Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот mursusaid » 23 фев 2013 22:48

Снимките са без коментар,това е малка част от Тича,от всяко кътче от стадиона могат да се извадят подобни кадри.Лошото е,че ние феновете си го знаем стадиона и ни боли,но на онези от които зависи да не изглежда така стадиона не ги е** ..
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Re: Пролет 2012/2013 (равносметка на селекцията,евентуална 11ка)

Мнениеот moras70 » 23 фев 2013 23:46

cristely написа:Стига сте заривали форума с излишни теми! Има си такава за селекцията, за подготовката, за очакванията на феновете... Пиши си там мненията и коментарите.
Относно състава - днес писаха, че Георги Илиев почти сигурно отива в Китай, т.ч. трябва да измислиш друга 11-торка.

тоз писал,оня казал....къде отива жоро бе пич
Варна мрази софия

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 24 фев 2013 03:08

От това което гледах в контролата забелязах появата на някаква идея в играта на отбора, но до там. Нямаме нито един нападател! Няма игра по ширината на терена! Нямаме крила - Идалго е бавен и макар и много кадърен и научен не бих го нарекъл крило, Тошко пък покзава много желание и хъс, но с тази забита в тревата глава няма да станат нещата. В защота що годе добре - Комел ми хареса, научен футболист, Роската ме притеснява в средата, май спада от есента продължава, Шерифа си е класа и константа, а от дясно какъв сополив ще го дъвчим направо не ми се мисли. В центъра е най-голямата промяна - само един опорен халф и мисля, че Бергонси се справи. Божилов също ми допадна с отиграванията и погледа в/у играта, докато капитана си личи, че все още не е на 100% физически /може би именно за това единствен изкара мача без смяна, да понавърти километраж :?: /. Видях старата слабост, много бавно разиграваме топката. Който получи пас, почва едно поемане, пък оглеждане, пък връткане, пък гардиране щото противника вече го е натиснал - предполагам ме разбрахте.
Най-грубо казано в момента отбора играе като за 0:0. За спасение може би ще стигне, но налято Гонзо го чака адски много работа и най-вече да намери поне двама голаджии ;) .
П.П. Забравих да кажа, че играхме някакво странно 4-5-1 с двама плеймейкъри, двамата Жоровци!

Потребителски аватар
Patriot
Контакти:

Мнениеот Patriot » 24 фев 2013 07:49

Здравейте. Бях на мача и не останах много доволен.Както казват колегите промяната е в държането на топката. Държим я ама за какво..?? много бавно,много бавно изнасяне. Иначе обичайната картина.Няма скорост ,няма изненада. Това Испанче..Идалго , научен много научен футболист но за мен поста му е до Жоро Илиев или на негово място. Искам да кажа че много я пипа топката. Краката му са като магнит тип Бербатов. Но мисля че това няма да се понрави на Илиев. За мен той му е конкурент и то голям. Вчера най-опасните ситуации и възможности за гол дойдоха точно от Идалго. Това е от мен. Мисля че с тази игра няма как да паднем от Лудогорец ако не се намеси съдията.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 фев 2013 12:04

Идалго не е никакво крило.Типичен нападател-плеймейкър от типа на Дзола.Най-голямото му качество е техниката на малък периметър,лепи топката и се върти с нея около оста си с изумителен баланс и умение....практически само с фал може да мъ бъде отнета.Много вижда играта и много импровизира.Но най-вече в повратливостта с топка в крака просто няма аналог.Не искам да давам акъли,но неготово място е зад или до тежкия нападател,на мястото на Божилов.Така мисля аз.Не са конкуренти със Жоро,той е по-полезен в средата на терена и по-напред,но не чак толкова напред като Идалго.Испанеца сложен зад нападателя може да компенсира липсата на качествен такъв.Също Миро не е във форма,може би напред трябва да играе Паломино,а Миро да е на пайката.Словенеца е много стабилен и много атакуващ бек,левия ни фланг бе много по-добре,а отдясно Идалго все се мъчеше да влиза навътре,но какво казах за мене е играч от типа на Дзола,като сам по себе си и сложен на точното място би бил уникален за България.Тошко е в много добра форма и кондиция!Вчера не му спореше заради скапания терен!Комел веднъж даде пас и топката отскочи нагоре директно,чак човека се зачуди какво става.Бекир Расим показва много качества и талант,спокоен съм,че има някой за поста на Жоро Илиев на пейката,а защо не и неговия наследник да е именно Расим.Очаквам много от Коста Янев,защо не и от Камазола когато влязат във форма.Симеон Райков също,дори си мисля,че Райков трябва да е отляво,а Тошко отдясно,испанеца в средата
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 24 фев 2013 13:43

на мене ми направи впечатление, че Росен и Сашко са разменени. мисля, че е заради доста атакуващия Комел - Сашко би покривал по добре периметъра, който се открива. Живко - не знам, толкова тромав и непохватен ми се видя ... но пък после и Емилов както взе да се увлича в офанзивни действия - не знам кой е по-добре от двамата.
да, схемата е нова, както от времето на Велизар 4-1-4-1 ... е, или както там я натъманите ... Идалго просто знае какво да прави с топката и при нашия не много бърз футбол ще е доста полезен. Тошко, при положение, че много голяма част от атаките минаха през него ... ами ... не ми хареса много, а в комбинация с Божилов до него ... ялова работа ... не знам щом на тези не можахме да вкараме гол ... терена, "терена" всъщност, не подлежи на описание и коментари :-) условията на стадиона - още по-малко!!!
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 24 фев 2013 14:42

Явно с по-голямата част от колегите пишещи тук сме гледали различна среща.
Отборът ни е доста по-добре стоящ на терена от миналата година. Идалго - типично крило, който повече от времето стоеше до тъч линията и само нежеланието на футболистите ни да играят с него не позволиха да покаже това, на което е способен. А глупостите, че бил плеймейкър, лек нападател и други тинтири-минтири показват колко много "разбираме от футбол". Редките влизания на Идалго към центъра бяха предизвикани единствено от умишленото нежелание да комбинират с него!
Комел беше следващия футболист от висока класа поне в атакуващ план. Що за бек е нямаше как да се разбере от тази среща. Ще го видим с Лудогорец, когато атаките към нашата врата ще бъдат повече.
Много ми допаднаха Божилов и Еденилсон. Първия явно най-сетне е разбрал, че прекаленото задържане на топката не е от полза и затова вчера играта му беше много добра. Еденилсон игра много добре, но ми идваха малко в повече непрестанните връщания назад.
Александър Александров за пореден път доказа, че е един от най-добрите защитници в България.
Капитана този мач беше далеч от класата си.
Изобщо няма да коментирам десния ни бек - трагедия! Бил искал да се докаже и да се завърнел в Левски - прав му път!
Росен е доста хазартен и има много какво да се направи върху подобряване на играта му. Да забрави дискотеките и да РАБОТИ!
Тошко има много да работи върху играта си за да се получи нещо добро.
Така наречените ни тарани - Миро и Ермес, май само се казват тарани. Гола вода са. Изобщо не ми харесаха!
В общи линии това са впечатленията ми от мача.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Patriot
Контакти:

Мнениеот Patriot » 24 фев 2013 15:57

зеления написа:Явно с по-голямата част от колегите пишещи тук сме гледали различна среща.
Отборът ни е доста по-добре стоящ на терена от миналата година. Идалго - типично крило, който повече от времето стоеше до тъч линията и само нежеланието на футболистите ни да играят с него не позволиха да покаже това, на което е способен. А глупостите, че бил плеймейкър, лек нападател и други тинтири-минтири показват колко много "разбираме от футбол". Редките влизания на Идалго към центъра бяха предизвикани единствено от умишленото нежелание да комбинират с него!
Комел беше следващия футболист от висока класа поне в атакуващ план. Що за бек е нямаше как да се разбере от тази среща. Ще го видим с Лудогорец, когато атаките към нашата врата ще бъдат повече.
Много ми допаднаха Божилов и Еденилсон. Първия явно най-сетне е разбрал, че прекаленото задържане на топката не е от полза и затова вчера играта му беше много добра. Еденилсон игра много добре, но ми идваха малко в повече непрестанните връщания назад.
Александър Александров за пореден път доказа, че е един от най-добрите защитници в България.
Капитана този мач беше далеч от класата си.
Изобщо няма да коментирам десния ни бек - трагедия! Бил искал да се докаже и да се завърнел в Левски - прав му път!
Росен е доста хазартен и има много какво да се направи върху подобряване на играта му. Да забрави дискотеките и да РАБОТИ!
Тошко има много да работи върху играта си за да се получи нещо добро.
Така наречените ни тарани - Миро и Ермес, май само се казват тарани. Гола вода са. Изобщо не ми харесаха!
В общи линии това са впечатленията ми от мача.

Зелен..и ти си прав.

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 25 фев 2013 00:28

Идалго е чисто крило, не си въобразявайте че е плеймейкър или нещо подобно. Такива играчи имаме предостатъчно

Върни се в “Черно море”