Ботев Вр - Черно Море,неделя,14:00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mivkon moriaka
Контакти:

Re: Ботев Вр - Черно Море,неделя,14:00ч.

Мнениеот mivkon moriaka » 09 дек 2012 18:13

НФК “Черно море” поиска оставката на Зафиров
09 декември, 2012г. в 17:45ч. | Публикувано в: Последни новини,Футбол,Черно море | Публикувано от: http://www.arenavarna.com

От националния фенклуб на Черно море поискаха оставката на Адалберт Зафиров след загубата от Ботев с 0:1 във Враца. „Ако Зафиров има поне малко достойнство, трябва да си подаде оставаката и да напусне. Който не ни хвана тази есен, той не не би. Силният човек в държавата доведе Зафиров на „Тича“, нека сега си го прибере. Стига го е спасявал“, заяви за petel.bg шефът на Националния фенклуб на „моряците“ Иван Михайлов. Очаква се още утре шефовете да обявят дали ще уволнят Зафиров или ще го оставят на поста и напролет. Черно море записа слаби игри и резултати през есента и ще зимува на 10-о място, но само на 4 точки от изпадащите.

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 09 дек 2012 18:18

fraport написа:
blue_lagoon написа:За мача Ч.море-Левски не се притеснявайте. За да не Ви разваляме празника ще играем с резерви и юноши и ще паднем минимално. Нещо като 2-1 например. Така и малко поне ще падне напрежението при Вас ;)

Не това е проблемът !!! Някаква минимална победа над Левски .Ние победи над Левски сме виждали и то разгромни !!!!! Тук не говорим за това ,а за профила на отбора .Ако ще и 10 гола да вкарат няма да си променя мнението за тях .Трябва да се мисли по глобално ! За стила ,цялостния профил на отбора .Тези мачове за купата не ни трябват .Аз лично този турнир не го уважавам ! Истината е първенството .

Не чак толкова победи сте виждали. За Първенство за последните 35 години само една с 3-1 миналия Шампионат и една за Купата с 4-1 преди няколко години. Ама това е друга тема ;)

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 09 дек 2012 18:21

blue_lagoon написа:
fraport написа:
blue_lagoon написа:За мача Ч.море-Левски не се притеснявайте. За да не Ви разваляме празника ще играем с резерви и юноши и ще паднем минимално. Нещо като 2-1 например. Така и малко поне ще падне напрежението при Вас ;)

Не това е проблемът !!! Някаква минимална победа над Левски .Ние победи над Левски сме виждали и то разгромни !!!!! Тук не говорим за това ,а за профила на отбора .Ако ще и 10 гола да вкарат няма да си променя мнението за тях .Трябва да се мисли по глобално ! За стила ,цялостния профил на отбора .Тези мачове за купата не ни трябват .Аз лично този турнир не го уважавам ! Истината е първенството .

Не чак толкова победи сте виждали. За Първенство за последните 35 години само една с 3-1 миналия Шампионат и една за Купата с 4-1 преди няколко години. Ама това е друга тема ;)

За купата преди 6 години 3-2
За купата преди 3 години 4-1
За първенство преди 1 год 3-1
Не са малко какво друго да видя ,това ми е достатъчно .Не помня така някой да ви е млял с по 3-4 парцала в последните години !!! Но това е друга тема

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 09 дек 2012 18:24

blue_lagoon написа:
fraport написа:

Няма как и да видим повече . Не се сещам мач на Герена през последните 10 год в който да не сме получавали по 1-2 дузпи на мач и да сме нямали червен картон .Как да биеш ? Но след това идва Бате ,Жилина ,Олимпия , Тампере и още безброй световнонеизвестни отбори които си правят гаргара с Левски и там всичко се вижда !

Потребителски аватар
ebvkoko10
Контакти:

Мнениеот ebvkoko10 » 09 дек 2012 18:53

Няма нужда от псувни...Да ги накажем с пълно мълчание,ще бъде по-зловещо и назидателно :idea:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 дек 2012 18:56

ebvkoko10 написа:Няма нужда от псувни...Да ги накажем с пълно мълчание,ще бъде по-зловещо и назидателно :idea:

Мълчанието се разтълкува като недоволство....ние искаме друго...искаме да си ходят тея боклуци долни
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 09 дек 2012 19:26

ebvkoko10 написа:Няма нужда от псувни...Да ги накажем с пълно мълчание,ще бъде по-зловещо и назидателно :idea:

Мълчанието е обзело Тича от няколко месеца . Ако си ходил скоро на мач го знаеш .Мълчанието е и признак на съгласие .Вече трябват драстични мерки .Има нужда от псувни и то много .И не само псувни а пакети семки в главите им и шутове .Който позори честа на Варна заслужава това .Ние не сме някакви селяци да се задоволяваме с '' престижни загуби '' от Гоце Делчев , Монтана и Враца .Нашичт манталитет трябва да е друг или играеш и умираш на терена или изчезваш от Варна. Тича трябва да е непревземаема крепост ,и който дойде тук да знае ,че ще яде яко бой !!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 дек 2012 20:21

Не исках да пиша след днешния мач, но ... Струва ми се, че тук пишещите нещо не могат да насочат правилно мерника си. Играчите били виновни ( с тези играчи за малко, заради Антон Генов, изпуснахме Лига Европа ), треньора, ръководството и т.н. Абе ей, събудете се!!!!!!! Казвал съм ви го хиляди пъти, ще ви го кажа и за милионен път: единственото нещастие за славния Черно море се казва ТИМ. Кой назначава ръководството - ТИМ, кой одобрява треньорите - ТИМ, кой определя трансферната политика - ТИМ. Докато тия гадове са собственици на отбора ни ще вървим не само към Б, но и към В докато се затрием напълно. Тия какво не са затрили за да очакваме нещо добро за отбора?
За това единственото ни правилно действие като фенове е на следващия мач не псувни по играчите, а по ТИМ.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 09 дек 2012 20:39

зеления написа:Не исках да пиша след днешния мач, но ... Струва ми се, че тук пишещите нещо не могат да насочат правилно мерника си. Играчите били виновни ( с тези играчи за малко, заради Антон Генов, изпуснахме Лига Европа ), треньора, ръководството и т.н. Абе ей, събудете се!!!!!!! Казвал съм ви го хиляди пъти, ще ви го кажа и за милионен път: единственото нещастие за славния Черно море се казва ТИМ. Кой назначава ръководството - ТИМ, кой одобрява треньорите - ТИМ, кой определя трансферната политика - ТИМ. Докато тия гадове са собственици на отбора ни ще вървим не само към Б, но и към В докато се затрием напълно. Тия какво не са затрили за да очакваме нещо добро за отбора?
За това единственото ни правилно действие като фенове е на следващия мач не псувни по играчите, а по ТИМ.

Зеления ,много те уважавам пич ама заради тези ТИМ преди 3 години станахме 3-ти .Което не се бе случвало половин век !!! Заради тях гледах мачове с ПСВ ,Щутгарт , Сампдория и други .Заради тях Тича стана крепост и т.н Така ,че като си толкова краен посочи алтернатива .Май си много малък и не помниш .Аз съм на 34 и си спомням дербитата с Дунав ,Светкавица в Б група .Ако ти не ги помниш е лошо .Защото тогава беше страшно .Нямаше мачове с ЦСКА и Левски ,камо ли и победи .Нямаше Европа !!! ДАЙ АЛТЕРНАТИВА НА ТИМ И ТОГАВА ПЛЮЙ !!! КОЙ ЩЕ ИЗДЪРЖА ОТБОРААКО НЕ ТИМ ...КОЙ ? САМО НЕ МИ ДАВАЙ ЛЕГЕНДИ С АРАБСКИ ШЕЙХОВЕ И РУСКИ МИЛИАРДЕРИ ЧАКАЩИ НА ОПАШКА ЗА ЧЕРНО МОРЕ .ИЛИ ЛЕГЕНДАТА ЗА ДОМУСЧИЕВ . И не давай пример с онази изцепка на Генов преди година и половина .Играчите си имат моментна форма . А и не забравяй ,че тогава нямаше Лудогорец , нямаше Ботев ПД !!!! Ако тези отбори бяха щехме да завършим не 6-ти както тогава а максимум 8-ми . Тук не говорим за качествата на играчите а за техните сърца и желание да играят .Повечето ни фурболисти са по на 27-28 и нагоре .Ясно ти е ,че няма за къде да правят кариера и са си достигнали максимума - пример - Дончо ,Миро , Камазола .Автоматично те вече се превръщат в заплатаджии и мишки ! ТИМ имат една основна функция и тя е ДА ДАВАТ ПАРИ !!!! И ГО ПРАВЯТ !! ДРУГ Е ВЪПРОСА ТОЗИ КОЙТО ГИ РАЗПРЕДЕЛЯ ДАЛИ ГО ПРАВИ ДОБРЕ .ЗАТОВА ПО-СКОРО СИ НАСОЧИ ГНЕВА КЪМ ШАБАН И МАРИНОВ , А НЕ КЪМ ТИМ !!! ТЕЗИ ХОРА ДАВАТ ПАРИ В УСЛОВИЯ НА КРИЗА И ТИ ГИ ПЛЮЕШ .

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 дек 2012 20:57

fraport написа:
зеления написа:Не исках да пиша след днешния мач, но ... Струва ми се, че тук пишещите нещо не могат да насочат правилно мерника си. Играчите били виновни ( с тези играчи за малко, заради Антон Генов, изпуснахме Лига Европа ), треньора, ръководството и т.н. Абе ей, събудете се!!!!!!! Казвал съм ви го хиляди пъти, ще ви го кажа и за милионен път: единственото нещастие за славния Черно море се казва ТИМ. Кой назначава ръководството - ТИМ, кой одобрява треньорите - ТИМ, кой определя трансферната политика - ТИМ. Докато тия гадове са собственици на отбора ни ще вървим не само към Б, но и към В докато се затрием напълно. Тия какво не са затрили за да очакваме нещо добро за отбора?

Зеления ,много те уважавам пич ама заради тези ТИМ преди 3 години станахме 3-ти .Което не се бе случвало половин век !!! Заради тях гледах мачове с ПСВ ,Щутгарт , Сампдория и други .Заради тях Тича стана крепост и т.н Така ,че като си толкова краен посочи алтернатива .Май си много малък и не помниш .Аз съм на 34 и си спомням дербитата с Дунав ,Светкавица в Б група .Ако ти не ги помниш е лошо .Защото тогава беше страшно .Нямаше мачове с ЦСКА и Левски ,камо ли и победи .Нямаше Европа !!! ДАЙ АЛТЕРНАТИВА НА ТИМ И ТОГАВА ПЛЮЙ !!! КОЙ ЩЕ ИЗДЪРЖА ОТБОРААКО НЕ ТИМ ...КОЙ ? САМО НЕ МИ ДАВАЙ ЛЕГЕНДИ С АРАБСКИ ШЕЙХОВЕ И РУСКИ МИЛИАРДЕРИ ЧАКАЩИ НА ОПАШКА ЗА ЧЕРНО МОРЕ .ИЛИ ЛЕГЕНДАТА ЗА ДОМУСЧИЕВ . И не давай пример с онази изцепка на Генов преди година и половина .Играчите си имат моментна форма . А и не забравяй ,че тогава нямаше Лудогорец , нямаше Ботев ПД !!!! Ако тези отбори бяха щехме да завършим не 6-ти както тогава а максимум 8-ми . Тук не говорим за качествата на играчите а за техните сърца и желание да играят .Повечето ни фурболисти са по на 27-28 и нагоре .Ясно ти е ,че няма за къде да правят кариера и са си достигнали максимума - пример - Дончо ,Миро , Камазола .Автоматично те вече се превръщат в заплатаджии и мишки ! ТИМ имат една основна функция и тя е ДА ДАВАТ ПАРИ !!!! И ГО ПРАВЯТ !! ДРУГ Е ВЪПРОСА ТОЗИ КОЙТО ГИ РАЗПРЕДЕЛЯ ДАЛИ ГО ПРАВИ ДОБРЕ .ЗАТОВА ПО-СКОРО СИ НАСОЧИ ГНЕВА КЪМ ШАБАН И МАРИНОВ , А НЕ КЪМ ТИМ !!! ТЕЗИ ХОРА ДАВАТ ПАРИ В УСЛОВИЯ НА КРИЗА И ТИ ГИ ПЛЮЕШ .

!. Да, малък съм, на 50 навършени. :lol: :lol: :lol:;
2. Пич, кой назначава Шабан и Марин? Има три отговора:
а) аз;
б) ти;
в) друг ( ТИМ ).
3. Нямало Лудогорец, Тракия ( Ботев ) и т.н. Ами на същия този Лудогорец му надухме шушоните баш насред шампионския му сезон. Капиш? Пловдив? Шегуваш ли се? ЦСКА, Левски са толкова слаби, че просто не ми се говори за тях.
4. Да ТИМ дават пари, ама като за умряло. Вие изобщо знаете ли за какви суми става дума? Тук някои спрягат суми от порядъка на 5 мил. лева. Вие, млади момчета знаете ли какво значи 5 000 000 лева за нашето първенство?!! С тези 5 милиона Черно море ще бъде винаги в тройката!!! Да сте чули ( след ерата на големия наш футболист Кривия ) да сме купили някой играч? А стига с тия глупости! Просто се чудя как може на съвременни хора да промиват толкова ефикасно мозъците?!! МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ, а не с други части на анатомията си!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”