Убийствена конкуренция в защитата... обаче нямаме национал:)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Убийствена конкуренция в защитата... обаче нямаме национал:)

Мнениеот garfild8 » 02 мар 2010 21:00

deepblue1963 написа:Аз,пък,искам де не вземат нито един играч от Левски!Да си се подготвят с отбора.И без това имаме доста контузени.А и ни предстоят сериозни мачове.Изобщо не се радвам,че Милиев,Минев и Сърмов отсъствуват.Да напълнят национала само с играчи от Ч.море.Да видим Попов кого ще тренира тогава.

:lol: :lol:Като ги няма левскарите,не е загуба за мен(единствено Милиев може да се изпробва).А кой ще тренира Попов?В Черно море има 25 играчи и отделно още 6 (шест)млади момчета от дубъла водиха подготовка с мъжете.Така че не бери грижа,кой ще тренира Попов. :lol:
Само Черно море.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 02 мар 2010 21:08

deepblue1963 написа:Аз,пък,искам де не вземат нито един играч от Левски!Да си се подготвят с отбора.И без това имаме доста контузени.А и ни предстоят сериозни мачове.Изобщо не се радвам,че Милиев,Минев и Сърмов отсъствуват.Да напълнят национала само с играчи от Ч.море.Да видим Попов кого ще тренира тогава.

Дийпи,доскуча ли ти? :mrgreen: Конструктивно мнение даваш ,никой нищо не може да ти каже :)
Обаче сам не знаеш колко си близо до истината.Първият Български национален отбор
се е състоял само от варненски играчи с едно софийско изключение!
Предложи' друго-играчите на ЦСКА да ходят на постоянни проби в чужбина!Да видим с кои играчи ще излизат на дерби тогава!Да напълнят национала!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 03 мар 2010 00:10

Ние не сме с болни амбиции като левскарите и цесекарите,че да искаме да пълним национала с играчи на Черно море.Но да се пренебрегват откровено такива таланти като Александров-Шерифа,Дани Димов и Илко Пиргов е най-малкото нещо будещо недоумение.И то за сметка на играч като Сърмов,примерно.Ако беше Гаджев-ок.Момчето има потенциал.И Милиев нека да пробва.Играч с бъдеще.Но Сърмов определено няма място там.Това и левскарите го признават.Обаче Мъри...Хайде после пак да говорим че няма мениджърски интереси.Аз като фен на футбола искам отбора наш български да побеждава.И ако няма играч достоен да бъде пробван в национала от Черно море,въобще няма да си направя устата,защото ще ме е срам.Но синьо-червените фенове не мислят като мен.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 03 мар 2010 15:09

Срещу Полша вратарят може да изравни броят на срещите си на национално и клубно ниво
Вратарят на България Николай Михайлов може да постигнеисторическо постижение днес. Ако влезе дори за малко в контролата срещу Полша, стражът на Твенте ще натрупа общо 19 мача с националната фланелка (14 за младежите и 5 при мъжете), точно толкова, колкото има и в досегашната си кариера на клубно ниво.
В България с фланелката на Левски Ники е записал 12 участия, а в Холандия седем пъти е пазил за Твенте. Това озачава, че при участие днес той ще запише името си в историята на футбола като първия вратар с равен брой участия за националните си и клубните си отбори.

Това вярно ли е?Падна ми мандибулата!
Ами по-ярък пример трудно може да се даде!Не играеш с ГОДИНИ,обаче си национал!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 03 мар 2010 16:36

зелено-бяло написа:Срещу Полша вратарят може да изравни броят на срещите си на национално и клубно ниво
Вратарят на България Николай Михайлов може да постигнеисторическо постижение днес. Ако влезе дори за малко в контролата срещу Полша, стражът на Твенте ще натрупа общо 19 мача с националната фланелка (14 за младежите и 5 при мъжете), точно толкова, колкото има и в досегашната си кариера на клубно ниво.
В България с фланелката на Левски Ники е записал 12 участия, а в Холандия седем пъти е пазил за Твенте. Това озачава, че при участие днес той ще запише името си в историята на футбола като първия вратар с равен брой участия за националните си и клубните си отбори.

Това вярно ли е?Падна ми мандибулата!
Ами по-ярък пример трудно може да се даде!Не играеш с ГОДИНИ,обаче си национал!

Не ти трябва да играеш футбол изобщо.Нали е на татко момченцето. :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 03 мар 2010 19:21

Veso1913 написа:Ние не сме с болни амбиции като левскарите и цесекарите,че да искаме да пълним национала с играчи на Черно море.Но да се пренебрегват откровено такива таланти като Александров-Шерифа,Дани Димов и Илко Пиргов е най-малкото нещо будещо недоумение.И то за сметка на играч като Сърмов,примерно.Ако беше Гаджев-ок.Момчето има потенциал.И Милиев нека да пробва.Играч с бъдеще.Но Сърмов определено няма място там.Това и левскарите го признават.Обаче Мъри...Хайде после пак да говорим че няма мениджърски интереси.Аз като фен на футбола искам отбора наш български да побеждава.И ако няма играч достоен да бъде пробван в национала от Черно море,въобще няма да си направя устата,защото ще ме е срам.Но синьо-червените фенове не мислят като мен.

Както каза преди време Г.Илиев-Майкъла(не е левскар),стойността на един играч се измерва в европейските клубни мачове.Сърмов такъв-онакъв,но има доста такива зад гърба си.Някои по-силни,някои по-слаби.Вашите играчи...Можем да седим по стадионите,да чоплим семки и да си говорим колко "страхотни" са местните звезди.Всичко се "изяснява",обаче,когато дойдат мачовете от ЕКТ.Между другото,защо ми се струва,че Сърмов и Александров не играят на един и същи пост?А на тези,дето се упражняват на тема Н.Михайлов-играл,не играл,Твенте го купи за 1,5 млн. лири.Значи все нещо е играл,нали?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 03 мар 2010 19:42

Играл е Ники Татьовото.7 мача за трета година в Твенте.
Само Черно море.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 мар 2010 21:12

deepblue1963 написа:
Veso1913 написа:Ние не сме с болни амбиции като левскарите и цесекарите,че да искаме да пълним национала с играчи на Черно море.Но да се пренебрегват откровено такива таланти като Александров-Шерифа,Дани Димов и Илко Пиргов е най-малкото нещо будещо недоумение.И то за сметка на играч като Сърмов,примерно.Ако беше Гаджев-ок.Момчето има потенциал.И Милиев нека да пробва.Играч с бъдеще.Но Сърмов определено няма място там.Това и левскарите го признават.Обаче Мъри...Хайде после пак да говорим че няма мениджърски интереси.Аз като фен на футбола искам отбора наш български да побеждава.И ако няма играч достоен да бъде пробван в национала от Черно море,въобще няма да си направя устата,защото ще ме е срам.Но синьо-червените фенове не мислят като мен.

Както каза преди време Г.Илиев-Майкъла(не е левскар),стойността на един играч се измерва в европейските клубни мачове.Сърмов такъв-онакъв,но има доста такива зад гърба си.Някои по-силни,някои по-слаби.Вашите играчи...Можем да седим по стадионите,да чоплим семки и да си говорим колко "страхотни" са местните звезди.Всичко се "изяснява",обаче,когато дойдат мачовете от ЕКТ.Между другото,защо ми се струва,че Сърмов и Александров не играят на един и същи пост?А на тези,дето се упражняват на тема Н.Михайлов-играл,не играл,Твенте го купи за 1,5 млн. лири.Значи все нещо е играл,нали?

Те и вашите са местни звезди- софийски......

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 03 мар 2010 22:05

А на тези,дето се упражняват на тема Н.Михайлов-играл,не играл,Твенте го купи за 1,5 млн. лири.Значи все нещо е играл,нали?
===================================================
Ами да се поупражняваме още малко,може ли? :)
На кого е резерва тогава в Твенте?
Защото ако си резерва в клубния си отбор(играл бил 2 мача за дубъла :lol: ) и си национал в страната си,то този дето е титуляр в клуба вероятно е национал на отбор в топ 3 на света.(не го знам кой е,честно)
И много ми хареса тази логика-"пари са се давали.....".Желязна е! :)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 04 мар 2010 18:27

deepblue1963 написа:

Дани Димов и Сърмов играят на един и същи пост.Първо чети какво се пише и после коментирай.А и тримата които съм изброил,също имат мачове в ЕКТ и са се представили по добре от вашите на същите постове,макар и да са играли срещу по силни съперници.Но въпроса не е в това да си мерим играчите с линийка и калкулатор,а затова че както е казъл класика-кучета и котки може,а прасета не може.Ти самия съгласен ли си на вратата на националния да пази едно протеже,с нищо не показало че има място там?И кой,ако не вие левскарите го изгонихте поради некадърност?Не ти ли прави впечатление,че никой не е против примерно Иванков?Или да си чул някой да реве срещу Гошо Петков като беше във форма?Разбери,ние феновете на другите отбори не делим играчите на сини и червени в национала.Само вие го правите.Ние искаме силен отбор и предлагаме алтернатива.А вашите недоразумения ги видяхме и в Полша какво струват.Имам в предвид и сините и червените надути балони.Защо никой не плюе Ивелин Попов?Мигар не е ваш юноша?Ама момчето се раздаде до край.А онази мърда на бека + Сърмов и Русия,като ти храесват толкова ги повикай на поляната пред вас да те радват.Аз не ги харесвам,защото не са за там,а не защото примерно ти ги харесваш.Не мога да разбера какъв модел си.Всички на терсене,ти наопаки.Или само и само да се намираш на лаф,затова си пишеш,а?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”