Миньор Пк - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Миньор Пк - Черно море
Е ко играем...?? С кого играем ..?? не мога да разбера...??? Най-силния отбор в Бг ли е Минюро..???? че бавим ,печелим време....?? Докога тези футболисти ще се лигавят на терена. Защо пак трябва да треперим до последно. ??? Петър Денчев да не играе срещу Барселона днеска че бави топката..?? Смешни и жалки са. Затова ще ме изкефи Минюрите да изравнят..... Генов ..ти си една мишка това е.. пълен смешник..Извинявам се но много съм нервен. Срещу Ботев не се нервих толкова колкото сега...
Силно първо и слабо второ полувреме за нас.
Това беше мача днес.
Това беше мача днес.
Важни 3 точки за нас! Славия паднаха това е хубаво 

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Браво много добра победа.Все пак не побеждаваме всеки път навън.Имахме и положения,но имахме и шанс с гредите и недадените 1-2 дузпи на Миньор..
chelseabg написа:Браво много добра победа.Все пак не побеждаваме всеки път навън.Имахме и положения,но имахме и шанс с гредите и недадените 1-2 дузпи на Миньор..
Къде видя цели 2 за Миньор?
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Бихме в Перник, това ми стига за да съм доволен.
-
- Контакти:
Когато биеш като гост винаги е супер!!!Честита победа,много смешни коментари по-горе как щели да се изкефят някои Миньор да изравнял....демек Черно Море да не бие,това ли е целта?Че после треньор това,играчите онова!В Перник винаги е трудно,не се сещам други да се бродирали на терена,Левски би 0:1 също там с 300 зора и далеч по-незаслужено от нас днес.Не забравяйте,че това е СТАРТ-а на полусезона и е хубаво да трупаме точките така,защото Славия пада,Черноморец пада,ЦСКА почти без лиценз,остава да се счепкаме с Локо Пд на които сме домакини...но да не гледаме толкова напред,а да си постелим добре засега с такива победи.Миро ми хареса днес,в защита пак бяхме стабилни.Поредна победа на нула,едва 9 пуснати гола.Това е добре.По това време миналата година направихме равен с Академик Сф навън,днес бием в Перник,има градация...в Перник впрочем не бяхме били,аз не помня победа в Перник 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Точки не ни трябват, предпочитам да играем футбол в първенство, което доиграваме
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Батстанчо, пробвай следващия мач тук:
http://www.sportlemon.tv/
http://www.sportlemon.tv/
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
Първото полувреме поиграхме футбол, второто ни натиснаха сериозно. Важното е че победиха да не пада гарда, ако продължим в това темпо може да направим интересно първенството, а и добрите игри които искаме всички ще дойдат.