Христо Бонев за Черно Море....

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

someone
Контакти:

Re: Христо Бонев за Черно Море....

Мнениеот someone » 24 яну 2010 17:36

Veso1913 написа:Период 1924-1944 година.21 шампионата.Три незавършили.Остават 18.Славия шампион 6пъти.Черно море 4пъти.Спартак вн,Ботев пд,АС23,Спртист сф,Локо сф по 1 път.Левски2 пъти.Какво става ясно от тази извадка.До идването на комунизма,Левски дори и с мръсните си номера е шампион ДВА пъти за 21 сезона!Отбор който според титлите е два пъти по слаб от Черно море и три пъти по слаб от Славия!Но!!!!!!!Какво става после?ЦСКА.Другия облагодетелстван отбор от комунизма.И отново подуенци не могат да доминират тотално.Но идва Видов ден!Нещата ще си дойдат на място.Ще свършат заменките,няма да има пари за пране в Левски и ЦСКА,аже и агент Гоце и агент Николай няма да ги има вече.И се надявам да започне да се играе честно в Родината.Тогава Левски отново ще бъде в миманса.Там където е историческото място на този отбор.И ще има футбол в България!Искаше факти-получи ги!

Черно море ?????? Такъв отбор не е имало в тези години... Виж Славия, Левски, Ботев, Локо Сф ги е имало тогава, има ги и сега... отбор с името Черно море се появява 1962 година и кой е виновен, че с идването на режима отбора става един от военните сателити на ЦСКА... Левски ли е виновен ? И Левски имат 3 титили до идването 1944, а не 2 титли както си написал, грешно си сметнал нещо... А виж Левски в миманса няма да бъде никога, защото Левски е символ, история и традиции още със създаването си...

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 24 яну 2010 17:42

Sagittarius написа:Е как какво става бе колега?Започват да се "борят" с комунизма който ги "репресира" по следния начин :oops:
“Народен спорт”, 26.01.1948, понеделник:
М-Р ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА БЕ ИЗБРАНА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА “ЛЕВСКИ”

Вестник “Народен спорт”, брой 293, 1948:
“В новият УС влизат: председател: Цола Драгойчева, подпредседатели: Никола Табаков, Асен Разпопов, Христо Драгански…”

Вестник “Народен спорт”, 26.01.1948:
“Вчера в салона на кино “Природа и наука” се състоя годишното отчетно събрание на столичното физкултурно д-во “Левски”.
Препълненият салон от дружествени членове, ….
Т.п. хор под диригентството на Д.Кръстев изпълни “Шуми Марица”, “Хей славяни!”, български и съветски народни песни, след което Н. Крушовенски – председател на УС каза няколко подходящи за случая думи. По негово предложение, бяха избрани за
ПОЧЕТЕН ПРЕЗИДИУМ:
Генералисимус Сталин, маршал Тито и м-р председателят Георги Димитров, чиито имена се посрещнаха с продължителни ръкоплескания и възгласи : “Сталин, Тито, Димитров!”, “Сталин, Тито, Димитров!”
----------------------------------------------------------------------------------------
И после 8-)
ДЕЛОВИ ПРЕЗИДИУМ на ХІV отчетно-изборна конференция на ДФС "Левски-Спартак"
от 1987г.

1.ГЕОРГИ ТАНЕВ - член на ЦК на БКП, министър на МВР
2.СТОЯН СТОЯНОВ - член на ЦК на БКП, І зам. министър на МВР
3.МИНЧО ЧУНТОВ - член на ЦК на БКП, секретар на ГК БКП
4.ТРЕНДАФИЛ МАРТИНСКИ - к.член на ЦК на БКП, председател на ЦС на БСФС

5.ген.лейт. Ив.Димитров - к.член на ЦК на БКП, зам.министър на МВР
6. ген.КОЛЬО КОЛАРОВ - член на ЦКРК, зам.министър на МВР
7. ХРИСТО МЕРАНЗОВ - зам.зав. отдел "Организационен" на ЦК НА БКП
8.АЛЕКСАНДЪР ЕМИЛОВ - І секретар на РК на БКП - МВР
9.ТОДОР МОДЕВ - І секретар на ОбК на БКП І "Подуене"
10.БОЙКО КАДИЙСКИ І секретар на ОбК на БКП "Триадица"
11.НИКОЛАЙ ДАНКОВ - І секретар на ОбК на БКП "Оборище"
12.НАРЦИС ЗЛАТАНОВ - І секретар на ОбК на БКП "Лозенец"
13.ГРУЮ ЮРУКОВ - зам. предс. на ЦС на БСФС
14.АСЕН ДАМЯНОВ - секретар на РК на БКП - МВР
15.ДИМИТЪР ВЪЛЧЕВ - секретар на ОбК на БКП "Триадица"
16.ОГНЯН БОГДАНОВ - секретар на ОбК на БКП "Лозенец"
17.ПЕТЪР КОЕВ - секретал на ОбК на БКП "Подуене"
18.БОРЯНА ВЕЛЕВСКА - секретар на ОбК на БКП "Оборище"

19.ГОСПОДИН ЧОЛАКОВ - председател на Координационния съвет на софийските дружества
20. ВАНЯ ГЕШЕВА-ЦВЕТКОВА - олимпийски шампион
21.ЙОРДАНКА ДОНКОВА - олимпийски шампион
22.ЛЮБОМИР ГЕРАСКОВ - олимпийски шампион
23.БОЯН РАДЕВ - герой на социалистическия труд
24.ЕНЮ ВЪЛЧЕВ - герой на социалистическия труд
25.ИВАН АЛАДЖОВ - герой на социалистическия труд
26.ИВАНКА ХРИСТОВА - герой на социалистическия труд
27.НЕШКА РОБЕВА - герой на социалистически труд
28.ЯНКО РУСЕВ - герой на социалистическия труд
29.БОРИСЛАВ ЛАЗАРОВ - председател на дружеството
30.АСЕН МЛАДЕНОВ - І зам. предс. на дружеството
31.НИКОЛАЙ НЕДКОВ - зам.-предс. на д-вото
32.ВЛЪЧКО ПИРОВСКИ - зам.предс. на д-вото
33.СТОЯН ХРАНОВ - зам. предс. на д.вото
34.ДАНАИЛ НИКОЛОВ - председател на ФК "Витоша"
35.ПЕТЪР КОЛЕВ - председател на КВСМ "Лека атлетика"
36.КИРИЛ МАСЛЕНКОВ - председател на КВСМ "Борба"
37.ЛЮБОМИР НАЧЕВ - председател на ДРК
38.ВАСИЛ ПОПОВ - председатер наа рдителския комитет на ССУ "ген.Емил Марков"
39.ГЕОРГИ ДИМИТРОВ - треньор по лека атлетика
40.НИКОЛАЙ КАРАМФИЛОВ - треньор по спортна гимнастика
41.НИКОЛАЙ ИЛИЕВ - футболист на №1 на д-вото
42.ИВАН СЛАВКОВ - председател на БОК
43.СТЕПАН ПАВЛОВИЧ ДЗЮБА - зам. представител на КГБ
44.БАНЧО БАНОВ - писател
45. ЮЛИУС ЛЕМП - майор от МВР
-------------------------------------------------------------------------------
Две събрания от 1948 и от 1987 показващи защо Левски от отбор по-слаб и титли 2 пъти по-малко от тези на Черно Море(без да броим Финала в който не се явяват и не е присъдена титла на нас) става отбора на властта и отбора с много титли.Тука може би ще изтъкнат,че сме нямали 30 години победа над Левски в А група?Е,как да имаме питам аз....забележете господинът под номер 43 и за кого работи!!!КАКВО ДА ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ :!:

И какво като си написал всички тези имена... Какво мислиш, че си направил ? Много ясно, че някакви комунистически отрепки ще бъдат начело на отбора, та нали всички отбори са били ведомствени ... Тук не става въпрос за клуба, защото той така или иначе не може да направи нищо... става въпрос за феновете на отбора, тези които са скандирали "И преди и сега Левски значи свобода", тези които са скандирали "Левски оле нищо общо с МВР"... единствено на мачовете на Левски, за преследването на тарторите на агитката на Левски и обвиняването в прокарване на фашистки идеи... много сте далече Варна от Левски и публиката на отбора през годините на режима, много сте далече и от Пловдив... виж с копачите от Перник може и да се мерите и там с Берое- Зара и другите отбори от вашата черга...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 яну 2010 17:48

Символ на какво?На скриване от мачове?Или символ на това:
Преди 1944 - 3 титли(1933,1937,1942-тука са фашистктие поздрави)
след 1944(до 1990)-14 титли ХА!,Репресията тече,символите се променят :mrgreen(1946,1947,1949,1950,1953,1965,1968,1970,1974,1977,1979,1984,1985,1988)
+Купата(Купа на Съветската Армия разбира се) след 1944-16 пъти ХА и тука жестоко ги репресират,символ на репресираните са те,мачкат ги жестоко от Партията (1946, 1947, 1949, 1950, 1956, 1957, 1959, 1967, 1970, 1971, 1976, 1977, 1979, 1982, 1984, 1986)

Много ясно, че някакви комунистически отрепки ще бъдат начело на отбора, та нали всички отбори са били ведомствени ... Тук не става въпрос за клуба, защото той така или иначе не може да направи нищо... става въпрос за феновете на отбора, тези които са скандирали

А агент Николай и комсомолския секретар Тодор Батков,които сега са начело на Левски те какви се явяват?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 24 яну 2010 17:59

Sagittarius написа:Символ на какво?На скриване от мачове?Или символ на това:
Преди 1944 - 3 титли(1933,1937,1942-тука са фашистктие поздрави)
след 1944(до 1990)-14 титли ХА!,Репресията тече,символите се променят :mrgreen(1946,1947,1949,1950,1953,1965,1968,1970,1974,1977,1979,1984,1985,1988)
+Купата(Купа на Съветската Армия разбира се) след 1944-16 пъти ХА и тука жестоко ги репресират,символ на репресираните са те,мачкат ги жестоко от Партията (1946, 1947, 1949, 1950, 1956, 1957, 1959, 1967, 1970, 1971, 1976, 1977, 1979, 1982, 1984, 1986)

Много ясно, че някакви комунистически отрепки ще бъдат начело на отбора, та нали всички отбори са били ведомствени ... Тук не става въпрос за клуба, защото той така или иначе не може да направи нищо... става въпрос за феновете на отбора, тези които са скандирали

А агент Николай и комсомолския секретар Тодор Батков,които сега са начело на Левски те какви се явяват?

Значи тази титла от 42 не се счита, защото имало фашистки поздрави... Вие считате титлите, които ви е кеф на вас... е няма по-смешни фенове. А това с титлите и купите не мога да го разбера... значи Левски е трябвало да печели толкова титли колкото през режима и преди него, а щом няма такъв коефициент години/титли значи е бил подкрепян... Освен с изкуственото присъединяване на Спартак към името на Левски и няколкото футболиста оттам друга подкрепа Левски не е имал от властта... ама ти ше кажеш съдии... и иди доказвай с факти без видео, без нищо... празни приказки...
Кво ме питаш за Батков бе... Аз като фен какво мога да направя ? Публиката на Левски си изрази позицията относно Батков не един път на стадиона...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 яну 2010 18:08

Освен с изкуственото присъединяване на Спартак към името на Левски и няколкото футболиста оттам друга подкрепа Левски не е имал от властта.

Е,ОТ ТОВА ПО-ГОЛЯМА НАГЛОСТ НЕ МОЖЕШЕ ДА ИМА :lol:

Значи тази титла от 42 не се счита

Защо?Защото в страната има ненормално положение,чужди войски на територията,режим и военизация...на този режим вие разбира се сте първи четкаджии.

.. и иди доказвай с факти без видео, без нищо...

Това звучи като фраза на престъпник успял да прикрие уликите и доказателствата :lol:

Печелете толкова титли,колкото искате.Но за мен нормални са тези преди 1944 и тези след 1990(с условности).Цялата ви история и успехи в периода 1944-1989 е ПОМИЯ и аз не я считам за реална и изобщо не я броя като актив,а като позорно петно.Същото важи и за ЦСКА.Нищо от този период в който сте галените синчета на Пертията не бива да се брои и зачита,всичко трябва да се отнеме,а титлите да се раздадат на следващите в класиранията различните години,а Купите-на финалистите.Всичко спечелено от вас и ЦСКА през този период е измислено,мръсно,долно и постигнато само и единствено с партийното рамо.Виждаме имената на управленците ви черно на бяло 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 24 яну 2010 18:09

Явяват се връзка на миналото с мафията и ДПС.Какво да се прави.Скандирали Левски нищо общо с МВР,но титлите си ги броят за тени.Как става това,един бог знае.И да!Сега сме отбор от ранга на Миньор и Берое.Но това е именно заради онова изказаното по-горе.А вие сте отбор и преди и сега-на полицията,доносниците,бандитите и гейовете.Какво да се прави,съдба!И това не са обиди ,а факти. Щом ви харесва,бъдете си от този отбор.Само не се правете на ощипани моми,а си признайте за това че ви подпират безогледно и 90% от титлите ви са менте.Друго не искаме.Извинявам се за третата титла,която не съм споменал.Но не съм споменал и тази с която сте ни ощетили,ако забелязваш.А отношениета на публиката с Батков са повече от добри.Той ви дава парички,отваря ви фен клубове,вие се радвате като дете на близалка.Така ли беше?ТАКА!Даваха го по ТВ.И цяла България ви видя какви сте.Ако бяха феновете на Ботев срещу селския,дали щяха да му се радват на фен клуба?Това разбирам аз мъжко поведение,не като вашето.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 яну 2010 18:21

Позиция мога да изразя и аз,дори и едно 2 годишно дете може да каже да или не на нещо си.Но не само Батков,а Гошо Марков/Николай агента/Гошо Тарабата?Винаги ви управляват ченгета и комунисти и ви бута властта,факт.Защо не призовете да се отнемат криминалните титли и успехи в периода 1944-1989?На вас и ЦСКА,да ви декласират от всички първенства,да се връчат успехите и медалите на следващите в класиранията,както би излгеждало реално ако го нямаше комунистическото рамо?Нали сте борци срещу партията,защо не призовете за това?Както и да ви отнемат комунистическия стадион в кв.Подуяне и да го върнат на дуржавата+ базите на школата ви?

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 24 яну 2010 18:27

Veso1913 написа:Явяват се връзка на миналото с мафията и ДПС.Какво да се прави.Скандирали Левски нищо общо с МВР,но титлите си ги броят за тени.Как става това,един бог знае.И да!Сега сме отбор от ранга на Миньор и Берое.Но това е именно заради онова изказаното по-горе.А вие сте отбор и преди и сега-на полицията,доносниците,бандитите и гейовете.Какво да се прави,съдба!И това не са обиди ,а факти. Щом ви харесва,бъдете си от този отбор.Само не се правете на ощипани моми,а си признайте за това че ви подпират безогледно и 90% от титлите ви са менте.Друго не искаме.Извинявам се за третата титла,която не съм споменал.Но не съм споменал и тази с която сте ни ощетили,ако забелязваш.А отношениета на публиката с Батков са повече от добри.Той ви дава парички,отваря ви фен клубове,вие се радвате като дете на близалка.Така ли беше?ТАКА!Даваха го по ТВ.И цяла България ви видя какви сте.Ако бяха феновете на Ботев срещу селския,дали щяха да му се радват на фен клуба?Това разбирам аз мъжко поведение,не като вашето.

Нали знаеш, че това са вятърничеви приказки... 90 % от титлите са ви менте... Как ги прецени, че точно 90 % ... И преди какви сте били, не сте били отбор от ранга на Берое и Миньор ли... Черно море никога не е бил фактор в първенството, това да твърдиш... все едно за Престън в Англия, като имат 2-3 титли 1900 година някъде, че едва ли не са фактор в Англия...
Има само едно нещо, за което съм съглсен с теб... а това е долната част за Батков... аз също не мога да го разбера това, но наистина е пу*кенско поведение това на фенклубовете СЗ и СД, но аз не съм никой да казвам, те си знаят какво правят... просто наистина беше смешно... :roll:

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 24 яну 2010 18:31

Sagittarius написа:Позиция мога да изразя и аз,дори и едно 2 годишно дете може да каже да или не на нещо си.Но не само Батков,а Гошо Марков/Николай агента/Гошо Тарабата?Винаги ви управляват ченгета и комунисти и ви бута властта,факт.Защо не призовете да се отнемат криминалните титли и успехи в периода 1944-1989?На вас и ЦСКА,да ви декласират от всички първенства,да се връчат успехите и медалите на следващите в класиранията,както би излгеждало реално ако го нямаше комунистическото рамо?Нали сте борци срещу партията,защо не призовете за това?Както и да ви отнемат комунистическия стадион в кв.Подуяне и да го върнат на дуржавата+ базите на школата ви?

А ще ни върнат ли стадиона, който ни е отнет... защото той е бил собственост на Левски и има документи за това... Ето за какво ни е даден и терена, където е построен Герена... Какво декласиране да се прави бе, ако е така... то трябва всички шампионати да не се зачитат, след като всички отбори са ведомствени, те също са ползвали облаги или ти не мислиш така, а само Левски и ЦСКА са били привилегировани ?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 яну 2010 18:37

someone написа: а само Левски и ЦСКА са били привилегировани ?

ДА КАТЕГОРИЧНО :!: Бутани всячески,крадат най-добрите играчи на останалите,пращат им рефери навсякъде...дори вадят отбори от А група ако решат да играят срещу тях.ЦСКА незаконно влиза в А група дори

Върни се в “Черно море”