Черно море - Локомотив (Пловдив)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Re: Черно море - Локомотив (Пловдив)

Мнениеот AndreyBG » 18 май 2013 18:13

1-0 Бергонси :) 8-) Мача дават ли го някъде?
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 18 май 2013 18:24

AndreyBG написа:1-0 Бергонси :) 8-) Мача дават ли го някъде?

тъпаци ...кво ми пишат, че ще го дават по нюз7 като ще ми дават ботев пд :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 18 май 2013 18:50

САМО ЧЕРНО МОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... :P :P :twisted: :twisted:
Офтопик:

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 18 май 2013 18:52

Браво, 2-0 :) Явно отбора напоследък намира по-добра форма, което е радващо, мисля че Гонзо заслужава шанса да води отбора и наесен, дано направи хубава селекция и да се върнем там, където ни е мястото :) Виждам, че и доста левскари са почнали да ни следят мачовете покрай него :mrgreen:
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 18 май 2013 18:55

Най опасните играчи на Морето за 1во полувреме-Инканго и Райков.С едно истинско дясно крило като Райков и един подавач зад гърба на Инканго,ще става страшно за защитите на другите отбори.След тази очертаваща се победа си мисля че е редно срещу Миньоро най после да видим в игра Бекир Расим,па макар и за едно полувреме.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 18 май 2013 19:29

Ти си като един часовник с вериги и кукувица,който на всеки кръгъл час ти казва що за стока си. :) Варна била синя!Вица на деня каза човече,но не знам дали въобще си го разбрал. :mrgreen: Не 12 и 10 да станат отборите,в групата винаги ще има място за Черно море Варна.Вие му мислете,че ако изведнъж на влсатимащите им писне да се занимават с некадърните куци коне от Подуене,ще стане не само страшно за вас,ами и смешно за целокупният български народ.Не разбрахте ли че нормалните фенове на футбола не само не харесват отбора на доносниците,а и откровено ви мразят.Никой не обича отбори като вашият,печелещ нечестно голяма част от срещите си.Когато няма как да ви подпрат съдиите и резултатите се виждат.Няма ли други начини,ще има борба за спасение.Ако се нормализират нещата в БГ футбола,ще станете най бързо западащият отбор в Родината.Но ти си наясно че с чудовищното подпиране тази година,един нормален отбор щеше да е на поне 15 точки на върха,а вие сте на второ място и с калъфка за КБ.
"Айде соколче, литни към коритото със здраве ! Както можеш да си представиш изобщо не ни интересува мнението на фен без отбор ".Колегата ти го каза. ;)
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

sandi74

Мнениеот sandi74 » 18 май 2013 20:04

Честита победа.

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 18 май 2013 20:07

sandi74 написа:Честита победа.

Мерси, Санде. :)
Офтопик:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 май 2013 20:20

Спасихме се - чудесно! Сега лягаме на Ботев Враца последния кръг и ако Черноморец не издъни нещата всичко ще е наред.

Върни се в “Черно море”