"Левски" в Шри Ланка?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: "Левски" в Шри Ланка?

Мнениеот more » 16 дек 2009 10:53

Popeye написа:Виж кво професоре , интересното е , защо Гонзо си е позволявал да му звъни , а не какви доходи има човека !
Ти май тия дни в тоя форум корени пусна , я дай прогноза за четвъртък ;) при честно съдийство как ще завършите с Лацио?

Колко 5-0 може и 6 за Лацио.Ще вкарат почетен гол,но съдията ще го отмени и Гонзо ще мълчи.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 16 дек 2009 11:00

deepblue1963 написа:
Popeye написа:Виж кво професоре , интересното е , защо Гонзо си е позволявал да му звъни , а не какви доходи има човека !
Ти май тия дни в тоя форум корени пусна , я дай прогноза за четвъртък ;) при честно съдийство как ще завършите с Лацио?

Това за звъненето,пак ли Момиров го каза?Еми-копи,пейст:
"А-а-а той Момиров сичкото,дето го казва му е истина.Те така му викали в махалата:Димо "Истината" Момиров.Нали не си очаквал да каже:да,бе,много съм тъп и некадърен и затова ме изхвърлиха. :lol: :lol: :lol: Иска да ни покаже колко е бил "печен" и как "онези лошите" го нарочили.Вие,естествено,ще му вярвате,защото съвпада с вашите теорийки.Апропо,той не е ли от Варна?"

ами Гонзо е достатъчно нагло , безочливо и арогантно добиче , за да го направи .Същия го направи чрез медиите така , че що да не звънне интересно ми е в четвъртък на кого ще звъни ?
Айде дай прогноза !

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 16 дек 2009 11:17

Popeye написа:
deepblue1963 написа:

Това за звъненето,пак ли Момиров го каза?Еми-копи,пейст:
"А-а-а той Момиров сичкото,дето го казва му е истина.Те така му викали в махалата:Димо "Истината" Момиров.Нали не си очаквал да каже:да,бе,много съм тъп и некадърен и затова ме изхвърлиха. :lol: :lol: :lol: Иска да ни покаже колко е бил "печен" и как "онези лошите" го нарочили.Вие,естествено,ще му вярвате,защото съвпада с вашите теорийки.Апропо,той не е ли от Варна?"

ами Гонзо е достатъчно нагло , безочливо и арогантно добиче , за да го направи .Същия го направи чрез медиите така , че що да не звънне интересно ми е в четвъртък на кого ще звъни ?
Айде дай прогноза !

А за вашия мач?УУУУпс,забравих:"вас ви нема в целата схема". :lol: :lol: :lol: Защо ли?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 16 дек 2009 11:32

Е ми наистина е хубаво , че не сме в такава схема ;) в ролята на тъпан
а бе нас ни остави ние сме "съдийски отбор" нали се разбрахме отговори ми на въпроса

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 дек 2009 11:43

Много комплекси избиват морячетата...Шампионски амбиции няма ли да афиширате?Че като гледам голям отбор станахте,след една победа!А за Европа,не говорете,защото ако "Левски" не беше направил тоя коеф. вие още нямаше да сте играли никъде,както няма да играете в следващите доста години!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 16 дек 2009 12:00

W84me написа:Много комплекси избиват морячетата...Шампионски амбиции няма ли да афиширате?Че като гледам голям отбор станахте,след една победа!А за Европа,не говорете,защото ако "Левски" не беше направил тоя коеф. вие още нямаше да сте играли никъде,както няма да играете в следващите доста години!

Ние винаги сме били голям отбор !!! ;)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 16 дек 2009 12:34

Разбира се,че имаме шампионски амбиции.Ние сме Черно Море-първия създаден клуб и първия Шампион...още от времената когато Левски го е било страх да играе мачове и се е крил в мишата дупка.Черно Море е голям отбор.Естествено е да не сме в групите на ЛЕ,защото просто мястото ни не е там и ПСВ ни го показа.Левски обаче влезе там през задния двор,като мишоци,след 2 загуби и по милост...за да бъде пребит като краставо куче и да троши антирекордите.Вие сте там където не ви е мястото.Прогнози?Аз викам от 3:0 нагоре за Лацио,ако пуснат повечко резерви и юноши 4:0 само,ако пуснат титулярите минимум 6:0 отнасят гонзовците
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 16 дек 2009 12:44

Sagittarius написа:Разбира се,че имаме шампионски амбиции.Ние сме Черно Море-първия създаден клуб и първия Шампион...още от времената когато Левски го е било страх да играе мачове и се е крил в мишата дупка.Черно Море е голям отбор.Естествено е да не сме в групите на ЛЕ,защото просто мястото ни не е там и ПСВ ни го показа.Левски обаче влезе там през задния двор,като мишоци,след 2 загуби и по милост...за да бъде пребит като краставо куче и да троши антирекордите.Вие сте там където не ви е мястото.Прогнози?Аз викам от 3:0 нагоре за Лацио,ако пуснат повечко резерви и юноши 4:0 само,ако пуснат титулярите минимум 6:0 отнасят гонзовците

http://www.youtube.com/watch?v=Vi7EwmwFlWI
http://www.youtube.com/watch?v=_vzJvob5BiQ
Когато съберете такава публика на КОЙТО И ДА Е ваш мач,на КОЙТО И ДА Е стадион,тогава ела да ми разправяш за "големия" отбор Ч.море.Като сте толкова стар и толкова голям отбор,що са ви толкоз феновете?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 16 дек 2009 12:50

Феновете са колкото трябва и са верни,не като вас.Пред колко зрителя играете в България?Кибици да гледат Барселона и Челси има винаги,и Чавдар Етрополе щеше да има 40 000 с Барселона.Защо оня ден бяхте 200 човека,даже и толкова няма?Това ли са ви милионите фенове,това ли ви е верността или снежеца и студа ви стопи от милиони на 200 пайтака,половината от които плебеи дошли да псуват Черно Море?Виж,няма какво да спорим.В този форум,изобщо сред моряци мнението е едно - Черно Море е голям отбор с велики фенове,Левски-малък и скромен отбор на комунисти и ченгета с фенове които чакат Барселона за да напълнят стадиона.Точка.За мене сте анонимници и ако нямаше 65 години тоталитаризъм щяхте да сте на нивото на Марек.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 16 дек 2009 12:51

Sagittarius написа:Феновете са колкото трябва и са верни,не като вас.Пред колко зрителя играете в България?Кибици да гледат Барселона и Челси има винаги,и Чавдар Етрополе щеше да има 40 000 с Барселона.Защо оня ден бяхте 200 човека,даже и толкова няма?Това ли са ви милионите фенове,това ли ви е верността или снежеца и студа ви стопи от милиони на 200 пайтака,половината от които плебеи дошли да псуват Черно Море?Виж,няма какво да спорим.В този форум,изобщо сред моряци мнението е едно - Черно Море е голям отбор с велики фенове,Левски-малък и скромен отбор на комунисти и ченгета с фенове които чакат Барселона за да напълнят стадиона.Точка.За мене сте анонимници и ако нямаше 65 години тоталитаризъм щяхте да сте на нивото на Марек.

Вие колко бяхте с ПСВ?Я покажи да видим.

Върни се в “Черно море”