупостите си, но нека говорим за футбол. Игрово сме много зле!Много нерви изхабих днес., за разбора ми - търпение, утре.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 03 авг 2015 08:22

kapacitet написа:Наистина понякога ме заливате от смях с глупостите си, но нека говорим за футбол. Игрово сме много зле!Много нерви изхабих днес., за разбора ми - търпение, утре.

Ако кажеш на всеослушание,кой те храни последните 20 години,ще ти повярваме че си Мишо/защото аз зная кой храни истинският Мишо/.Иначе си оставаш долен,гнусен,гаден ПЛЕБЕЙ.И ако обичаш-спести ни разбора си след мача.Прочетохме този преди мача със Славия,който бяхме загубили.Не знам какви глупости ще трябва да напишеш сега,за да потвърдиш факта,че и грам не разбираш от футбол.Има само един,който разбира по малко и от теб-санди глупака.
п.п.Обръщам се към колегите-ако има някой който да може да локализира тази гадина с многото никове,моля да го направи.Не бих се учудил,ако пише от "махлата".
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 03 авг 2015 08:53

bojo0o0o94 написа:
КироВарна написа:ЧЕСТИТА ПОБЕДА МОРЯЦИ,беше ни много нужна!!!Аз специално вярвах,(както винаги)че ще победим.Радвах се на журналистическите раздувки от преди мача,че Славия били лидер,че ще гонят място в тройката и нам кво си,и нам що си!!!Както в случая с Левски,това беше вода в нашата мелница!Очевидно беше,че белите в първите два мача победиха аутсайдерите в А група,при това с късмет!!!Същия този късмет,който на нас днес ни изневери.....няколко пъти!За щастие победихме,а късмета веднъж взема....друг път дава!!!Дано,след като днес ни взе......срещу сините многознайковци да ни върне повече!!!Тази победа трябва да донесе малко спокойствие,което и днес се видя....ни липсваше!Много ме радва ТРАЯН ТРАЯНОВ,който пак игра на високо ниво и се превърна в част от гереспоменатото спокойствие!!!Всички наши момчета играха добре!Според мен най-тежко беше на бековете!Манзоро е единственият футболист на Славия,от висока класа!Не подценявам другите,но беше ясно че от неговото неутрализиране,до голяма степен ще зависи играта на целият бял отбор!!!Той игра в повечето от времето срещу СТЕФАН СТАНЧЕВ,който се справи прекрасно!!!Хубаво беше,че голът беше вкаран от ВИЛИЯН БИЖЕВ !!!Момчето има нужда от такива моменти!!!ЖИВКО ПЕТКОВ влезе като най-неочакваната смяна,в историята на световния футбол!!!Типично в КОЛЬОВ стил и едва не вкара.....греда!!! И пак се връщаме на късмета!!!Или не!!!За късмета вече споменахме....я по добре да си говорим за стилът на АДМИРАЛА !!!Гонят му човек,а той пази резултат пускайки втори централен нападател.....оставайки с един централен защитник!!!Има една мъдра поговорка,че най-добрата защита е нападението!!!Всички я повтарят,но малцина имат топки да я прилагат!!!КОЛЬО обаче явно е измислил тази поговорка!!!Благодарение на активната ни нападателна игра,офанзивните футболисти на Славия трудно стигаха до вратата на ЧЕРНО МОРЕ!!!А ние имахме поне още пет чисти положения за гол!!!Но късмета.....пардон,за късмета вече писах!!!Я да погледнем към съдиите!!!А бе какво е това чудо бе???От къде ги намират тия?МЕХДИ БУРАБИЯ го изгонваш,защото е ритнал Фонсека....добре,правилно!!!А това,че Фонсека го удря с юмрук в лицето....го видя даже софийския коментатор!!!А знаем,че зад словосъчетанието "софийски коментатор",се крие много сложно понятие!!!Това е мазно,хлъзгаво същество,чиято основна задача е да замазва съдийските аванти за софийските отбори!!!Малко след това,същия този Фонсека дръпна за фланелката МАТИАС КУРЬОР !!!Като истински МОРЯК,нашето момче не падна,но след приключване на атаката,съдията беше длъжен да покаже ЖК на защитника!!!Значи само за 5 минути,на Фонсека му бяха спестени 2 картона!!!А ние бяхме нашарени....познайте защо?Дали не е защото имаме мач с един отбор,дето понамирисва на обор?И непременно,трябваше да бъде изгонен някой от основните ни футболисти!!!Майната му!!!Каквото било,било!!!Срещу Левски,всички на ТИЧА !!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Тоя не беше Карлос Фонсека, а Диего Фераресо. Фонсека е при Херо в Казакстан.

Извинявам се за грешката!!!Единственото ми оправдание е,че след толкова грешки на нашите пред гола.....аз поех част от малшанса!!!Надявам се срещу Левски и аз,и играчите да не грешим!!!Особено играчите,че техните пропуски са важни!!!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 03 авг 2015 10:22

Отчайващ мач, много нерви изхабих. Дано Кольо пие 2 мастики и ошамари футболерите още в автобуса.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 авг 2015 10:40

Кролик написа:Отчайващ мач, много нерви изхабих. Дано Кольо пие 2 мастики и ошамари футболерите още в автобуса.

Хахахаххха, култов Кролик, както винаги! И аз през цялото второ полувреме, след всеки наш фрапантен пропуск си мислех:" Който не вкара, ще му вкарат" И изтръпнах на два пъти.. Просто се подиграхме с футбола, през повечето време на полувремето! То не бяха пропуски, то не бяха глупости, но все пак победихме, а трябваше да ги отнесем яко. Шамари.. не знам ще има ли ;) , но трябва сериозно да се замислят всички!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 03 авг 2015 11:16

Iceberg написа:
Кролик написа:Отчайващ мач, много нерви изхабих. Дано Кольо пие 2 мастики и ошамари футболерите още в автобуса.

Хахахаххха, култов Кролик, както винаги! И аз през цялото второ полувреме, след всеки наш фрапантен пропуск си мислех:" Който не вкара, ще му вкарат" И изтръпнах на два пъти.. Просто се подиграхме с футбола, през повечето време на полувремето! То не бяха пропуски, то не бяха глупости, но все пак победихме, а трябваше да ги отнесем яко. Шамари.. не знам ще има ли ;) , но трябва сериозно да се замислят всички!

Той гола в нашата врата се печеше, ама и Славия като сините в Бургас не можеха да ни уцелят вратата...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 03 авг 2015 13:39

Заслужена победа за вас, честитя ви я :) За съжаление вече наистина станаха загубите от вас. Доста пропуски направихте, които можеха накрая да ви и костват и много. Излишно много жълти картони и нерви в мача. Ние имахме желание, но нямаме класа, това е. Успех на Черно море желая 8-)
Изображение

Върни се в “Черно море”