Симеонов може да си тръгва лятото заедно с Християн Попов и Дърваря (Божилов) естествено! Не ми се иска да го казвам но....ако в бъдеще Фернандес няма да играе на НЕГОВАТА позиция зад нападателя по-добре и той да си ходи... Миро Манолов тъкмо влезе във форма и започна да мачка и ... дано след като се оправи да е на същото високо ниво на което беше през цялата пролет...иначе много кофти ситуация! Паломино... какво ще правим с този футболист не знам...има потенциал НО тези контузии и повечето мачове без настроение и не прави нищо ...ако се намери по-добър нападател да си заминава! Петър Денчев трябва да изиграе поне още един полусезон,за да се реши окончателно дали става или не!
Общо взето има много неща за които трябва да се говори но от празни приказки няма смисъл! Има смисъл само от наливане на пари в отбора,купуване на качествени играчи,изграждане на нов стадион (или ремонт на ТИЧА) и всякакви подобни работи които вдигат нивото на отбора ни !
ПС --> Дончо в последните мачове (в които игра) ми хареса....дано обаче не е зареди борбата му за нов договор и след като подпише пак да наблюдаваме познатата гледка...