Разочароващо представяне и абсолютно заслужена победа на Черноморец. Никаква идея напред, а при редките ни атаки се опитвахме да влезем с топката във вратата. Продължават 70-метровите пасове, ясен признак за безпомощност.
Акулите играха много кораво, имаха много повече положения, и по-опасни. Пресата им беше добра, не съм виждал досега да имаме проблеми с изнасянето на топката.
Черна серия, отбора е в игрова криза и Генов има 2 седмици да си помисли кои ще започнат срещу Калиакра.
Черно море-Черноморец - 0:2
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море-Черноморец
Как кои yavorescu?!?!
Осем кръга почва с Божилов, ще почне и деветия с него
.
Генов ще чака вторият му гол, до догодина ако се налага.
Ще чака и на Дончо първият гол, до догодина ако се налага.
И на Марчев също, ако се налага.
Осем кръга почва с Божилов, ще почне и деветия с него

Генов ще чака вторият му гол, до догодина ако се налага.
Ще чака и на Дончо първият гол, до догодина ако се налага.
И на Марчев също, ако се налага.
Честита първа точка, Сандьо! Успех в дербито със Светкавица!
За днешния мач тотално отвращение, като падаме нека поне да ни надиграят по всички показатели, а не противниковия отбор да стои назад и да те хваща на контри. Толкова време да владееш топката, а такава безидейност в атака. Опитен треньор като Херо без проблем си взе мача. Последните кръгове много взе да ми прилича със ситуацията през миналия сезон, а и като видях с кой ни предстои мач...

За днешния мач тотално отвращение, като падаме нека поне да ни надиграят по всички показатели, а не противниковия отбор да стои назад и да те хваща на контри. Толкова време да владееш топката, а такава безидейност в атака. Опитен треньор като Херо без проблем си взе мача. Последните кръгове много взе да ми прилича със ситуацията през миналия сезон, а и като видях с кой ни предстои мач...
yavorescu написа:Разочароващо представяне и абсолютно заслужена победа на Черноморец. Никаква идея напред, а при редките ни атаки се опитвахме да влезем с топката във вратата. Продължават 70-метровите пасове, ясен признак за безпомощност.
Акулите играха много кораво, имаха много повече положения, и по-опасни. Пресата им беше добра, не съм виждал досега да имаме проблеми с изнасянето на топката.
Черна серия, отбора е в игрова криза и Генов има 2 седмици да си помисли кои ще започнат срещу Калиакра.
Не се косете. Това е само един мач, в който взехме своето. НЪл знайте ние се бием САМО, като гости. Напролет сте вие на ред...Иначе за пресата на Черноморец. Това е нещото, което ни прави по-отбор от миналата година да речем. Чудовищна преса налагат на моменти. Какво ги прави Херо, как ги надъхва, какво им дава ( шегувам се ей)не знам, но определено превръща мърда-та в жребец... Успехи ви желая.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Капитан*Скръц
- Контакти:
Надявам се тази загуба да ни помогне да направим корекции и да подобрим играта си.
За жалост тръгнахме с много голяма кошница след победата над Левски и сега отрезвяхме малко.
Въпросът трябва да е един - има ли отборът потенциал или няма. Ако има, добре, ако ли не ще си кретаме в средата.
Вие какво мислете по въпроса ? Можем ли с този отбор да постигнем нещо ? Имаме ли играчи за челото на таблицата, на които можем да разчитаме, в това число и резервна скамейка ? Всеки отбор разполага с ключови футболисти, но ако иска да върви напред, е нужно да може да се справя и в тяхно отсъствие. Тук ролята на треньора е от голямо значение.
За жалост тръгнахме с много голяма кошница след победата над Левски и сега отрезвяхме малко.
Въпросът трябва да е един - има ли отборът потенциал или няма. Ако има, добре, ако ли не ще си кретаме в средата.
Вие какво мислете по въпроса ? Можем ли с този отбор да постигнем нещо ? Имаме ли играчи за челото на таблицата, на които можем да разчитаме, в това число и резервна скамейка ? Всеки отбор разполага с ключови футболисти, но ако иска да върви напред, е нужно да може да се справя и в тяхно отсъствие. Тук ролята на треньора е от голямо значение.
Капитан*Скръц написа:Надявам се тази загуба да ни помогне да направим корекции и да подобрим играта си.
С този отбор и този треньор - толкова.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Капитан*Скръц написа:Въпросът трябва да е един - има ли отборът потенциал или няма.
Според мен има. Но Генов трябва да е по-смел, и както Капитанов си загуби титулярното място след само 1 слаб мач, същото трябва да се случи и с други. Дори и най-класните ни футболисти не могат да изиграят дълга серия поредни силни мачове, така че при траен спад на формата би трябвало да не започват следващия мач. Днес твърде много футболисти бяха под нивото си.
Има и психологически проблем, че когато ни поведат, играта ни се разстройва тотално. Имам чувството, че ние и посмъртно няма как да обърнем мач срещу който и да е съперник.
Не създаваме и положения, което е най-големия проблем. А малкото създадени ги пропиляваме с лека ръка. Над 420 минути без гол, това казва всичко. Загубите не са голям проблем, играта ни ме плаши и разочарова далеч повече.
Много ми се искаше да чуя,че "треньорите"/щаба,ръководството или който и да е .... / ще поемат някаква отговорност за създалата се ситуация.Не е нужно да си си велик треньор за да разбереш,че ако обезличиш Г.Илиев и всичко градивно в играта приключва.Да не говорим,че той изобщо не е разиграващ халф./Какъв изобщо е смисъла да не ти върви играта и да продължаваш да играеш с една и съща схема /тактика /!?Толкова ли е сложно да се проумее,че с тези изпълнители,тактиката не сработва във всеки мач !?
О.К. Не се дават пари за трансфери.Но няма как да се съглася с постоянното толериране и еднообразието в тактиката на отбора.
За мен лично един треньор би трябвало да прави промени при положение,че отбора не върви,било в тактиката,било в изпълнителите......
П.С. При нас е все едно и също.Кой ли не ни знае вече ?Странно как ще изненадаме когото и да е !?
О.К. Не се дават пари за трансфери.Но няма как да се съглася с постоянното толериране и еднообразието в тактиката на отбора.
За мен лично един треньор би трябвало да прави промени при положение,че отбора не върви,било в тактиката,било в изпълнителите......
П.С. При нас е все едно и също.Кой ли не ни знае вече ?Странно как ще изненадаме когото и да е !?
-
- Контакти:
Въртях здраво телефони след мача,за да честитя победата на многобройните ми приятели от Бургас
.Трябва обаче да признаем,че ни бе изнесена истинска футболна лекция от гостите.Черно Море беше тотално надигран,те просто ни смачкаха.Чужденците им играят и бягат като оси.Няма какво изобщо повече да говорим-вижте какво направи лявото им крило,той направо разпиля Сашо бека,луд го направи,а отсреща по крилата имаше един смешник в лицето на Кончо и един преквалифициран нападател младок-Капитанов.Гошо Андонов какъв нападател е?Никакъв!Но с класни крила няма как да не бележи.При нас не мога да не отлича трагичната игра на Божилов.3-ти пореден мач е неузнаваем,абсолютна дупка.Такъв беше и Жоро Илиев днес с многобройните си грешни пасове и загубени топки.Камазола беше единствения който игра нещо,както и Капитанов.Ако има нещо,което е положително-Симеон Симеонов показа класа в дебюта си!За мен е абсурдно да бъде пренебрегван така,показа,че е много подвижен,бърз и добър халф,поне след като влезе позаиграхме нещо и ний....но до момента в който Илко направи дежурното си НЕАДЕКВАТНО излизане...но този път беше наказан,стана 0:2 и мача свърши.Имам лошото усещане,че този отбор в този си вид достигна зенита си,най-вече като идеи.Мнозина смятат,че нападателя е проблема...аз смятам,че нашата най-голяма дупка зейна по крилата и в човека,който трябва да подава головите пасове и да мисли най-много на терена...от както Божилов спря да играе(след Ловеч) сме много зле.Неслучайно апелирах да се вземе плеймейкър и силно атакуващ ляв бек!И докога Тошко Колев няма да го виждаме?Какво става с Тошко?2 класи е над Кончо,който видяхме как игра....за пореден път!Това е новия Дани Г,новия Ели Маркес,един пожизнен титуляр както и да играе!ЗАЩО???Сър Генов дали пък не стигна и той зенита си....след като 4 мача нищо не играем,4 мача нямаме и вкаран гол!Да имахме игра-добре,ама като не играем нищо какво да кажем?Срам го било,срам ме е мен,че за СЕФТЕ направихме летящ есенен старт и...СЕ ОСРА*МЕ НА МЕТЕНОТО!!!ПАК СИ ПРОВАЛИХМЕ ЕСЕНТА И СИ СКАПАХМЕ ПЪРВЕНСТВОТО!!!И ЗАЩО???ЗАЩО ПИТАМ???ЗАЩОТО НЯКОЙ ГО ДОМЪРЗЯ ДА ДОВЕДЕ ЕДНО ЧИТАВО ДЯСНО КРИЛО И УМИШЛЕНО ПЪК НЕ ПУСКАТ ЕДИНСТВЕНОТО НИ КЛАСНО ЛЯВО-ТОШКО!!!Сега пак провалена есен,стандартната се очертава - равно количество поражения и победи,място около 8-мото след 15 кръг....И НА ПРОЛЕТ???ВЪРВИ ГОНИ ДИВОТО!!!АНАЛИЗИ СЕ ПРВЯТ ПРЕДИ ЛЯТОТО!!!СЕЛЕКЦИИ СЕ ПРАВЯТ ПРЕДИ ЛЯТОТО...ЗА КОЙ ПЪТ...НЕ СЕ НАУЧИХА ТЕЗ ХОРА ЕЙ!!!КАК НАМЕРИХА ПАЛОМИНО,А НЕ НАМЕРИХА ЕДНО ТЪПО ДЯСНО КРИЛО...ЕДИН ПЛЕЙМЕЙКЪР НЕ СЕ ВЗЕ,2 ИГРАЧА,2...НО ХЕРО ВЗЕ АНЕСИ КРИЛОТО ВЛЯВО И ЕДИН ЖУЖУ ДА ИМ ПРАЙ ИГРАТА....И НИ ПОПИЛЯХА.ФАКТ.Никога не са ни надигравали така,мишоците от Лудогорец лежаха,бавиха,симулираха,тези и след 0:1 и след 0:2 ни правеха луди,нито за момент не оставиха съмнение кой е по-добрия отбор.

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
На всички е ясно,че нямаме качествени крила.Не виждам,защо се МЪЧИМ да налагаме такива!?Да не кажа,че се получава едно безсмислено дублиране с халф-бекове !?Там май са ни проблемите????