Локомотив Пд - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Re: Локомотив Пд - Черно море

Мнениеот moras70 » 17 ное 2012 15:17

зеления написа:Стига сте плюли, бе! Кога до сега сме правили нещо друго с Локото в Пловдив освен да падаме? А спрете се за малко.

значи колега,не гледаме само този мач,нали.....просто коментираме.....
Варна мрази софия

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 17 ное 2012 15:24

зеления написа:Стига сте плюли, бе! Кога до сега сме правили нещо друго с Локото в Пловдив освен да падаме? А спрете се за малко.

Не мача с Локото е проблемът ,а цялостното им поведение през този сезон .Щях да съм съгласен на загуба от Локото ако си бчха взели домакинските мачове със Славия и Ботев и някоя точка от Монтана и Пирин ГД .Сещаш се къде щяхме да сме сега в класирането ,нали ? С още 6-7 точки щехме да сме 5-ти или 6-ти .

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 ное 2012 15:28

И ето го потвърждението на казаното от мене по-горе....цяло полувреме КРЪГЛА НУЛА,едва достигали центъра....и в края двамата нападатели - ЖК за излишни грубости,т.е. да се чете,че са се борили ха-ха-ха,а истината - 45 минути АНОНИМНИЦИ и поредните пишлемета на по 20 г. като Маламов,Стефанов,Абушев и кви ли още не ги разнасят като пръскачка из лозе :).....същото бе и в Ловеч.Уникално,просто уникално,Жоро Илиев беше абсолютно прав - тези НЯМАТ и грам желание да играят,камо ли да постигат някакви резултати.Вземат си парите и си жувутуркат.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 17 ное 2012 15:29

moras70 написа:

Що си мислите, че вината е във футболистите? Ти, moras70, сам си показал причината с подписа си. Аз още по-категорично съм го написал чрез моя подпис. Какво има тук неясно и до кога ще си плюем футболистите, които имат най-малка вина за случващото се в отбора.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 ное 2012 15:32

Не Зелен,за селекции ще говорим като падаме от Лудогорец и Подуене!!!Като падаме от ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ и МОНТАНА и във Варна едва вземаме точки НЕ МОЖЕМ да говорим за селекции при все,че отбора е запазен.Да изредим ли играчите на Локо Пд и наш'те???Колко национала имаме при мъже и младежи и колко Локо Пд?Да не питам за Монтана и Гоцето...Не,тези са пу*ки и това е истината!!!И медала както помним беше плод на няколко човека,останаха 1-2-3 от онзи отбор и всички се крият зад гърба им.Това е.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 17 ное 2012 15:33

Що си мислите, че вината е във футболистите? Ти, moras70, сам си показал причината с подписа си. Аз още по-категорично съм го написал чрез моя подпис. Какво има тук неясно и до кога ще си плюем футболистите, които имат най-малка вина за случващото се в отбора.[/quote]

Добре де Зелен ,кажи къде е проблемът тогава .И ако кажеш за такъв то ще е само някаква догадка .Това което се вижда са футболистите ,а те определено не играят ,другото са само шпредположения

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Мнениеот moras70 » 17 ное 2012 15:36

зеления написа:
moras70 написа:

Що си мислите, че вината е във футболистите? Ти, moras70, сам си показал причината с подписа си. Аз още по-категорично съм го написал чрез моя подпис. Какво има тук неясно и до кога ще си плюем футболистите, които имат най-малка вина за случващото се в отбора.

да,основната вина я знаем в кого е....но предния ми подпис беше-Дончо-вън от отбора....а и не само той....докога ще чакаме Божилов....абе не ми се пише даже,че много боклуци имаме.....
Варна мрази софия

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 ное 2012 15:38

Локо Сф- Черноморец 0:2,огромни дългове,забавени пари....но играят,искат да играят и играят,биха и Крейзифорест.Ква им е селекцията на тях?Всеки сезон им вземат най-добрите играчи,по 4-5 и пак играят футбол хората.Локо Пд лятото ги ограбиха с 4-5 от най-добрите им играчи,половин отбор,но играят,а на нас къв ни еп роблема?Заплати ли не им дават?Да паднем от лидерите - добре,няма селекция,но същите лидери ги виждаме колко струват.Ботев Вр без подготовка и без пари прави 1:1 на Лудогорец!!!Нашите падат геройски 0:3 без удар във вратата им....Какви са селекциите в Монтана и Гоце Делчев?В Гоце Делчев звездата им е Веселин Марчев!!!

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 17 ное 2012 15:39

Капитанов заменя Бергонси.
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 17 ное 2012 15:43

Вижте какво правят Черноморец !!! Днес като бият и ще излязат на трето място .А тръгнаха по-лошо от нас .Браво на Херо .Надъхваги яко и ако някой му се противи го унищожава като футболист .А ние тука търпим лекетата Манолов ,Божилов и Дончо Атанасов .Като не играят да ги изхвърлят във вторият отбор ,след година -две никой няма да се сеща за тях и ще си останат без отбор .

Върни се в “Черно море”