Локомотив (Пловдив) - Черно море (Варна) [официална тема]
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- LOKO_PD_FAN
- Контакти:
Re: Локомотив (Пловдив) - Черно море (Варна) [официална тема]
Заяждането го почнахте вие аз просто казах че съм съгласен с твоето мнение че нападател от Кънчова поляна за нищо не става ,за Урсула говоря нали се сещаш.
Sagittarius, позволи ми да не се съглася с някои неща в изказванията ти - казваш, че сме ги мачкали целия мач, тотално превъзходство и изведнъж треньора провалил мача, уж мачкаме, треньора виновен как става това! Аз му казвам . . . . липса на късмет, без да търся вина у футболистите, защото според мен се раздадоха! Другото с което категорично не съм съгласен е играта на Керчев - пусни си мача пак и ми кажи какви отигравания имаше той . . . никакви!!! Какалов на мен не ми хареса, а играта на Манолов винаги си е била такава, за да очакваме нещо различно! Мен също ме боли от загубата, но съгласи се, че ако бяха влязли две от положенията, с това превъзходство и мачкане, тук щяха да се пишат съвсем други неща - с голям патос и възторг . . . . , а играта щеше да е същата! Е питам аз не е ли виновен липсата на късмет!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
- Sagittarius
Venitos,сам си противоречиш
.Казваш липса на късмет,2 положения да влезели.В същото време,човека изпуснал цели 4 100%-Миро - играта му винаги е била такава.Това не е късмет приятелю,аз му викам липса на класа пред гола.Реално нямахме късмет само когато ударихме гредата и когато Милен Петков изпусна....останалото - Дани,Кака,Миро - 10 пъти да им ги дадеш същите пложения - 10 пъти ще изпуснат.Ти го каза - това им е играта,Дани изпусна от 5 метра,изпускал е и от 1(висоооко над врата в мача с Ботев във Варна
).Керчев много добре се включи,движеше се много,креативен,добри центрирания имаше - за съжаление нямаше кой да скочи де.Е,далече е от Юрука,но е класа над Станислав и Дани.Мастиката го обвинявам в треньорска простотия.Какво по-точно?Съперника.Тука преди мача написах,това което всеки вижда за Локо Пд.Те имат 1 играч опасен-Даксон,той им върти играта.Защо за Даксон не се взеха мерки,като е ясно,че ще е на ниво само първите 40-50 минути?Защо Даксон беше оставен да си хвърля пасчета наляво-надясно първото полувреме,че и да влиза с по 30 метрови рейдове?Друга треньорска изцепка,делече по-голямата-Кривия.Защо не беше титуляр?Първото полувреме бяхме хаос като игра.Спасов просто провали мача с тези 2 грешки.Сега ще обвини Бачев за дузпата срещу Даксон,но аз обвинявам Борносуза и Станислав,дефанзивните халфове,които Даксон развинти!Те трябваше да го спират още в тяхната половина,да го наритат здраво,но не би 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
LOKO_PD_FAN написа:зеления написа:LOKO_PD_FAN написа:А сега игра третият в класирането и какво 3 точки ама за нас ,или още си мислите че ще са за вас?
Във Варна въпреки съдиите резултата ще бъде 5:0 за Моряците! Не знам защо се излагаш? Мача го гледа цяла България и видя, че ви надиграхме тотално. Ако си сляп, извинявай. Но тогава си намери приятел, който не е дрогиран да ти разясни мача.
Абе нали ти казах че си още зелен бе ,футбол се играе на голове не на надиграване ясно ,това не е спектакъл, спектаклите са на запад разбра ли![]()
![]()
Е да бях толкова "зелен" колкото си мислиш щях да почерпя. Ама сигурно по времето, когато аз започнах да гледам мачовете на Моряците на "Гагарин" ти още си бил в топките на баща си.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
venitos, още миналото първенство съм споделял с приятели, че с този отбор можем да станем и шампиони ( за съжаление станахме 3-ти ), но ако продължим с този треньор и занапред - нищо добро не ни чака. Кольо можеше и да стане добър треньор, ако слушаше какво му казва Кривия, ако се опънеше на собственика и поиска по - квалитетна селекция. Но не би. Затова сега ще си носи последствията.
Относно Алекс: дори и коментаторът на Ринга говори за него като "голямата звезда на Черно море" и т.н. и се чудеше защо не е титуляр, а може би травмата му не е отзвучала и т.н. Бабини деветинини! Причината е ВЪРХОВНАТА ПРОСТОТИЯ на "световния спец" Никола Спасов. Учудих се на постройката на отбора. Какво правиха на терена Какалов, Стоянов, Бачев и доста други, а Кривия, Д. Димов и Т. Колев ги няма никакви? Що за треньорски простотии ( меко казано )?!!!
Относно Алекс: дори и коментаторът на Ринга говори за него като "голямата звезда на Черно море" и т.н. и се чудеше защо не е титуляр, а може би травмата му не е отзвучала и т.н. Бабини деветинини! Причината е ВЪРХОВНАТА ПРОСТОТИЯ на "световния спец" Никола Спасов. Учудих се на постройката на отбора. Какво правиха на терена Какалов, Стоянов, Бачев и доста други, а Кривия, Д. Димов и Т. Колев ги няма никакви? Що за треньорски простотии ( меко казано )?!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Sagittarius написа:Venitos,сам си противоречиш.Казваш липса на късмет,2 положения да влезели.В същото време,човека изпуснал цели 4 100%-Миро - играта му винаги е била такава.Това не е късмет приятелю,аз му викам липса на класа пред гола
Явно не си ме разбрал!

ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
-
Прочетах само първите няколко коментара от 3-та страница и ми стана ясно...
Много летите в небесата, слезте малко на земята! До преди 3години кой ни броя за живи?!
А сега изведнъж след 1 провал ревете, кой да си ходи, кой да не си ходи, анализ на мача, ала-бала, тактики, схеми, мисля че няма да е зле поне да допринесете малко за атмосферата в отбора, и без значение от резултатите, да се поразходите на някой мач по-далеч от козирката.
Какалов - абсолютна дупка, цял стадион го освирква, вместо да се надъха да им го набучи той се опитва да проси някакви фалове, с явни симулаций, да не говорим за пропуските
Милен Петков - да влиза като смяна в дубъла... няма да е зле
Всички останали, с изключение на Данито,Сашко и Пиргов... посредствен мач
Неделя идват жълтите, после викам да се поразходим до Стара Загора!
Много летите в небесата, слезте малко на земята! До преди 3години кой ни броя за живи?!
А сега изведнъж след 1 провал ревете, кой да си ходи, кой да не си ходи, анализ на мача, ала-бала, тактики, схеми, мисля че няма да е зле поне да допринесете малко за атмосферата в отбора, и без значение от резултатите, да се поразходите на някой мач по-далеч от козирката.
Какалов - абсолютна дупка, цял стадион го освирква, вместо да се надъха да им го набучи той се опитва да проси някакви фалове, с явни симулаций, да не говорим за пропуските
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!
-
- Контакти:
Cherno More написа:http://www.sportline.bg/news/42718/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%B9%D1%87%D0%BE-%D0%9C%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%82-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B5%D0%BC%D0%B5-%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-01-%D0%BD%D0%B0-%D0%9B%D0%B0%D1%83%D1%82%D0%B0
а дано че Мастиката ми писна с неадекватните си тактики и смени пък и Стойчо може и футболисти да домъкне със себе си

HASTA DE LA VICTORIA
Everlast1913 написа:Прочетах само първите няколко коментара от 3-та страница и ми стана ясно...
бЕШЕ ЛИ В пЛОВДИВ