Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
cristely написа:Стига сте заривали форума с излишни теми! Има си такава за селекцията, за подготовката, за очакванията на феновете... Пиши си там мненията и коментарите.
Относно състава - днес писаха, че Георги Илиев почти сигурно отива в Китай, т.ч. трябва да измислиш друга 11-торка.
зеления написа:Явно с по-голямата част от колегите пишещи тук сме гледали различна среща.
Отборът ни е доста по-добре стоящ на терена от миналата година. Идалго - типично крило, който повече от времето стоеше до тъч линията и само нежеланието на футболистите ни да играят с него не позволиха да покаже това, на което е способен. А глупостите, че бил плеймейкър, лек нападател и други тинтири-минтири показват колко много "разбираме от футбол". Редките влизания на Идалго към центъра бяха предизвикани единствено от умишленото нежелание да комбинират с него!
Комел беше следващия футболист от висока класа поне в атакуващ план. Що за бек е нямаше как да се разбере от тази среща. Ще го видим с Лудогорец, когато атаките към нашата врата ще бъдат повече.
Много ми допаднаха Божилов и Еденилсон. Първия явно най-сетне е разбрал, че прекаленото задържане на топката не е от полза и затова вчера играта му беше много добра. Еденилсон игра много добре, но ми идваха малко в повече непрестанните връщания назад.
Александър Александров за пореден път доказа, че е един от най-добрите защитници в България.
Капитана този мач беше далеч от класата си.
Изобщо няма да коментирам десния ни бек - трагедия! Бил искал да се докаже и да се завърнел в Левски - прав му път!
Росен е доста хазартен и има много какво да се направи върху подобряване на играта му. Да забрави дискотеките и да РАБОТИ!
Тошко има много да работи върху играта си за да се получи нещо добро.
Така наречените ни тарани - Миро и Ермес, май само се казват тарани. Гола вода са. Изобщо не ми харесаха!
В общи линии това са впечатленията ми от мача.
Потребители, разглеждащи този форум: Varnauser и 14 госта